Co k Vánocům pro manžela

veselabaculka
7.11.11 13:39

Co k vánocům pro manžela

Mám 30letého manžela, extra koníčky nemá.....A hlavně není moc peněz:-)))Je na tom někdo stejně a má nějaký nápad?Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marry11
7.11.11 13:42

tak to nevím ráda zjistím názory co byste koupili já tedy mu kupuji oblečení nebot on si sám nic neumí koupit naposled si koupil 2 rifle a příjdeme domů a já mu říkám zvláštní oni jsou oboje stejný? :lol: a on mně zahlásil ne nejsou dívala ses pořádně mají obojí jinou velikost :mrgreen: :zed: :roll:
Tak asi tak a o víkendu mu v autě říkám za pár let si bude Nikokla už nakupovat sama mmb už asi nic a nato mně řekl zda bude po mně tak ještě v 30ti si nic nekoupí :lol: přidávám mu je mu 29,5 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
7.11.11 13:43

jen vím co by si přál webkameru mám pocit že by byl rád jen to je dárek možná na mašli :lol:

• Citovat
  • Upravit
12681
7.11.11 13:44

tak to mě taky zajímá, chlapovi něco vybrat, to je děs, klasika fusekle a trenky :zed: každý rok pracně vymýšlím něco co by ho potěšilo a nejen aby to bylo nutný zlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
7.11.11 13:47

já dostanu extra dárek prý nějakou minutku na nepálení jídla :lol: prý jen 5× natukám a ono mně to zazvoní se pdoívat na jídlo :lol:
je z toho nadšenej :mrgreen: Ale já mu nesmím nakupovat z elektroniky to prý neumím a tak dáel to mám seznam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
7.11.11 13:47

2× prý nic nespálím a už se mně to vrátí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4780
7.11.11 13:48

Já chlapovi pravidelně na vánoce dokupuju kosmetiku, takovou tu co on si nekoupí (Old Spice a tak). Tak bych to letos taky tak viděla. Letos zatím taky ještě nevím co mu koupit. On má ještě k tomu měsíc před vánoci narozeniny, tak budu ještě řešit narozky. Ale ty rifle, co tady někdo psal, vůbec nejsou špatný nápad. Jeho dostat do obchodu s oblečením, to je umění.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
7.11.11 13:55

anabelka on si je vybíral sám pouze s 1 dítětem s Nikolkou z té byl prý nervozní ato já tam byla taky já mu řekla 1 z nich si kup a on nevěděl který já prý byla daleko a tak vzal obojí :mrgreen: mně z něj málem kleplo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5052
7.11.11 14:01

Já pravidelně kupuju manželovi roční MHD + nějakou drobnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
7.11.11 14:04

Tak já kupuju klasiku oblečení a letos ještě rc vrtulník :palec: jak to vidí ve výloze, tak mu uplně svítí očka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
7.11.11 14:06
nodysek píše:
Tak já kupuju klasiku oblečení a letos ještě rc vrtulník :palec: jak to vidí ve výloze, tak mu uplně svítí očka :lol:

Jó s tím vrtulníkem to je u nás to samý. Je jak malej. Taky nad tím uvažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
7.11.11 14:12

souhlasím vrtulník viděl ted někce maj myslím na tom serveru slev jak se to jmenuje chjo tak ho tam měli za 350 kč holky a on ožil ju to by bylo to by se lítalo a pak dodal ale tento je křáp to chce lepšé :mrgreen: a v práci si koupila letadlo a o polední přestávce si ho pouštěly.

Podotýkám že ještě muž pracuje s letadlama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
7.11.11 14:13

jinak muž ožil v reklamě jak čínani vyrobili lítací rybu na Hellium :mrgreen: :mrgreen: to nemo tam lítalo po bytě :mrgreen: :mrgreen: a pak řekl jenže to hellium je tak drahý a na nic jinýho to nelítá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8043
7.11.11 14:22

tak kosmetika je klasika, případně nějaký hadry.

jednou jsem mu koupila BMW X5 (líbilo se mu to auto ve skutečnosti) na dálkové ovládání - radost veliká, syn na to dodneška nesmí sahat :roll: Kdybych letos viděla X6, koupím to (opět je to favorit mezi skutečnými auty).

Přemýšlela jsem nad dárkem pro mě a pro něj společným - vinotéka, nicméně mi na to nezbydou finance.

ale on všeobecně před každýma vánocema prohlašuje „nic mi nekupuj“ a v jeho případě to i myslí vážně :roll: Já ho zas musím nutit aby mi něco koupil, že pod stromečkem fakt něco chci :zed: jeho vánoce berou jen skrze děcka, jinak je názoru že dospělí si nic dávat nemusí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
7.11.11 14:25

je to všude stejný budou výprodeje po vánocích :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat