Panenka pro 2,5 letou holčičku

75
21.11.16 12:50

Panenka pro 2,5 letou holčičku

Jaké panenky máte nebo budete dávat Vy? Mladší dcera je panenková, panenky má obyčejný. Takže ráda bych jí pořídila hezkou panenku, ke které se dají dokupovat různé šatičky a ostatní doplňky.

Nechci panenku čůrající (to by mi vadilo), a brečící (to by vadilo asi dceři). Vůbec netuším jaký panenky se dnes dělají, takže s mužem se chystáme obejít nějaký hračkářství, takže si ráda nechám poradit na které se máme kouknout, jak jste s nimi spokojené Vy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
21.11.16 12:57

My budeme kupovat nějakou od této firmy. Kupovali jsme ji dřív i pro starší dceru a spokojenost. Jsou české a testované na ftaláty.
 http://hamiro.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
21.11.16 12:59

U nás frčí klasická baby born, bez zvuků jen se dá oblíkat a kupovat všelijaké věci. A teď tedy panenka co plave v bazénu to se jí líbí hrozně. V zimě si ji bere do vany nebo má k ní malej bazének. Jinak se zvuky nemá ráda vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.11.16 13:11

Akorát tam nikde nevidím že by se dalo dokoupit nějaké oblečení na ně :( - hamiro.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
21.11.16 13:17

Baby Born nebo Annabel, to co by vadilo ted nemusi vadit zitra… Kdyz nechces aby curala tak ji nedas do lahvicky vodu, muzou se ale spolu koupat a plavat atd, no a kdyz nechce aby mluvila tak ji nedavej baterie do strojku a je obyc. Panenky s mekym telickem se lepe oblekaji-to sama zvladne az od 4let. Spis ji koupit tasku, zavinovacku, polstarky a decku…
A takove ty ala holcicky mame Nancy, vsechny doplnky jsem ale nakoupila v zahranici-saty, boty, narozeninove dorty atd, daji se ji oblekat i jine oblecky od jinych druhu ale ne boticky. Moc se u mladsi panenkove nechytla, spis starsi dcera ji prevlekala od cca 5let. Pak mame Evicky a k nim krabici oblecku a krabici prislusenstvi-ty vydrzi cca 3mesice a pak jim odejdou vlasy, vzhledem k nizke porizovaci cene je to jedno:-) Ty zvladaji oblekat taky az od 4let… A monsterky a barbie skoro nemame-ty se nedaji oblekat uz skoro vubec ani mne:-)
Jestli budete porizovat ala holcicka vlasatou tak si dej pozor aby mela vlasy po cele hlave, nejenom po krajich, i takovou mame..

• Citovat
  • Upravit
75
21.11.16 13:24

Ta baby born nevypadá špatně. Našla jsem si My Little BABY born® Super Soft, což by měla být úplně obyčejná panenka bez funkcí a moc se mi líbí :).

Pak jsem našla tu koupající se, akorát ta prý po koupeli chce pít a pak hned čůrá :(. A jak znám dceru tak by ji dávala pořád pít, jen aby mimi čůralo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.11.16 13:35

Vlasatou nechci určitě, a radši s měkkým tělíčkem.

Těch panenek je tolik, já už na ně koukám přes týden.

Ale je pravda že když nedám baterie, tak to bude vlastně obyčejná panenka :). Lepší než za rok kupovat další s funkcemi. Ještě mrknu na tu Annabel. Děkuji

Doplňky určitě chci také, mám sestru v usa, ale nevím zda tam jsou tyhle panenky taky a jak je to tam s cenami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
21.11.16 13:52

Já budu dceři na vánoce kupovat tuto panenku, líbí se i mě :-)
 https://www.maxikovy-hracky.cz/…ido-lloron-i

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.11.16 14:00

@lucik2011 A dají se k nim pořídit i oblečky a další věci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
21.11.16 14:02

@radusf to jsem nezjišťovala, ale přímo na tuto panenku asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.11.16 14:04

A když jsme už u těch panenek, tak kde kupujete k Baby born a k Annabel doplňky, kde se to opravdu vyplatí (jestli máte odkaz tak jestli můžete vložte :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.11.16 14:05

@lucik2011 tak to je škoda :( ale panenka vypadá hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
21.11.16 14:06

@radusf jako živá :-), ještě mají holčičku v růžovém, ale tak oblečky určitě budou nějaké univerzální na panenky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.11.16 14:12

@lucik2011 toho se obávám, aby jim to sedělo od jiných výrobců. Proto radši panenku kde ty oblečky se dají koupit :), než pak mít starosti zda to bude nebo nebude pasovat. Ale pokud je někdo šikovný, tak si ušije sám, což já nejsem tedy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
21.11.16 18:00

@radusf na baby borm i anabell se daji dokoupit, ale je to pekne drahe, jako pro normalni dite. Ja ted porizovala na vanoce Anabell Sophia, ta ma ale vlasy, at ji muze cesat, k tomu kartac a fen, bezvlase se mi moc nelibi, ty mela doted, uz je chci vyradit. Osobne bych koupila asi Baby born nejakou, maji dle me vic doplnku na vyber, ale zjistila jsem to az pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí