Pamycon kapky

Anonymní
19.6.14 09:26

Pamycon kapky

Dobry den, ale zeptam se asi blbe, ale jdou pamycon atb kapky do tela, jako ostatni atb? Ptam se, zda mam davat laktobacily jako u ostatnich atb kvuli strevni mikloflore? Zda to nici ve strevech dobre bakterie. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3833
19.6.14 09:59

Ahoj,

tak nad tímto jsem nikdy nepřemýšlela :nevim:…pamycon kapky do nosu měli oba kluci několikrát, ale brala jsem to tak, že je to lokální atb., takže žádné laktobacily jsem jim k tomu nedávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
19.6.14 09:59

Já jsem raději dávala, tím nic nezkazíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.10.14 09:11

Ahoj, dcerka je dostala, taky mám zelenou rýmu. Budou stačit pro obě? :?: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
10.10.14 15:06
@Genovesa píše:
Ahoj, dcerka je dostala, taky mám zelenou rýmu. Budou stačit pro obě? :?: :mrgreen:

ono se to smí kapat max týden, ale stačí do vymizení rýmy, což u nás bylo třeba jen dva dny a já je vždycky vyhazovala skoro celé, takže určitě budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.3.19 15:59

Pamycon v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo užíval kapky Pamycon v těhotenství. Měla jsem je předepsané kvůli zánětu dutin a bakteriální rýmě a pak zjistila, že obsahují látky, které jsou v těhotenství nevhodné a ototoxické (ikdyž v příbalovém letáku je psáno že by neměly mít vliv na plod). Přiznám se, že mě to dost vyděsilo :( Prosím maminky, které je užívaly, o info, zda měly nějaký vliv na plod nebo bylo vše v pořádku, a jak dlouho jste je užívaly. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.3.19 16:56

@Balancis Ahoj, já brala tyto kapky v těhotenství, je to místní antibiotikum, neublíží. Může se brát jen týden (takovou má trvanlivost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
25.3.19 17:12

@Balancis ano jsem 38 týden a tak 3 měsíce zpět jsem je brala při zánětu dutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.19 11:28

Ahoj holky, děkuji vám za reakce. Překvapilo mě že jiná lokální antibiotika s podobným složením (Polygynax) se v těhotenství nesmí. A když si vezmu, že ty nosní kapky kolikrát stečou do krku a člověk se napolyká… Ale snad to bude v pohodě, říkám si že lepší než mít v těle infekci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
26.3.19 13:38

@Balancis vidíš a zrovna doktorka mi doporučila že je mám nechat stéct i do krku. Já myslím že je to úplně v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.19 14:21

Snad ano, děkuji za uklidnění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie