Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte, prosím, nevíte někdo, kde se dají koupit obkladové panely ABITIBI, nemyslím tím na netu, spíše v některém z větších obchodních domů? Děkuji.
Ahoj,
mivaji je v hobby marketech typu Obi, Bauhaus, Baumax ..
Ne vzdy maji vsechny vzory, museli jsme jich par objet, nez jsme nasli ten, co se mi libil na obrazku na netu.
Ceny maji ve vsech podobne.
Ahoj Moni, děkuji za informaci. Jestli se ještě můžu zeptat, kam jste obklady použili a jak jste s nimi spokojení? Děkuji.
Ve starem byte jsme je meli v kuchyni, koupelne, na WC a i na jedne stene v predsini (kvuli lepsi zvukove izolaci)
V novem byte uz v koupelne i na WC byly normalni obkladacky, takze jsme je davali jen do kuchyne.
Jsme s nimi spokojeni moc
- hezky vypadaji, snadno se udrzuji a hlavne se nemusim zlobit s nejakyma sparama. Kdyby uz ta koupelna a zachod nebyly oblozene klasickymi obkladackami, chtela bych je znovu i tam.
Moni, jestli se ještě můžu ptát dál - a pokládali jste si je sami a v jak velké koupelně jste je použili dřív? Uvažujeme tak vylepšit panelákové jádro uvnitř, když už jsme vzdali ho vyzdít. Právě tchánům dělala to Abitibi firma, rozměrově mají stejnou koupelnu, k tomu ještě snížení stropu, sprchovací kout a umývadlo a zaplatili celkem 34 tisíc ![]()
Nam ty obklady delala take firma - ve starem byte nam delali i nove rozvody vody a elektriky, novy sprchovy kout, podlahy i stropy. Cenu si uz presne nepamatuju.
V novem byte jsme si sice ty obklady koupili sami v Obi, ale lepili nam je remeslnici, kteri montovali kuchynskou linku.
Ahoj, prosím, můžete mi někdo poskytnout reference na společnost Linea, Makam nebo Amakord? Máte s nimi zkušenosti? Rádi bychom si nechali obložit koupelnu a WC panely abitibi. Mám 3 nabídky, ceny opravdu dosti různé i metody se zdají být trochu jiné. Prosím, poraďte, děkuji, P.
Ahoj, prosím Tě, můžu dostat kontakt na tu firmu, co dělala ty obklady a reference? Probíhalo vše OK a výsledek? Moc děkuji za odpověď, P.
Ahoj,
delala mi to Linea - naprosta spokojenost. Delali je i u nasich a jsou take spokojeni