Panadol Baby - trvanlivost?

1724
27.10.11 18:23

Panadol baby - trvanlivost?

Teď jsem chtěla dát malému panadol, který už mám chvilku otevřenou, ale vůbec jsem se z něj nedozvěděla, jak dlouho může být po otevření použitelný?U nurofenu je to 6měsíců…děkuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
27.10.11 18:53

Panadol též šest měsíců po otevření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
27.10.11 19:00
Raduš.ka44 píše:

Můžu se zeptat, kde jsi se to dočetla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.10.11 19:19
dajdulka25 píše:
Raduš.ka44 píše:

Teď jsi mě dostala. :lol: Já to určitě četla v letáku, protože jsem si vždycky psala na krabičku datum otevření a po půl roce vracela do lékárny, ale když otevřu leták na netu (protože teď mám doma místo Panadolu Paralen), tak tam tahle informace chybí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.10.11 19:49
Raduš.ka44 píše:
dajdulka25 píše:
Raduš.ka44 píše:
Teď jsi mě dostala. :lol: Já to určitě četla v letáku, protože jsem si vždycky psala na krabičku datum otevření a po půl roce vracela do lékárny, ale když otevřu leták na netu (protože teď mám doma místo Panadolu Paralen), tak tam tahle informace chybí. :think:

tak ja si na netu nasla pribalove info o Panadol baby sirup a nikde se tam o tom nic nepise.
Viz tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.10.11 19:53

Taminko, vždyť to píšu, že jsem si našla leták na netu a nic se tam o tom nepíše. :wink: Ale jsem si skoro 100% jistá, že dřív se to tam psalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.10.11 19:55
Raduš.ka44 píše:
Taminko, vždyť to píšu, že jsem si našla leták na netu a nic se tam o tom nepíše. :wink: Ale jsem si skoro 100% jistá, že dřív se to tam psalo. :nevim:

joo to vis, ja ctu rychle a obcas neco prehlednu.
Ja teda ale za sebe musim rict, ze jsem se nikdy nikde nedocetla, ze se maji tyhle veci spotrebovat do pul roku po otevreni. :nevim:
Ja mam teda doma v lednicce sirupy na horecku a kasel pro malou a urcite dele nez pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
27.10.11 21:43
Ahoj,mas pravdu,taky jsem to na tom letaku cetla.U panadolu i nurofenu psali 6 mesicu.Taky si vzdy pisu datum otevreni na krabicku.Nevim jestli se to tam pise i ted ale driv to v pribalovem letaku urco bylo.
Raduš.ka44 píše:
Taminko, vždyť to píšu, že jsem si našla leták na netu a nic se tam o tom nepíše. :wink: Ale jsem si skoro 100% jistá, že dřív se to tam psalo. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
27.10.11 21:49

Čojku na Panadol :-D
Každopádně díky holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
27.10.11 22:23

tak me v lekarne rekli 3 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
21.11.13 05:26

Ahoj prosim o radu!!! Ja sem tak blba!!! Ted jsem malimu 2 roky davala parslen sirup a spatne jsem se koukla na davkovani a dala jsem mu o 4 nebo spis 5 ml vic nez smi!!! Nevim co mam ted delat??? Poradte mi prosim mam zsjit k detsky?? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
21.11.13 05:54

Tak malej se ted pozvracel, tak to je myslim dobre :nevim: takze snad predavkovany nebude… Stejne pujdem v pul 8 k detsky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí