Ph metrie

65324
26.10.11 17:37

ph metrie

Dobrý den, prosím o vaše zkušenosti s ph metrií, váhám, jestli ji nechat udělat u dcery. Jak to snášely vaše děti? Zajímají mě všechny zkušenosti, ale hlavně u starších dětí, dcera už má 15 let. Nevím, jestli to bude přínosem, pokud se zjistí reflux, protože Helicid stejně bere a zřejmě se to jinak neléčí. Takže díky za vaše poznatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12560
26.10.11 17:56

Můj syn absolvoval Ph metrii v nějakých 12-ti letech. Bylo to celkem v pohodě. Sondu mu zavedli nosem, pak měl hadičku přilepenou k nosu a za uchem svedenou do měřícího přístroje připevněného na pásku kolem pasu. Ty dva dny nešel do školy, ale ne proto, že by to to bylo nějak obtížné, ale ten přístroj je celkem drahý, tak aby ho nerozbil. Jeden ráno mu sondu zavedli a druhý den ráno vyndali. Na přístroji jsme přepínali režimy vzpřímená poloha-leh-jídlo.
Tohle vyšetření bylo pro něj zlomové v průběhu nemoci. Zjistili mu reflux, nasadili lék, který bral cca 1 rok a od té doby ho to zlobí jen občas, spíš na jaře, na podzim a když vypije hodně koly nebo tak…
Zkusili jsme i homeopatii, ta pomohla též, ale jen na čas, tak na půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65324
26.10.11 18:16

Dcera by musela zůstat v nemocnici, právě kvůli ceně přístroje. Můžu se zeptat, jaké léky syn dostal? Dcera má zatím i bez vyšetření Helicid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12560
26.10.11 19:18

My byli na tom vyšetření před cca 6 lety. Bral Prepulsid, ale ten už se dneska asi nedává. Působil přímo na stažení toho jícnu. Helicid je jen na snížení překyselení žaludku. Doporučuju to řešit, protože to má vliv i na větší kazivost zubů, na dásně a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.6.14 19:28

Dobrý den. Jsem 12-holka a právě jsem doma s tou sondou. snáším to dobře. Můžu jíst všechna jídla no a prostě se mám chovat jako každý den. Určitě na to dceru pošlete protože jen tak zjistíte jak vážný reflux má. Nebolí to jen na začátku to trochu v jícnu tlačí. Ale stačí se napít a sonda se uhladí. Pokud vám tohle pomohlo určitě na to dceru pošlete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.1.15 08:38

ph metrie

Dobry den mam jit na vysetreni PH metrie je to nejake vysetreni zavedeni hadicky nosem nemate stim nekdo zkusenosti mam stoho strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
18.11.24 18:07

Obnovuji :lol:

Byl někdo z vás na ph metrii v Brně v dětské nemocnici prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí