Dárky k Vánocům 1 a 4 roky holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9797
31.10.11 22:02

dárky k Vánocům 1 a 4 roky holčičky

Zdravím! Máme čtyřletou a roční holčičku..vzhledem k tomu, že máme doma spousty hraček, přemýšlím, co vymyslet oběma jako pořádný společný dárek nebo dárky. Neměl by někdo nějaký typ? Předem děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
941
1.11.11 07:52

Neco, kde si budou hrat spolu? Houpacku, klouzacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.11.11 08:22

Kuchyňka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.11.11 08:55

Naše holky moc společných dárků nedostávají (pak si teda hrají obě se vším, ale dostávají spíš každá svoje), ale vloni dostali Lego Duplo autobus a měl obrovský úspěch (který trvá dodnes). Jinak kuchyňka je taky dobrý nápad. Naše holky si spolu hrají i s panenkama (ale každá má svůj kočárek - Anežka má kombinovaný už roky a Mája dostala letos golfky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
1.11.11 09:11

tak já mám dvouletou a čtyřletou a tak nějak nad tím neuvažuju, vždy naběhnu do hračkárny poberu co unesu, co mi padne do oka a je to… oni si děti stejně se vším hrají chvilku.. druhé už koupím letos i nějaký kus oblečení protože je strašná parádnice…

• Citovat
  • Upravit
4132
1.11.11 11:27

Ahoj mám skoro roční a 4,5 letou. Mladší kupuju stan s balonkama, tam počítám s tím, že se přidá i starší ( máme odzkoušeno u známých :-D ). Starší dostane hračky víceméně vhodné pro ni - chce barbie s šatama na převlékání, korálky bindiez, modelínu. Kuchyňku už máme a tam si spolu vyhrajou taky dobře, starší vaří a mladší jí „krámuje“ v troubě :-D Jen jsem musela zabavit ty menší věci, ale většina je jich naštěstí velikostně vhodných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9797
1.11.11 21:45

Zdravím, houpačku, klouzačku i domeček mají teď už zazimovaný u babi (my bydlíme v bytě). Kuchyňku má starší, tam taky vaří a mladší krámuje :mrgreen:
Ale ten stan je dobrý nápad, určitě se přidá i starší! děkuju za typ! Mně jde spíš právě o to, že ta mladší má hračky po té starší a přijde mi hrozně zbytečné kupovat další „krámy“, protože máme malý byt a už takhle jsme tady jak v hračkářství :roll: ale zase vím, že děti hračky potřebují a že něco dostat musí už jen kvůli té starší :roll: takže jsem dost bezradná, co jí pořídit..proto jsem myslela, že bychom pořídili něco dohromady..jinak pro starší problém nemám, té bych vybrala asi 150 dárků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.11.11 21:52

ahoj, nemám sice dvě holky ale mám v plánu děckám dohromady letos koupit velkou venkovní trampolínu :wink:

Jinak s holčičíma dárkama jsem taky lehce bezradná - pro kluka se nakupuje opravdu o moc líp. Navíc pro dceru jsme dostali hromady použitých hraček po neteři, tím pádem mi odpadaj nápady co dál kupovat když tu skoro všechno už je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný