Panický záchvat na plavání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Panicky zachvat na plavani
Ahoj vsem…jdu si pro jakoukoli radu, protoze nikdo v mem okoli se s tim nesetkal. Zacala jsem chodit se synem 16 mesicu na plavani…doted na nem nikdy nebyl, protoze mel spatny ekzem, ale ten se podarilo dostat pod kontrolu a jelikoz bodu a sprchovani a cachtani doma miluje, chtela jsem mu doprat.ALE!!Byli jsme na prvni hodine, kde ja jsem nemohla plavat, tak sel s nim tatka.Vse ok az do doby, co jsem ho usadila do takove stolicky ve sprse kde byl s tatkou a zacali jsme ho sprchovat, propukl v hystericky zachvat, ktery trval az do bazenu a dalsich nekonecnych 10 minut v nem, kdy se ho snazili rozptylit kde cim. Pak nas lektroka slusne vykazala a priste ze mame prijit zase, ze se mu neco jen nelibilo…dnes jsem to absolvovala natesena znovu, ale tentokrat jsem jen vesla do satny, kde potkal pani, co si sundala plaveckou cepici a opet stejny zachvat, takze jsme tentokrat na radu lektorky do bazenu ani nedosli. podotykam, chodime od 3 mesicu na cviceni, kolektiv ma rad, deti taky…vodu taky a s tou to ani po dnesku snad ani nemuze mit spojitost.je to vesel kluk rohle me proste doatalo…prosim omlouvam se za takovy sahodlouhy vypis, ale nevim co delat a v patek mame posledni sanci zkusit soukromou hodinu aby se mohl aklimatizovat sam…nemate nekdo nejakou podobnou tkusenost? zkusila jsem si doma nasadit tu cepici i bryle a to se smal…jsem z toho dakt spatna a rozhozena:-/
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nenuť ho. Ne každý dítě prostě tohle plavání miluje, přestaňte chodit. Plavat se i tak jednou naučí
čím víc to budeš hrotit, tím horší to bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě dodám, že náš mladší má tohle u doktorky. Jen tam vejdeme
Což je o dost horší, když ho má očkovat a nebo poslouchat
Vždycky jsem z toho úplně spocená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše starší prořvala prvních asi 15lekcí, lektorka mi řekla, že jí to nevadí a že dneska řve moje dítě, příště jiné. Měla by asi změnit přístup lektorka, nezkoušela jsi s ním zajít sama do stejného plaveckého bazénu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica no me spis jde o to ze on ani ve vode neni a neco mu vadi…kdyby byl spoustec ta voda tak je to jasny, ale takhle to nechapu…to ne nutit ho nebudu, jen me napadlo jestli nekdo nema podobnou zkusenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mimal jak píšu, u nás vidí jen vchod k doktorce a hned si to spojí
Takže se mu asi nelíbila ta sprcha a tak to zavrhl komplet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to teď nechala být a zkusila to za nějaký čas. Evidentně mu to není po srsti, ale to se může změnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica Jo, to mi připomnělo naše EKG, začalo to tím, že odmítl překročit práh do ordinace…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 tak to muselo bejt taky veselo, natočili ho? ![]()
My máme jít teď na očkování a už zvažuju, že s ním pošlu muže
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme podobnou zkušenost. Absolvovali jsme 3 kurzy plavami a je konci třetího kurzu (syn měl cca 13 měsícu) zničeno nic paničky pláč v satne, pokračovalo to i v bazénu. Teď je to už rok a stéle to trvá, jakmile vidí bazén šatny se sprchou řve. Vana, bazenek na zahradě a přírodní koupaliště mu nevadi a koupe se rad. Žádnou špatnou zkušenost z bazénu nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica No, natočili, ale říkám, že měl zátěžové EKG, já a sestra jsme ho držely a doktorka si přišla obsluhovat počítač. UTZ pak u mě v náručí relativně zvládl a poslech doktorka vzdala…
@mimal Kdo ví, u nás to třeba bylo osprchování hlavy, takže byla problém pevná sprcha, ale z mé zkušenosti z EKG to může být cokoliv, tam vůbec netuším co byl spouštěč, neboť předtím tam byl v roce a to si myslím nemohl pamatovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mimal dej mu čas, hlavně nenuť. Naše taky neměla problém s mytím vlasů a najednou lup a pokaždý co se jdeme koupat, tak řve vlasy ne. Už jsme pokročily a já zjistiloa, že jí vadí voda v očích. V létě na dovolené první čtyři dny ve vodě v pohodě, pátý den najednou, že do vody ne, jen tak kousek od břehu kde si hrála a trvá to prakticky do teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 tak to můžeš být ráda, loni jsme šly na kontrolu srdíčka, po třech chodinách v čekárně prořvala EKG, poslech i UTZ. Ve zprávě od doktorky mám napsáno, že díky breku dítěte nebylo možné nic zjistit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucky.girl Tak to tahle má sice dlouhé objednací lhůty, ale čekačka max. 10 minut, za měsíc jdem zas, tak doufám, že dotal už rozum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mimal tak tam s nim nechod, kdyz se boji, pockej, az bude starsi. Nektere deti se muzou bat lidi v cepici, ty vykachlikovane prostory na bazenu tez nemusi pripadat malemu clovickovi uplne pohadkove.. uzivejte doma ve vane a chodte radeji do zoo :d
- načítám...
- Citovat
- Zmínit