Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, dnes mi pichli ucho a napsali kapat do toho pichleho pamycon kapky … mate někdo zkušenosti? Diky
Kapky uchovávej v lednici, před použitím zahřát lahvičku v ruce, ať to nekapeš do ucha ledové. Pak zas vrátit do lednice. Nakapat a ležet tak, aby to hned nevyteklo. Nic složitého.
@Okta jde mi o to ze všude čtu ze do pichleho ucha by neměli přijít kapky tak mi přijde divné ze mi je napsala
Já mám s pamyconem zkušenosti skrze rýmu, zánět dutin - uchovávat v lednici, nakapat a chvíli to nechat působit ať to nevyteče. ![]()
@Mony02 tak to bude spravne, jak to napsali. Myslím ze se domoichnuteho nesmí kapat Otobacid nebo Otipax (to je to, čím to někdy “zazenes” bez pichani.
Pamycon se často předepisuje po propíchnutí ucha při zánětu, aby pomohl předcházet infekci. Je běžné, že lékaři doporučují kapky po takovém zákroku, a většina lidí s nimi má dobré zkušenosti. Dodržuj dávkování, jak ti lékař předepsal, a mělo by to pomoci rychleji se uzdravit.
Jistě, kapky Pamycon se běžně používají po propíchnutí ucha k prevenci infekce. Je důležité dodržovat pokyny lékaře ohledně dávkování a frekvence aplikace kapek, aby bylo dosaženo co nejlepšího hojení.