Dárek k narozeninám?

Lilišák
8.11.11 10:37

Dárek k narozeninám?

Ahoj holky,

nevim kam pro radu, tak doufam ze se tady aspon trochu inspiruju. Chlap ma ani ne za mesic narozeniny (36.) a ja vazne nevim co mu koupit :think:
nechci kupovat zadne zbytecnosti, chci koupit neco lepsiho co mu zustane. loni jsem mu kupovala takove ty klasicke veci (pasek, stribro, vonavky, tricko,..) a letos uz nevim co bych,..

po mesici otravovani co by mu udelalo radost mi odpovedel ze chce aby se maly narodil na jeho narozeniny,.. byl by to sice ten nejhezci darek ale spolehejte na to, ze? :mrgreen:

jinak zatim mi prislo jako nejlepsi ze bych mu koupila kameru. mame jen muj 6 let stary fotak ktery uz je dost na nic a tu kameru jsem stejne chtela aby jsme meli aby jsme meli hezky fotky a videa z porodnice,..

jinak jeho takovy velky zivotni prani je jet se podivat do zahranici na fotbal, nekam do toho spanelska nebo kde to je ten ,,nejlepsi,, fotbalovej stadion,.. jenze zas chtel aby jsme jeli spolu coz uz se ted par tydnu pred porodem bojim a asi by me ani nevzali do letadla, natoz jet busem,.. :roll:
premyslela jsem i nad nejakou permanentkou na fotbal/hokej ale zas to mu ted bude k nicemu kdyz budeme mit maly mimi, tak zas nechci aby byl furt pryc :lol:

napada vas neco, nebo mam zustat u ty kamery?

diky moc za rady, ja uz totiz fakt nevim :roll: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9994
8.11.11 10:51

Ta kamera je dobrý nápad, zvláště když budete mít mimi, můžete filmovat. Jo, zůstala bych u toho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
8.11.11 11:00
Paoloska píše:
Ta kamera je dobrý nápad, zvláště když budete mít mimi, můžete filmovat. Jo, zůstala bych u toho. :palec:

asi jo, co? tu kameru a kdyztak nejakou malickost k tomu, co? to je asi nej, tak diky :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8921
8.11.11 11:03

Asi bych taky volila tu kameru a nahrala bych na ni nejaky hezky prani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.11.11 11:22

Jojo taky bych volila kameru a fotbal v zahraničí bych nechala až na kulatý narozeniny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
8.11.11 11:38

jinak co vy kupujete chlapum za ,,drobnosti,,? co kdyztak koupit jako malickost k tomu ? :-)

• Citovat
  • Upravit
10623
8.11.11 11:46
Lilišák píše:
jinak co vy kupujete chlapum za ,,drobnosti,,? co kdyztak koupit jako malickost k tomu ? :-)

A co třeba hodinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
8.11.11 11:55
Flooa píše:
Lilišák píše:
jinak co vy kupujete chlapum za ,,drobnosti,,? co kdyztak koupit jako malickost k tomu ? :-)
A co třeba hodinky?

ty ma pomerne novy :think:

• Citovat
  • Upravit
1227
8.11.11 12:00

kamera je dobrej nápad, ale …
záleží na tom, jak to bere tvůj chlap, třeba ten můj si tyhle technické libůstky nejraději vybírá sám, hlídá si spoustu parametrů o kterých já vlastně ani nevím, že jsou :think: , navíc preferuje určité prověřené značky
chlapi obecně jsou v tomhle trošku jako děcka, prostě sí vybírají další hračku a když úplně nesplňuje jejich přestavu, tak ten dárek není úplně to pravé …
záleží jak to chceš pojmout, jestli opravdu překvapení, bez toho, aby tušil, co chceš koupit, nebo jestli mu řekneš, ať si vybere a ty pak koupíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
8.11.11 13:51
katek78 píše:
kamera je dobrej nápad, ale …
záleží na tom, jak to bere tvůj chlap, třeba ten můj si tyhle technické libůstky nejraději vybírá sám, hlídá si spoustu parametrů o kterých já vlastně ani nevím, že jsou :think: , navíc preferuje určité prověřené značky
chlapi obecně jsou v tomhle trošku jako děcka, prostě sí vybírají další hračku a když úplně nesplňuje jejich přestavu, tak ten dárek není úplně to pravé …
záleží jak to chceš pojmout, jestli opravdu překvapení, bez toho, aby tušil, co chceš koupit, nebo jestli mu řekneš, ať si vybere a ty pak koupíš :nevim:

muj chlap na to technicky prave vubec neni, bojoval i s moji navigaci ktera ma opravdu ,,vysokou narocnost,, (krizovatka, domecek,.. kdo se v tom ma vyznat ze? ) :lol:
jinak urcite bych to chtela jako prekvapeni a v tom typu mi poradi kamarad co dela kameramana, takze tusi co je za ty penize dobry a co ne.

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
13.11.11 10:18

ahoj holky, tak hlasim ze jsem nevydrzela a rovnou mu poprala, mel radost takze super :palec:

jinak byli jsme v patek na kontrole a uz se otevirame, do mesice by mel byt maly s nama, takze tatinkovi se nejspise splni i to jeho prvni prani (aby mel maly narozeniny stejne jako on), takze radost dvojnasobna :srdce: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2144
16.7.15 20:20

Ahoj holky, v sobotu jedeme na společné narozeniny kamarádky a jejího přítele. Oba slaví 25 let. Dozvěděli jsme se to dost narychlo a ještě včera to vypadalo, že se tam ani nedostaneme. Mám jen zítřejší dopoledne na to, abych jim sehnala dárek a to ještě v menším městě, do Brna se nedostanu.
Trochu pro představu:
Kamarádka je moderní, kadeřnice, dělá nehty. Vyžívá se v kabelkách, botech, nosí šperky a hraje na trubku.
Kamarád má rád motorky a elektroniku.
Bydlí spolu u jeho rodičů, mají pozemek a budou stavět dům.
Já nevím, společný dárek? Nebo radši každému zvlášť? Kamarádce bych určitě něco vybrala v drogerce, kosmetiku, sprcháč, atd. Ale co kamarádovi fakt nevím. Ale co dát jako společný dárek? Něco do domácnosti je ještě dost předčasný, ale kdysi mi říkala, že už si střádá výbavu.
Kdybych na to měla víc času, něco bych vymyslela, ale takhle mě fakt nic nenapadá. Přinejhorším flašku, ale to mi příjde neosobní :nevim: Finanční představu mám tak kolem tisícovky. Prosím, máte nějaký nápad? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
16.7.15 20:32

@celipipka54 No a co třeba poukaz do drogerky ať si něco vybere sama? :) třeba do Tety, DM atd. :) já ho dostala a byla jsem radši, že jsem si mohla vybrat to co používám :)
no a kamarádovi nějaký poukaz do elektra? :) jako asi nepotěší, ale ani neurazí :D a možná lepší než flaška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
16.7.15 20:32

Nebo nějaký spotřebič? :) ale nevim, jestli by o něj už stáli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.7.15 20:33

Tak výbavu, jo? Nám dali kamarádi z hecu jako (vedlejší) svatební dar toto: :mrgreen: http://www.koupelny-omnipuls.cz/…o-wcmys.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný