Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem, vánoce se blíží a já jako každý rok nevím co manželovým babičkám a dědečkovi.čím obdarováváte vy? Děkuji moc za typy a rady…
budeme kupovat darkovy kos
moc originalni to neni, ale zradlo potesi kazdeho
![]()
Lenka001 píše:
Ahoj všem, vánoce se blíží a já jako každý rok nevím co manželovým babičkám a dědečkovi.čím obdarováváte vy? Děkuji moc za typy a rady…
nebylo to tedy k vánocům ale teď jsme vezli rychlovarnou konvici -keramickou ,krásnou. na vánoce plánuji nějaký dekorační ubrus,dědovi(tchánovi) vždy nějaký doutníčky a teď jsme mu vezli termo prádlo na zimu ![]()
Není to klasický dárek, ale je praktický - kredit na telefon. Babi ráda volá. K tomu nějakou maličkost.
Koše dáváme právě pořád, tak jsem chtěla změnu,ale je to těžké,jsou už oba dost špatně pohyblivý (babička začíná marodit s hlavou-zapomíná,nepoznává) a druhá babička zase má vše co potřebuje(koupí si sama když potřebuje)
![]()
My nechavame delat kalendare s prckem, vloni jsme je vsem davali a letos byly hromadne vyzadany znovu - vsecky babicky a dedeckove se ujistili, jestli nas nenapadlo neco jineho, ze oni chteji ty kalendare
Ale u nas je Zuzka v cele rodine temer jedine vnouce a babicky a dedove se v ni vidi, nevim jak je to u vas ![]()
loni jsme koupili rychlovarnou konvici, byla drahá, tak jsme jim to dali napůl
Letos jse babi koupila fleecový komplet na doma (furt je jí zima) tak snad bude ráda ![]()
A dědovi musím ještě vykoumat ![]()
Každoročně chodím do lékárny, buď poukaz nebo vitamíny nebo něco na klouby. ![]()
Lenka001 píše:
Koše dáváme právě pořád, tak jsem chtěla změnu,ale je to těžké,jsou už oba dost špatně pohyblivý (babička začíná marodit s hlavou-zapomíná,nepoznává) a druhá babička zase má vše co potřebuje(koupí si sama když potřebuje)![]()
tak pro první nemocný ,nějakou pomůcku třeba bublinkovou lázeň na nohy
nebo nějaký pohodlný polštář
a pro babi co má všechno -to je i náš případ -se snažím vymyslet něco dekorativního -má ráda různé serepetičky
a předloni jsme jim koupili poukazy asi za 1500kč do solné jeskyně
Tak s tímhle bojuju taky každý rok ![]()
Super je, když babičky a dědečkové potřebují něco praktického, co se jim hodí-takže já kupuju i praktický , ale radši mám takový ty dárky-prostě co jsou srdeční…
Vloni jsem nechala udělat kalendáře s dcerkama a letos jsem na MMB našla paní, která úžasně maluje portréty dle fotek, takže to budou babči čubrnět ![]()
ja shanim kvalitni hodinky s tlakomerem nebo tepomerem nebo co to je, ale marne ![]()
Tak my pravidelne delame kalendar s detmi to ma vzdy nejvetsi uspech nebo i jine predmety s fotografiemi deti.
Obcas kupujeme ruzne vitaminy ci doplnky stravy - vzdy je to potesi, nebot je radi uzivaji, ale sami by si je nekoupili.
Kredit na telefon take obcas vyuzivame - kdyz uz nevi co dat - je to prakticke.
Take obcas kupujeme predplatne treba televizniho programu - to pouziva temer kazdy takze se to neztrati. Nebo i jinaych casopisu dle zajmu.