Co k zlaté svatbě?

397
4.11.11 12:47

Co k zlaté svatbě?

Ahoj holky, potřebuju poradit, tchánovci oslaví zanedlouho zlatou svatbu. Co se k takovéto příležitosti kupuje? Švagrová (dcera oslavenců) je chce pozvat do lázní v Maďarsku. Na něco takového nemáme. V práci mi radí třeba zájezd do předvánoční Vídně - to se mi líbí, ale moje tchýně má problémy s nohou a asi by toho moc v té zimě nepochodila. Tož nevím. Manžel to neřeší, všechno na poslední chvíli - což už v podstat je, bo to mají 24. 11. Jinak věk 70 a 75.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
4.11.11 12:54

Ahoj. My (teda spíš naši) jsme dávali babičce a dědovi dárkový koš, kde bylo tuším samé ovoce a zelenina, co mají rádi. Druhým prarodičům tuším taky něco takového, ale to si tolik nepamatuju, páč to bylo asi před 20 lety :D . Oni měli zlatou svatbu normálně v obřadní síni, podobně jak bývají svatby a já si akorát pamamtuju, jak tamjejich pravnoučata (asi roční) běhala a bylo to moc roztomilý :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
4.11.11 12:55

ahoj,my taky kupovali k zlaté svatbě velký dárkový koš.

• Citovat
  • Upravit
10048
4.11.11 12:56

Tak my nasim prarodicum delali se setrenkama a brachou takovy jako predstaveni na svatebni hostine k tomu dali kytici a par blbosti co se jim hodilo a byly vtipny…

Pokud ne zajezd neco pro seniory tak bych nevahala nad tim darkovym kosem…radim ale koupit veci samy a nechat zabalit, v tehc hotovych jsou vetsinou na nic veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
4.11.11 13:32

A co nějakou koláž z fotek? Nebo se nechat vyfotit v aťasu a výsledek pak zarámovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.11.11 13:42

Ahojda,

tak já bych udelala nejakou krásnou fototknihu, kde budou fotky z jejich svatby,(klidně i ze svatby jejich rodiču jak babičky tak dědy…)jejich dětí, fotky vnoučat atd…nevím jak to máte v rodině takže nějak uzpůsobbit.Něco jako taková foto kronika rodiny…
Je možné tam pak na konci(nebo začátku) nechat volnou stránku a vlastnoručně vepsat nějaké přání.
(jeste mě napaldo nechat děti nakreslit nějaký obrázek a pak ho naskenovat a taky zařadit do té knihy + plus at oni predají originál babi a dědovi)..
Pak bych ji nechala nějak hezky zaballit a pridala k tomu třeba lahvinku nějakkého pití co mají rádi (víno, šampus…) aby si udělali pak hezký večer spolu…
Ale nevím zda je to dobrý nápad… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
4.11.11 13:44

My jsme pro babičku s dědou vyráběli takový obraz udělaný ze svatebních fotografií, babičky a dědy, jejich dcer, vnoučat a nesvatebních fotek svobodných vnoučat. Je to už osm let, tak nevím co dávali ostatní Teď řeším co dát babičce k osmdesátinám a asi to dopadne na kalendář s pravnoučátky nebo lístky na Někdo to rád horké pro ni i pro dědu.

• Citovat
  • Upravit
69235
4.11.11 14:20

Já k diamantové svatbě vyrobila fotoknihu s nápisem ˇ60 let jedné rodiny, tiskla jsem ji v happy foto, vyšla skvěle.
Nasbírala jsem fotky, od jejich svatebních, jak byly jejich děti malinké, mají 4, sehnala jsem i fotky jejich rodičů, naskenovala a dala do knihy a druhou část té knihy jsem udělala tak, že každé to dítě, dnes už dospělák, tři z nich mají vnoučata, manžel je hodně nejmladší, tam měl pár svých stránek se svou rodinou, takže nás tam mají všechny až po svých 8 pravnoučat. Vyšla na 2499,– dělala jsem ji v pevné vazbě a hodně stránkovou a byl to nejkrásnější dárek ze všch, tchýně, je to velmi tvrdá žena skoro bez citu, plakala dojetím. Jen inspirace.
Jo a manžel jim zařídil projížďku v kočáře, oni na svatbu jeli v kočáře, auta byla teprve ve výrobě :lol: :lol: :lol: :lol: tak zajistil, aby před dům přijel kočár a na radnici je odvezl s projížďkou po městě. To tedy vyjde levněji zájezd do Vídně :cert: :cert: :cert: nejsem škrt, ale těch peněz, ale taky udělalo radost. Jo a ještě mají svoji píseň, tak na tu najmul houslistku z místního symfonického orchesru a tam jim ji hrála na radnici na housle. Kurňa to je romantika pro maminku, já k desátému výročí svatby dostala večeři. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.11.11 16:07

Holky, ta fotokniha je super nápad, už jsem o ní přemýšlela a řekla to drahému, ale prý by ty staré fotky nesehnal :-( . To je tak, když je na všechno čas. Dárkový koš mám v záloze, kdyby nás fakt nic nenapadlo. Sakra já se z té jeho laxnosti jednou pominu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
4.11.11 20:34

kamarád teď dával prarodičům k zlaté svatbě fotoknihu, dělal na ní asi měsíc a je to v podstatě taková kronika celého rodu :) Prý nadšení obrovský.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný