Jaký vybrat teploměr?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4621
21.10.11 12:05

jaký vybrat teploměr

Ahoj maminky :mavam:
mám 16M kloučka a skoro pořád má rýmečku, kašílek atd. :roll: . Chtěla bych mu pořídit k Vánocům opravdu spolehlivý teploměr, nejlépe bezdotykový. Máme už rychloběžku, ta měří úplný nesmysly, pak dudlík-teploměr, ten zase vyplivuje a nakonec klasický rtutový, ten si zase nechce nikde nechat a trvá to dlouho… :(. Pokud máte doma spolehlivý, rychlý a účinný teploměr, poradte prosím :hug: . Chtěla bych ten jak měří na dálku, ale je moc drahý. Jsem ochotná jít tak max 700,–. Díky Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
21.10.11 12:51

Já mám čelní a ušní digitální teploměr na vteřinu se přiloží před čelo nebo ouško(malou nemusím vůbec budit) a hned ukáže kolik je teplota.Jsem s ním naprosto spokojená. Sehnala jsem ho na internetu nový docela levně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
21.10.11 12:57
Stokova píše:
Já mám čelní a ušní digitální teploměr na vteřinu se přiloží před čelo nebo ouško(malou nemusím vůbec budit) a hned ukáže kolik je teplota.Jsem s ním naprosto spokojená. Sehnala jsem ho na internetu nový docela levně.

a můžeš mi napsat značku, je jich strašně moc, jeden jsem už málem objednala a pak našla dost blbí recenze, že baterka vydrží tak max. týden, že měří i o stupeň jinak než klasický atd… díky :andel:

byl to tenhle
ten nechci http://teplomery-osobni.heureka.cz/…301/recenze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
21.10.11 14:01

Ahoj ten co je v recenzi, tak ten máme…
Jsem s ním spokojená. :palec: Funguje v pohodě a bez problémů, je fakt že další funkce teploměru jsem zatím snad nikdy nevyužila, používám ho jen pro změření teploty. Nevím jak jiné exempláře, a ale tn náš s přesností problém nemá. :palec: Každopádně je fakt, že baterka moc nevydrží.. :nevim: My měnili baterku cca po půl roce… :think:
Asi to zní divně, ale máme doma dohromady tři teploměry, jedne ten nejobyčejnější rtuťový, druhý rtuťový ale ten digitální a třetí ten co máš v odkazu. Takže vím, že pokud náhodou budu potřebovat teploměr, použiju ten bezdotykový a pokud ten bezdotykový bude mít zrovna v pytli baterku tak mám dva záložní.. :think: U nás asi tak..
Hodně štěstí při výběru.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
21.10.11 14:37

Já mám teploměr SILVER CREST a opravdu jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
21.10.11 16:01

díky za rady :), tak snad něco vyberu, ono je toho tolik a každý má jiný názor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
21.10.11 16:03
Stokova píše:

jj, už mi ho doporučovala kámoška, ale je z lídlu a na netu ho asi neseženu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
21.10.11 16:15
Terlas píše:
Stokova píše:
jj, už mi ho doporučovala kámoška, ale je z lídlu a na netu ho asi neseženu :(

nenašla jsem ho ani na mmb ani jinde,
tak holt musíme v lidlu hlídat akci :palec:

• Citovat
  • Upravit
4621
22.10.11 13:32
madi píše:
Terlas píše:
Stokova píše:
jj, už mi ho doporučovala kámoška, ale je z lídlu a na netu ho asi neseženu :(
nenašla jsem ho ani na mmb ani jinde,
tak holt musíme v lidlu hlídat akci :palec:

taky jsem ho nenašla… :cry: Teploměr potřebuju hned, malý je ted hodně nemocný, mudra prudí s očkováním :think: … proto hledám jinou alternativu, přece není na trhu jen JEDEN dobrý teploměr???? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.10.11 16:47

to ne, je jich víc, ale na ten dobrý bezdotykáč si připrav tak tisícovku :roll:

• Citovat
  • Upravit
1055
1.1.12 12:44

Ahoj zakladatelko i ostatné samozřejmě,
zakladatelky se chci zeptat, jaký teploměr nakonec pořídila.
A co ten Topcom Earthermometer, jak se tady dával odkaz, je opravdu dobrý, máte ho ještě některá?
Náš dotykáč se rozbil, nejde spravit, značku si už nepamatuju, pořizovala jsem ho ještě pro starší dceru, je to už let.
A teď máme 3 digitální teploměry, jeden horší než druhý a jeden nějaký bezrtuťový, který zas nejde setřást :roll:
Holky mi marodí a pořádně je nemám čím změřit :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gargamellllllllll
20.1.12 12:55

1) 2)

1. ahoj holky,taky mám teplomer z lidlu zn silver crest a řekla bych že je ok…jen mám doma ještě od chicca a měří uplně jinak…máte někdo pod.zkušenosti?odčítá se něco?díky
  • Citovat
  • Upravit
RadkaD
14.5.12 13:16

Vyzkoušenej mám F700 Hubdic, doporučila mi ho dětská lékařka a je vážně super.

• Citovat
  • Upravit
394
4.1.13 23:21

teploměr silver crest

Stoková: ahoj já mám taky tenhle teploměr ale nějak jsem ho nepochopila divně měří vlastně když chci změřit v uchu tak na displeji má ucho a le když chci na čelo tak to neukáže jak se stím teda měří? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.9.14 08:45

Ahoj, obnovuji diskusi, protože jsem nic novějšího nenašla. Mám skoro 3t miminko a ten teploměr co jsem koupila strašně dlouho trvá než naměří, proto potřebuju poradit nějakej spolehlivej teploměr do zadečku, co měří správně a rychle a nestojí majlant. Koukala jsem na heureku podle hodnocení a recenzí a tam si lidi stěžujou právě na tu dobu trvání co i po pípnutí stále stoupá teplota nebo, že neměří správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí