Pánské pyžamo

13.11.11 11:58

pánské pyžamo

Poradíte, prosím, nějaký osvědčený e-shop s pánskými pyžamy? Popř. kde tyhle věci kupujete? Já nemůžu nic pěknýho (a aspoň trošku kvalitního) sehnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3054
13.11.11 12:14

Pěkný mají v Tchibu a i kvalitní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.11.11 12:26

Jojo, souhlasím s tím tchibem. myslím, že je mají zrovna v nabídce. Taky mají hezké věci v Marks a spencer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.11.11 12:40
jj,mají v tchibu,teď jsou v akci pozdě jsem zaváhala a velikost kterou manža potřebuje už bohužel není
janisska píše:
Pěkný mají v Tchibu a i kvalitní. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
13.11.11 13:21

Taky Tchibo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.9.13 14:30

Ahoj holky,
právě jsem manželovi vyhodila 2 pyžama - jeho nejoblíbenější - ale děravé (nezašitelné) a řídké…
Poraďte nějakou značku opravdu bavlněného a spíš lehčího pyžama. Radši bych to koupila na netu, než obíhat obchody.
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
9.9.13 14:34

Kupujeme v LIDLu, za dobrou cenu a manžel je s nima spokojený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
9.9.13 14:38

Já mojemu kupuju pyžama značky CALVI. je to příjemný materiál…jsou spíše tenší jak požaduješ… a už je má asi 5 let (nejstarší) a pořád je dobrý:)
 http://www.calvi.cz/…/panske-300/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.9.13 14:55
@avm3 píše:
Ahoj holky,
právě jsem manželovi vyhodila 2 pyžama - jeho nejoblíbenější - ale děravé (nezašitelné) a řídké…
Poraďte nějakou značku opravdu bavlněného a spíš lehčího pyžama. Radši bych to koupila na netu, než obíhat obchody.
Děkuji moc

S pyžamama je problém, že jejich výrobci nestíhají jít na ruku požadavkům řetězců, to by jejich výrobky stály majlant. Takže jsou většinou v odbytu omezené okruhem několika desítek kilometrů…
Kdysi blahé paměti, než zúžili výrobu, byly dobré pyžama značky DADKA Vracov (dneska šijou jenom ložní prádlo). Potom ještě SANDY (bývalý Šohaj) Strážnice, krejčovská dílna byla taky v Násedlovicích, netuším, jestli ještě je. (Všechno je to okres Hodonín.) Přímo v Násedlovicích bývaly na jaře dobré výprodeje, tam se dobře nakupovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.13 15:01

Já kupuju skoro všechno oblečení v tescový značce F and F (nevím, jak se dělá ten klikyhák :-D) a pyžama odtamtud máme fakt moc pěkný :-) http://www.ffmoda.com/cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
18.7.14 13:23

Kde kupujete pánská pyžama v kamenných obchodech? nějak nemůžu na žádně narazit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.7.14 13:25

Ja hodne v Tchibu. Nekdy maji hezky kousky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
18.7.14 13:29

V Tchibu - zrovna dneska- a nebo u Markse a Spencera. Oboje moc hezký materiál a docela vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
18.7.14 13:37

@tvetinka

to by mě taky zajímalo, kde koupit klasické pánské pyžamo…mám pocit, že snad NIKDE. byla jsem v tescu a to je úplně zabitý, tam nemají doslova NIC :zed:

navíc manžel je dost svéráz, protože nosí jenom ty klasické pyžamové kabátky a kalhoty už ne - spí v boxerkách. Tskže já bych potřebovala koupit jenom ten kabátek bez kalhot - nevíte, někdo KDE???

MOC DĚKUJU, zrovna to taky řeším… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
18.7.14 13:47

Já teda taky převážně v Tchibu
@Gerberka a co zkusit nějaký menší krámek, kde třeba berou český značky :think:
je pravda že klasický kabátek jsem neviděla léta

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek