Co k Vánocům dědečkům a babičkám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
660
3.11.11 19:33

Co k vánocům dědečkům a babičkám?

Ahoj všem, vánoce se blíží a já jako každý rok nevím co manželovým babičkám a dědečkovi.čím obdarováváte vy? Děkuji moc za typy a rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35414
3.11.11 19:37

budeme kupovat darkovy kos :palec: moc originalni to neni, ale zradlo potesi kazdeho :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
3.11.11 19:40
Lenka001 píše:
Ahoj všem, vánoce se blíží a já jako každý rok nevím co manželovým babičkám a dědečkovi.čím obdarováváte vy? Děkuji moc za typy a rady…

nebylo to tedy k vánocům ale teď jsme vezli rychlovarnou konvici -keramickou ,krásnou. na vánoce plánuji nějaký dekorační ubrus,dědovi(tchánovi) vždy nějaký doutníčky a teď jsme mu vezli termo prádlo na zimu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
132
3.11.11 19:40

Není to klasický dárek, ale je praktický - kredit na telefon. Babi ráda volá. K tomu nějakou maličkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
3.11.11 19:47

Koše dáváme právě pořád, tak jsem chtěla změnu,ale je to těžké,jsou už oba dost špatně pohyblivý (babička začíná marodit s hlavou-zapomíná,nepoznává) a druhá babička zase má vše co potřebuje(koupí si sama když potřebuje) :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
3.11.11 19:49

My nechavame delat kalendare s prckem, vloni jsme je vsem davali a letos byly hromadne vyzadany znovu - vsecky babicky a dedeckove se ujistili, jestli nas nenapadlo neco jineho, ze oni chteji ty kalendare :mrgreen: Ale u nas je Zuzka v cele rodine temer jedine vnouce a babicky a dedove se v ni vidi, nevim jak je to u vas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.11.11 19:50

loni jsme koupili rychlovarnou konvici, byla drahá, tak jsme jim to dali napůl
Letos jse babi koupila fleecový komplet na doma (furt je jí zima) tak snad bude ráda :-)
A dědovi musím ještě vykoumat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
3.11.11 19:52

Každoročně chodím do lékárny, buď poukaz nebo vitamíny nebo něco na klouby. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
3.11.11 19:52
Lenka001 píše:
Koše dáváme právě pořád, tak jsem chtěla změnu,ale je to těžké,jsou už oba dost špatně pohyblivý (babička začíná marodit s hlavou-zapomíná,nepoznává) a druhá babička zase má vše co potřebuje(koupí si sama když potřebuje) :nevim: :nevim:

tak pro první nemocný ,nějakou pomůcku třeba bublinkovou lázeň na nohy :mrgreen: nebo nějaký pohodlný polštář
a pro babi co má všechno -to je i náš případ -se snažím vymyslet něco dekorativního -má ráda různé serepetičky

• Citovat
  • Upravit
30420
3.11.11 19:53

a předloni jsme jim koupili poukazy asi za 1500kč do solné jeskyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
3.11.11 19:54

Fotky, nebo kalendáře s fotkama, to potěší nejvíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
3.11.11 19:58

Tak s tímhle bojuju taky každý rok :mrgreen:

Super je, když babičky a dědečkové potřebují něco praktického, co se jim hodí-takže já kupuju i praktický , ale radši mám takový ty dárky-prostě co jsou srdeční…
Vloni jsem nechala udělat kalendáře s dcerkama a letos jsem na MMB našla paní, která úžasně maluje portréty dle fotek, takže to budou babči čubrnět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
3.11.11 20:07

tak letos budou naděleny fotky pravnoučat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.11.11 20:09

ja shanim kvalitni hodinky s tlakomerem nebo tepomerem nebo co to je, ale marne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
3.11.11 20:17

Tak my pravidelne delame kalendar s detmi to ma vzdy nejvetsi uspech nebo i jine predmety s fotografiemi deti.
Obcas kupujeme ruzne vitaminy ci doplnky stravy - vzdy je to potesi, nebot je radi uzivaji, ale sami by si je nekoupili.
Kredit na telefon take obcas vyuzivame - kdyz uz nevi co dat - je to prakticke.
Take obcas kupujeme predplatne treba televizniho programu - to pouziva temer kazdy takze se to neztrati. Nebo i jinaych casopisu dle zajmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný