Panenky Gotz Hannah

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1063
4.11.13 13:18

Panenky Gotz Hannah

Zdravím holky. Chtěla bych koupit výše uvedenou panenku a chtěla bych se zeptat zda neznáte nějaký eshop, kamenný obchod nebo znáte nějakého prodejce co je prodává a nejsou za tak horentní sumy? Musím se zeptat i když asi vím co mě odpovíte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
4.11.13 14:25

@Mischa69 Ty jo, tak tyhle panenky vůbec neznám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
4.11.13 15:15

@Mischa69 ahoj, tak my jednu takovou panenku máme, ale zklamala mě…máme ji asi půl roku a zpuckatělo nám oblečení, což mi připadá, že by se nemělo stát…Je také poměrně těžká, ještě teď má občas problém ji unést. Líbí se mi vzhledově, proto bych i uvažovala o tom koupit další, ale spíš ne - cena kolem 900 a vlastně žádné funkce kromě mrkání očiček… :) Jinak když si zadáš gotz na heureku, tak ti je to najde, přijde mi, že zlevnili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
4.11.13 15:58

@AndreaZero kdo by je neznal :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
4.11.13 16:02

@Lendi86 trošku si je pleteš ty máš na mysli tyhle menší Muffin

http://www.pompo.cz/…/p1120964-1/

a já myslím tuhle:

http://www.mall.cz/…cm-v-laznich

Takovou bych chtěla levnější, myslím, že je víc druhů a ta menší právě stojí okolo 600-700 kč, ale to už není ono :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.11.13 16:19

@Mischa69 Já je ale fakt vidím poprvé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
4.11.13 18:08

@AndreaZero aha :mrgreen: no já už jsem je viděla dřív, ale až teď jsem na ně koukla pořádně a strašně s mě líbí a chtlě bych ji pro dcerku :zed:…Tvé malé by se jistě taky líbila ne, psala si, že jsou jí čtyři roky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
5.11.13 07:34

@Mischa69 aha, no jo, tuhle větší má neteř. :lol: Jen se bojím, že ta kvalita oblečení bude podobná, protože značka je to stejná, ale on to asi přebije ten hezký obličejík… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
5.11.13 07:35

@Mischa69 já ji právě dostala pro roční holčičku, ta by tu velikou už neunesla vůbec… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
5.11.13 10:02
@Lendi86 píše:
@Mischa69 aha, no jo, tuhle větší má neteř. :lol: Jen se bojím, že ta kvalita oblečení bude podobná, protože značka je to stejná, ale on to asi přebije ten hezký obličejík… :dance:

To jo mají ten obličej kouzelnej a vlásky jsou super, dobře by se dali česat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
5.11.13 10:05
@Lendi86 píše:
@Mischa69 já ji právě dostala pro roční holčičku, ta by tu velikou už neunesla vůbec… :lol:

:mrgreen: jj tak pro roční holčičku stačí úplně ta malá já an nevím klik ty panenky váží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.11.13 11:32

Jednu z těchhle panenek jsem viděla ve školce a moc se mi nelíbily, ale děcka to berou jinak, pokud si tam mají s čím hrát, jsou spokojená. Ale dcerce bych ji asi nepořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.11.13 12:10

@Galaxys já nevím jak by se líbila mé dcerce ještě jsem ji jí neukazovala a navíc ona by chtěla snad všechno co mají v hračkárně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.11.13 12:22

Gotz panenka se mi taky hodně líbila a tak jsem neodolala a koupila ji pro dcerku. Máme Gotz Hannah princeznu s dlouhými vlásky, které se dobře češou. Je moc hezká a kvalitní, ale je dost těžká, takže bych ji doporučila tak pro holčičku od 5 let. Pro mladší stačí ten menší typ penenek Gotz. My ji kupovali tady: http://kohoutcentrum.cz/…arch/result/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.11.13 12:34

Tak dcerce je už skoro pět, tak by to problém nebyl, ten je někde jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí