Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Teď jsem chtěla dát malému panadol, který už mám chvilku otevřenou, ale vůbec jsem se z něj nedozvěděla, jak dlouho může být po otevření použitelný?U nurofenu je to 6měsíců…děkuji za rady…
Raduš.ka44 píše:
Panadol též šest měsíců po otevření.
Můžu se zeptat, kde jsi se to dočetla?
dajdulka25 píše:Raduš.ka44 píše:Můžu se zeptat, kde jsi se to dočetla?
Panadol též šest měsíců po otevření.
Teď jsi mě dostala.
Já to určitě četla v letáku, protože jsem si vždycky psala na krabičku datum otevření a po půl roce vracela do lékárny, ale když otevřu leták na netu (protože teď mám doma místo Panadolu Paralen), tak tam tahle informace chybí. ![]()
Raduš.ka44 píše:dajdulka25 píše:Teď jsi mě dostala.Raduš.ka44 píše:Můžu se zeptat, kde jsi se to dočetla?
Panadol též šest měsíců po otevření.Já to určitě četla v letáku, protože jsem si vždycky psala na krabičku datum otevření a po půl roce vracela do lékárny, ale když otevřu leták na netu (protože teď mám doma místo Panadolu Paralen), tak tam tahle informace chybí.
tak ja si na netu nasla pribalove info o Panadol baby sirup a nikde se tam o tom nic nepise.
Viz tady
Taminko, vždyť to píšu, že jsem si našla leták na netu a nic se tam o tom nepíše.
Ale jsem si skoro 100% jistá, že dřív se to tam psalo. ![]()
Raduš.ka44 píše:
Taminko, vždyť to píšu, že jsem si našla leták na netu a nic se tam o tom nepíše.Ale jsem si skoro 100% jistá, že dřív se to tam psalo.
joo to vis, ja ctu rychle a obcas neco prehlednu.
Ja teda ale za sebe musim rict, ze jsem se nikdy nikde nedocetla, ze se maji tyhle veci spotrebovat do pul roku po otevreni. ![]()
Ja mam teda doma v lednicce sirupy na horecku a kasel pro malou a urcite dele nez pul roku.
Raduš.ka44 píše:
Taminko, vždyť to píšu, že jsem si našla leták na netu a nic se tam o tom nepíše.Ale jsem si skoro 100% jistá, že dřív se to tam psalo.
Ahoj prosim o radu!!! Ja sem tak blba!!! Ted jsem malimu 2 roky davala parslen sirup a spatne jsem se koukla na davkovani a dala jsem mu o 4 nebo spis 5 ml vic nez smi!!! Nevim co mam ted delat??? Poradte mi prosim mam zsjit k detsky?? Diky
Tak malej se ted pozvracel, tak to je myslim dobre
takze snad predavkovany nebude… Stejne pujdem v pul 8 k detsky..