Horečka pár hodin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4243
23.10.11 10:36

Horečka pár hodin

Ahoj holky,
syn se v noci probudil,plakal - změřila jsem ho a měl 39,2, dala jsem nurofen a je bez teploty i teď v 11hod. Léky měl jen v noci v 1hod. Večer byl v pořádku. Nemá rýmu, kašel, průjem - no nic. Nemáte někdo zkušenost? Rostou nám poslední stoličky. Ze zubů neměl nikdy teplotu. Je zima, tak to ze slunka asi nebude. Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101459
23.10.11 10:41

Čím to mohlo být netuším, ale je to normální… dětem takhle teplota dost často lítá. A u některých klidně i do relativně vysokého věku, na táboře jsme se s tímhle setkali i u 6-7 letých - v noci s víc jak 40 do nejbližší nemocnice a dopoledne jsme ji neudrželi ve spacáku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
23.10.11 10:49

Aha, tak snad. Protože jsme chtěli jet na hroby a na procházku a teď budeme raději doma a zítra jsme chtěli jet ke kamarádce a zase mi přijde blbý tam je, kdyby měl syn nějakou virózu, aby to jejich měsíční dcerka nechytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
23.10.11 12:31

Platí zásadní pravidlo - teplota nejvíc a nejintenzivněji stoupá kolem jedné hodiny ranní a pak mezi 16-17 hod večer. Že je syn bez teploty teď přes den, vůbec nic neznamená - pokud má nějakou virózu, k večeru nebo v noci mu to nejspíš zase vyjede.

Ale určitě to mohla být jen jednodenní záležitost - i třeba z nějakého stresu, leknutí, náročného dne, intenzivního zážitku, cokoli.

Dneska bych ho každopádně brala jako nemocného, dodržovala klidový režim - a pokud do zítřejšího rána vydrží bez teploty a jakéhokoli jiného příznaku, ke kamarádce bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
23.10.11 12:57

Ahoj, tak to mame podobny zazitek (a vidim, ze i uplne stejne stare deti) - v noci ze ctvrtka na patek neklidny spani, mleti se v postylce a teplota - v noci jsem nemerila, ale dala rovnou sirup.
V patek po poledni 38,6, takze zase sirup, pak pro jistotu sirup na noc a posledni sirup v noci z patku na sobotu. Jinak nic jinyho, zadna ryma, nic. Ted uz je v poradku a mne se zzelelo jeho i tatinka (ktery ho miva o vikendech odpo na starosti, abych mela aspon pulden pro sebe),a pujdou i ven - s golfkama, a jen na chvili.
Starsi syn umel mit teplotu kolem 39st treba nekolik dni, a nic dalsiho, naposled se nam to stalo asi ve 13ti letech :lol:
Dneska bych ho byt Tebou urcite ven nebrala, zitra mozna k te kamaradce ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.10.11 13:11

Ahoj dcera(4,5) to tak měla minulou sobotu - teplota skoro 39, vyspala se a dobré. Přesně týden na to, včera, teplota zpátky a má angínu :-? Tak snad u Vás to bude jen jednodenní záležitost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
23.10.11 13:58

Aha, tak asi řádí nějaká jednodenní vyróza. Je dnes unavenější přes den, ale to by byl každý po 39C. Říkala jsem si právě, zda nezajít k lékaři, ale co tam dělat, když bych řekla, že měl vlastně horečku 2hodiny. Jsem klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí