Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
tak to nevím ráda zjistím názory co byste koupili já tedy mu kupuji oblečení nebot on si sám nic neumí koupit naposled si koupil 2 rifle a příjdeme domů a já mu říkám zvláštní oni jsou oboje stejný?
a on mně zahlásil ne nejsou dívala ses pořádně mají obojí jinou velikost
![]()
Tak asi tak a o víkendu mu v autě říkám za pár let si bude Nikokla už nakupovat sama mmb už asi nic a nato mně řekl zda bude po mně tak ještě v 30ti si nic nekoupí
přidávám mu je mu 29,5 ![]()
jen vím co by si přál webkameru mám pocit že by byl rád jen to je dárek možná na mašli ![]()
tak to mě taky zajímá, chlapovi něco vybrat, to je děs, klasika fusekle a trenky
každý rok pracně vymýšlím něco co by ho potěšilo a nejen aby to bylo nutný zlo
já dostanu extra dárek prý nějakou minutku na nepálení jídla
prý jen 5× natukám a ono mně to zazvoní se pdoívat na jídlo ![]()
je z toho nadšenej
Ale já mu nesmím nakupovat z elektroniky to prý neumím a tak dáel to mám seznam ![]()
Já chlapovi pravidelně na vánoce dokupuju kosmetiku, takovou tu co on si nekoupí (Old Spice a tak). Tak bych to letos taky tak viděla. Letos zatím taky ještě nevím co mu koupit. On má ještě k tomu měsíc před vánoci narozeniny, tak budu ještě řešit narozky. Ale ty rifle, co tady někdo psal, vůbec nejsou špatný nápad. Jeho dostat do obchodu s oblečením, to je umění.....
anabelka on si je vybíral sám pouze s 1 dítětem s Nikolkou z té byl prý nervozní ato já tam byla taky já mu řekla 1 z nich si kup a on nevěděl který já prý byla daleko a tak vzal obojí
mně z něj málem kleplo ![]()
Tak já kupuju klasiku oblečení a letos ještě rc vrtulník
jak to vidí ve výloze, tak mu uplně svítí očka ![]()
nodysek píše:
Tak já kupuju klasiku oblečení a letos ještě rc vrtulníkjak to vidí ve výloze, tak mu uplně svítí očka
Jó s tím vrtulníkem to je u nás to samý. Je jak malej. Taky nad tím uvažuju.
souhlasím vrtulník viděl ted někce maj myslím na tom serveru slev jak se to jmenuje chjo tak ho tam měli za 350 kč holky a on ožil ju to by bylo to by se lítalo a pak dodal ale tento je křáp to chce lepšé
a v práci si koupila letadlo a o polední přestávce si ho pouštěly.
Podotýkám že ještě muž pracuje s letadlama ![]()
jinak muž ožil v reklamě jak čínani vyrobili lítací rybu na Hellium
to nemo tam lítalo po bytě
a pak řekl jenže to hellium je tak drahý a na nic jinýho to nelítá ![]()
tak kosmetika je klasika, případně nějaký hadry.
jednou jsem mu koupila BMW X5 (líbilo se mu to auto ve skutečnosti) na dálkové ovládání - radost veliká, syn na to dodneška nesmí sahat
Kdybych letos viděla X6, koupím to (opět je to favorit mezi skutečnými auty).
Přemýšlela jsem nad dárkem pro mě a pro něj společným - vinotéka, nicméně mi na to nezbydou finance.
ale on všeobecně před každýma vánocema prohlašuje „nic mi nekupuj“ a v jeho případě to i myslí vážně
Já ho zas musím nutit aby mi něco koupil, že pod stromečkem fakt něco chci
jeho vánoce berou jen skrze děcka, jinak je názoru že dospělí si nic dávat nemusí …
Mám 30letého manžela, extra koníčky nemá.....A hlavně není moc peněz:-)))Je na tom někdo stejně a má nějaký nápad?Díky