Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím! Máme čtyřletou a roční holčičku..vzhledem k tomu, že máme doma spousty hraček, přemýšlím, co vymyslet oběma jako pořádný společný dárek nebo dárky. Neměl by někdo nějaký typ? Předem děkuji!
Naše holky moc společných dárků nedostávají (pak si teda hrají obě se vším, ale dostávají spíš každá svoje), ale vloni dostali Lego Duplo autobus a měl obrovský úspěch (který trvá dodnes). Jinak kuchyňka je taky dobrý nápad. Naše holky si spolu hrají i s panenkama (ale každá má svůj kočárek - Anežka má kombinovaný už roky a Mája dostala letos golfky).
tak já mám dvouletou a čtyřletou a tak nějak nad tím neuvažuju, vždy naběhnu do hračkárny poberu co unesu, co mi padne do oka a je to… oni si děti stejně se vším hrají chvilku.. druhé už koupím letos i nějaký kus oblečení protože je strašná parádnice…
Ahoj mám skoro roční a 4,5 letou. Mladší kupuju stan s balonkama, tam počítám s tím, že se přidá i starší ( máme odzkoušeno u známých
). Starší dostane hračky víceméně vhodné pro ni - chce barbie s šatama na převlékání, korálky bindiez, modelínu. Kuchyňku už máme a tam si spolu vyhrajou taky dobře, starší vaří a mladší jí „krámuje“ v troubě
Jen jsem musela zabavit ty menší věci, ale většina je jich naštěstí velikostně vhodných…
Zdravím, houpačku, klouzačku i domeček mají teď už zazimovaný u babi (my bydlíme v bytě). Kuchyňku má starší, tam taky vaří a mladší krámuje ![]()
Ale ten stan je dobrý nápad, určitě se přidá i starší! děkuju za typ! Mně jde spíš právě o to, že ta mladší má hračky po té starší a přijde mi hrozně zbytečné kupovat další „krámy“, protože máme malý byt a už takhle jsme tady jak v hračkářství
ale zase vím, že děti hračky potřebují a že něco dostat musí už jen kvůli té starší
takže jsem dost bezradná, co jí pořídit..proto jsem myslela, že bychom pořídili něco dohromady..jinak pro starší problém nemám, té bych vybrala asi 150 dárků ![]()
ahoj, nemám sice dvě holky ale mám v plánu děckám dohromady letos koupit velkou venkovní trampolínu ![]()
Jinak s holčičíma dárkama jsem taky lehce bezradná - pro kluka se nakupuje opravdu o moc líp. Navíc pro dceru jsme dostali hromady použitých hraček po neteři, tím pádem mi odpadaj nápady co dál kupovat když tu skoro všechno už je ![]()