Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Poradíte, prosím, nějaký osvědčený e-shop s pánskými pyžamy? Popř. kde tyhle věci kupujete? Já nemůžu nic pěknýho (a aspoň trošku kvalitního) sehnat…
Jojo, souhlasím s tím tchibem. myslím, že je mají zrovna v nabídce. Taky mají hezké věci v Marks a spencer.
janisska píše:
Pěkný mají v Tchibu a i kvalitní.
Ahoj holky,
právě jsem manželovi vyhodila 2 pyžama - jeho nejoblíbenější - ale děravé (nezašitelné) a řídké…
Poraďte nějakou značku opravdu bavlněného a spíš lehčího pyžama. Radši bych to koupila na netu, než obíhat obchody.
Děkuji moc
Kupujeme v LIDLu, za dobrou cenu a manžel je s nima spokojený ![]()
Já mojemu kupuju pyžama značky CALVI. je to příjemný materiál…jsou spíše tenší jak požaduješ… a už je má asi 5 let (nejstarší) a pořád je dobrý:)
http://www.calvi.cz/…/panske-300/
@avm3 píše:
Ahoj holky,
právě jsem manželovi vyhodila 2 pyžama - jeho nejoblíbenější - ale děravé (nezašitelné) a řídké…
Poraďte nějakou značku opravdu bavlněného a spíš lehčího pyžama. Radši bych to koupila na netu, než obíhat obchody.
Děkuji moc
S pyžamama je problém, že jejich výrobci nestíhají jít na ruku požadavkům řetězců, to by jejich výrobky stály majlant. Takže jsou většinou v odbytu omezené okruhem několika desítek kilometrů…
Kdysi blahé paměti, než zúžili výrobu, byly dobré pyžama značky DADKA Vracov (dneska šijou jenom ložní prádlo). Potom ještě SANDY (bývalý Šohaj) Strážnice, krejčovská dílna byla taky v Násedlovicích, netuším, jestli ještě je. (Všechno je to okres Hodonín.) Přímo v Násedlovicích bývaly na jaře dobré výprodeje, tam se dobře nakupovalo…
Já kupuju skoro všechno oblečení v tescový značce F and F (nevím, jak se dělá ten klikyhák
) a pyžama odtamtud máme fakt moc pěkný
http://www.ffmoda.com/cz/
Kde kupujete pánská pyžama v kamenných obchodech? nějak nemůžu na žádně narazit ![]()
V Tchibu - zrovna dneska- a nebo u Markse a Spencera. Oboje moc hezký materiál a docela vydrží
to by mě taky zajímalo, kde koupit klasické pánské pyžamo…mám pocit, že snad NIKDE. byla jsem v tescu a to je úplně zabitý, tam nemají doslova NIC ![]()
navíc manžel je dost svéráz, protože nosí jenom ty klasické pyžamové kabátky a kalhoty už ne - spí v boxerkách. Tskže já bych potřebovala koupit jenom ten kabátek bez kalhot - nevíte, někdo KDE???
MOC DĚKUJU, zrovna to taky řeším… ![]()
Já teda taky převážně v Tchibu
@Gerberka a co zkusit nějaký menší krámek, kde třeba berou český značky ![]()
je pravda že klasický kabátek jsem neviděla léta