Panenka s dudlíkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1005
3.10.12 19:58

@tumpach Ta je taky moc hezká. Ty mrkací očička mi nevadí. Navíc teda když si vzpomenu co jsem kdysi udělala s mrkací panenkou já tak si říkám, že mrkací panenka pro dvouletou nebude moc dobrá. Když já jsem v 5 letech zamáčkla panence oko a hrála jsem si, že potřebuje operaci. Už vidím dcerku která si vezme panenku a jak bude nadšená z těch mrkacích očí tak určitě bude tahat za řasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
3.10.12 20:03

My máme tuto Chou Chou http://www.alza.cz/…-d240304.htm?… a nemůžu si ji vynachválit. Sice má 42cm, ale je lehká a má mékké tělíčko. Dudlík se dá dokoupit, v poloze vleže má zavřená očička. Dcerka se sní i koupe, v létě i v bazénu. Pořád jen umývá mimi nebo ji napájí a pak čůrají na nočníček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
3.10.12 20:05

@pep to je taky hezká panenka.Jsou jich mraky ale jen vybrat tu správnou aby jsem byla spokojená i já i dcera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
3.10.12 20:07

@tumpach a má měkký tělo to je super.Asi jsem našla favorita. Letos nejspíš tuhle a až bude větší tak bratříčka :) od baby anabel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
3.10.12 20:10

No já nad tím ani nepřemýšlela, prostě se nám v obchodě líbila :lol: K Vánocům máme už koupenou Baby Annabell - brečí, směje se, s dudlíkem nebo flaškou se jí i hýbe pusinka, ale je na tři baterky a je fakt těžká a velká o proti té Chou Chou. Dcerka bude mít dva roky, tak jsem zvědavá, jestli se ujme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
3.10.12 20:57
@zichisek píše:
Ono by to asi ničemu nevadilo, kdyby ji dostala dřív, ale myslím, že jak bude ta panenka ječet, tak nebudeš dělat nic jiného než ji strkat tu ovci k noze a pouštět ukolébavku…protože to dvouleťák asi ještě nezvládne :think:
My jsme měli ve školce panenku co zpívala. Po týdnu jsem jí měla plné zuby a zavřela jsem ji do klavíru :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
4.10.12 00:58
@MarinkaCu píše:
My máme tuto s dudlíkem a je moc fajn :)

Ahoj a dá se ta panenka i koupat a přebalovat? Dceři jsou dva roky a čekáme mimčo, tak bych jí chtěla dopřát stejnou péči, jak se bude starat maminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
4.10.12 01:04

@pep jo ta by mohla být ta, co hledáme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.10.12 07:22
@Kamka33 píše:
Ahoj a dá se ta panenka i koupat a přebalovat? Dceři jsou dva roky a čekáme mimčo, tak bych jí chtěla dopřát stejnou péči, jak se bude starat maminka :-)

dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.10.12 07:27

@pep Ta panenka chou chou co máte doma četla jsem že je i koupací ale přitom měkký tělíčko-neschne to blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.10.12 07:29

Tahle je taky pěkná ale mám strach, že by malá u ní zjistila, že se děti večer uspávají :D Já dám malou spat a hotovo…jdu se dívat na séroše :mrgreen: :oops:

http://www.hracky-4kids.cz/…tdetail.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
4.10.12 09:12

Prosim, nemate naky tip na panenku s dudlikem, ale potrebuji velikou v rozmezi 48- 56 cm.. dik :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
4.10.12 13:41
@Agi20 píše:
@pep Ta panenka chou chou co máte doma četla jsem že je i koupací ale přitom měkký tělíčko-neschne to blbě?

Schne to velmi rychle - naštěstí :D Ten materiál je něco jako šusťák, ale příjemnější. Dopoledne se mimi koupe a čůrá a po obědě už spí s dcerou v postýlce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.10.12 13:51

@pep tak to je super. začínám zvažovat i tuhle panenku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
4.10.12 18:05
@joanee píše:
Prosim, nemate naky tip na panenku s dudlikem, ale potrebuji velikou v rozmezi 48- 56 cm.. dik :kytka:

http://www.hvezdickanova.cz/…p/21/0/5/940 našla jsem na netu tuhle zkušenost nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí