Dcera kulhá - bolest v tříslech

152
23.10.11 21:21

Kulhá

Chtěla bych se zeptat jestli někdo neměl podobný problém. Dcera od úterý ráno, když šla do školky,normálním krokem,nehopsala, prostě šla pomalu, najednou začala brečet a kulhat, že jí bolí noha, konkrétně v třísle. Ve školce pak byla v pohodě. Další den zase ráno vstávala s tím, že nemůže chodit, protože jí to zase bolí. A našlapovala velmi opatrně. V pátek a v sobotu dobrý. A dnes jak vstala,tak zase začla opatrně našlapovet a celý den chodila jak Žofré. Opět udává jen to tříslo. Tak fakt nevím, zitra s ní jdu k doktorovi, i když neočekávám, že by na něco přišel. Napdla mě i kýla, nebo slepé střevo, ale je to divné. Pohmatově tam není nic zvláštního, ani to není zarudlé, prostě záhadné. díky za reakce. Jo do školky chdí moc ráda, takže, že by si vymýšlela, to určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15111
23.10.11 21:31

A kyčle jako miminko měla v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
23.10.11 21:40

A nepokouší se o ni nějaká viróza? Nachlazení? K tomu se může přidružit leccos - nějaký drobný zánět…

Ale samozřejmě bych ji nechala prohlédnout, jestli se to tak do týdne nezlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.10.11 21:51

S kyčlema jsme problém neměli a na virózu to taky, aspoň zatím nevypadá. Uvidíme, díky za reakce. Pokud se něco dozvím,tak napišu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.10.11 22:30

je mozny ze to bude lepak jak pises, ale uvidite docela me zajima oc to bude, doufam ze nic vazneho a treba si jen namohla trislo pri hrani nebo spatne slapla :nevim:
dej vedet drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
23.10.11 22:33

tak mě napadlo jako první to, že se jí nechce do školky. Není to možný? Já když jsem byla malá, tak jsem si vymyslela ouško - nikdo nemohl zjistit, jestli mě fakt bolí nebo ne a já věděla, že to funguje, protože bráchovi píchali ucho snad 100× a vždycky s ním pak máma byla doma. Já s uchem problémy skoro neměla, ale tohle jsem si prostě vymyslela jako řešení, proč nejít do školky. Tam jsem pak ale byla ráda.

Ale možná je to nesmysl, každopádně přeju aby malá byla v pohodě a doktor pomohl :)

• Citovat
  • Upravit
560
23.10.11 22:41

Doktoři také říkají pokud dítě rychle vzrostlo, tak to je růstem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
23.10.11 22:56
J-a-n-k-a píše:
Doktoři také říkají pokud dítě rychle vzrostlo, tak to je růstem

To už jsem taky zaslechla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
24.10.11 19:18

Ahoj já se synem kvůli růstovým bolestem byla mockrát vždy brečel večer nebo v noci a bolely ho holeně nebo kolena ale vždy mi ortoped řekl že pokud má jen bolesti a při chuzi nekulhá tak je to dobrý a jsou to růstové bolesti ale pokud kulhá tak k doktorovi nejlépe ortopedii.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.10.11 12:52

Tento problém jsem měla i já, bolelo mě to asi dva dny, když jsem se třetí den rozhodla jít k doktorovi, tak jsem se nemohla zvednout, měla jsem šílené křeče do třísel a nemohla jsem pomalu ani vstát, též jsem si myslela, že je to apendix-slepé střevo, ale zmýlila jsem se. Jako každé ráno jdu vykonat svou potřebu na wc, při močení jsem měla šílené křeče, napadlo mě, že by to mohl být močák, a taky že ano. Hned jak jsem byla u doktora, tak mi sdělil, že mám zánět močového měchýře. Zkuste se zeptat své holčičky, zda-li má nějaké problémy při močení a hned dostanete odpověď. Hlavně to pořádně vyléčete, já jsem si s tím hlavu moc nelámala a mám to dva roky, a kdykoliv se trochu ochladí, mám zpátky zánět a není to nic příjemného. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jeleni
19.3.13 08:31

to samé

Dobrý den, tedy to by mě zajímalo také. moje 8 letá dcera má totiž přesně to samé. začalo to loniv létě po koňském táboře, zničehonic se asi měsíc po táboře sesula v lese s tím, že nemůže chodit, do druhého dne to bylo ok. Pak asi po týdnu po jízdě na bruslích to samé, byli jsme na pohotovosti na bulovce, ale dr. nechtěla rentgenovat, pohmatem nic nezjistila a doporučila jen klid bez extrémních pohybů nohou do stran. no a najednou včera večer to tu máme zase, ta samá noha, dnes jsem ji sice do školy(kam chodí ráda:-)) poslala, ale tvářila se, že to bude nadlidský výkon. uvidím, co ještě na internetu a případně u doktorky zjistím.

• Citovat
  • Upravit
Ovika
25.7.13 08:10

Take kulha

Mohu se zeptat, o co se jednalo? Dcera dneska bolest v trisle po ranu, nejde do skolky, kulha…

• Citovat
  • Upravit
12429
25.7.13 08:18

Je to už si dost let :mrgreen: ale měla jsem to taky když jsem byla malá. Prostě z ničeho nic to začlo bolet a nemohla jsem ani jít. Mě tenkrát řekli že je to jak rostu. Pravda že to nebylo každý den, al ekdyž to bolelo tak dost a pak to zase samo přešlo a od té doby jsem nikdy žádné podobné problémy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
24.8.17 22:14

Dobrý večer, můžu se zeptat, jak jste tenkrát dopadly? Dcera má cca týden to samé, k dr. teprve půjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
24.8.17 22:20
@annazuz píše:
Dobrý večer, můžu se zeptat, jak jste tenkrát dopadly? Dcera má cca týden to samé, k dr. teprve půjdeme.

U prcka se podobně projevoval zánět v kyčlích… Dva týdny absolutní klid na lůžku, nosili jsme ho tehdy i na záchod… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí