Dárky pro 2,5 letou holčičku

345
2.11.11 14:43

Dárky pro 2,5 letou holčičku

Ahojky maminky. Vím, že je takových témat opravdu požehnaně, ale já jsem si tam nenašla to „své“ :-)
Mám skoro 2,5 letou holčičku a letos si marně lámu hlavu, co dát letos k vánocům. nějak mi chybí nápad. dcerka je teď hodně kreativní, furt chce něco tvořit, takže dostane nějakou modelínu, ale co dál???
Od našich dostane kuchyňku. já budu kupovat ještě panenku, ale přijde mi to takové z nouze ctnost, že to pořád není ONO. nehchi kupovta zbytečné hračky, které pak leží v koutě:-(
bud moc vděčná za jakýkoliv tip a radu. Moc děkuji!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
2.11.11 14:48

Anežka dostala panenku a kolo (obojí v tomhle věku vyměnila za dudlíček - jako že Ježíškovi dala na okýnko dudlík a on jí za něj přinesl panenku a kolo :mrgreen: ). Panenek má teď asi deset (neubránila jsem se ani barbínám :roll: ) a k Vánocům si přeje CHouChou s dudlíkem :lol: .

Letos se chystám na Vánoce uplést neob uháčkovat jejím „dětem“ garderobu. Oblečků má už dost a už si s nimi začíná hrát i mladší dcera, tak ať se mají o co přetahovat :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
2.11.11 14:52

Koupila bych ještě nějakou stolní hru (člověče nezlob se s obrázky, tu využiješ i později. A pak si peníze schovala a dokupovala bych průběžně, co jí bude zajímat …

Ono jí to stejně bude jedno, udělá jí radost i nějaká „blbost“ za pár kaček, než hračka za tisíce. V tomhle věku je to ještě o pocitů rodičů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
2.11.11 15:11

dceri (na vanoce 2 a trictvrte) mam nakoupeno lego duplo- miluje stavebnice a knizky s magnetkama (zamereno na barvy, zviratka-domaci i exoticke a pak jeste par co se mi libilo), pak mam lehke puzzle a chci dokoupit sadu s modelinou (play doh) a par kravinek. bublifuk, tercik s krteckem jak se na to hazi malinke micky a ty tam drzi, drevena razitka…
ma v prosinci i svatek, tak to nejkak nakombinujem. ale zaklad lego a knizky dostane ke kazde prilezitosti :-)

• Citovat
  • Upravit
SayaSt
2.11.11 15:12

panenku anabel dostala vloni a doted ji nezajima. takze je schovana a dostane az pristi rok :-?

• Citovat
  • Upravit
17180
2.11.11 15:35

no my rozšiřujem převážně oblíbené hračky - lego duplo, modelínu a vláčky, ty jí baví nejvíc. K tomu panenku chou chou a zbytekuž budou drobnosti. Knížky, puzzle apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
2.11.11 15:43
zuz1 píše:
Koupila bych ještě nějakou stolní hru (člověče nezlob se s obrázky, tu využiješ i později. A pak si peníze schovala a dokupovala bych průběžně, co jí bude zajímat …Ono jí to stejně bude jedno, udělá jí radost i nějaká „blbost“ za pár kaček, než hračka za tisíce. V tomhle věku je to ještě o pocitů rodičů :-)

naprosto souhlasím :-)

• Citovat
  • Upravit
12978
2.11.11 17:32

Také máme koupený terčík s krtkem..
Pak dřevěné skládačky a lehké puzzle.
Figurky zvířátek - ty má nejraději.
Od babičky dostane kuchynku a asi knížky.

to bude asi stačit..Páč všechno doma má a na panenky není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
3.11.11 12:36

Tady trocha inspirace! :)
http://www.prozeny.cz/…ejmensi-deti

• Citovat
  • Upravit
12978
3.11.11 13:00

Ještě jsem si vzpomněla na hudební nástroje..ty plastové potěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný