Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte,
poradite mi nekdo s darky na vanoce? Vubec nevim co nasim, segrem, svagrovi, babicce a uz vubec co dceri (bude mit 16mesicu)…
Premyslela jsem o nejakych fotokalendarich, nevite kde by se daly co nejlevneji udelat?
Diky ![]()
Dávám do oblíbených a ráda se nechám inspirovat. Já mám zatím jen pro malou zpívající stoleček od FP, koníka Johna, pak přemýšlím nad sáňkami, oblečením, no pro malou toho je hodně. Manžel dostane asi něco na sebe. A pak jsem nahraná.
Ahoj, my nechali snad celé rodině udělat fotokalendáre u Happy Foto
celkem jich máme 12ks, každej jinek ve velikosti A3
(do 15 listopadu za 269,– Už to deláme 3. rok a vždy s velkým uspěchem…
Hraci stolek uz ma, ten dostala jako mimi, byla to hrazdicka a pak se rozlozila na stolek a hopsaciho konika dostala k narozeninam i panenku uz dostala, takze me opravdu nic nenapada, jen obleceni ale to si moc neuzije
Takze vubec netusim co vubec nic pro nikoho…
Efsheny píše:
Ty jo tak to je dobra cena, ja prave koukala a A4 okolo 500 tak jdu na to juknout ![]()
1299 píše:
Ahojte,
poradite mi nekdo s darky na vanoce? Vubec nevim co nasim, segrem, svagrovi, babicce a uz vubec co dceri (bude mit 16mesicu)…
Premyslela jsem o nejakych fotokalendarich, nevite kde by se daly co nejlevneji udelat?
Diky
Gábííí píše:
Ahoj,nechala jsem si dělat kalendáře tady http://info.24print.eu/cze/
a jsou super!1299 píše:
Ahojte,
Diky
1299 píše:1299 letos je o hodně kvalitnějsi papír…jsou fakt luxusní,… Jeste jednu radu(mozná blbou). Jestli máš kvalitní fotky tak dej jednu fotku pres celou stránku a název měsice a čísla dnu dej co nejníž. Az je kalendář „použitý“ můzou se fotky zarámovat…papír je to fakt pěknej:) Tak dobre vyber!Efsheny píše:Ty jo tak to je dobra cena, ja prave koukala a A4 okolo 500 tak jdu na to juknout
Efsheny píše:1299 píše:1299 letos je o hodně kvalitnějsi papír…jsou fakt luxusní,… Jeste jednu radu(mozná blbou). Jestli máš kvalitní fotky tak dej jednu fotku pres celou stránku a název měsice a čísla dnu dej co nejníž. Az je kalendář „použitý“ můzou se fotky zarámovat…papír je to fakt pěknej:) Tak dobre vyber!Efsheny píše:Ty jo tak to je dobra cena, ja prave koukala a A4 okolo 500 tak jdu na to juknout
(do 15 listopadu za 269,– Už to deláme 3. rok a vždy s velkým uspěchem…![]()
Ja bych prave na papir chtela dat vic fotek, ale jeste uvidim
Kazdopadne diky za radu ![]()
My budeme dávat tchyni taky kalendář s vnučkou a koupíme jí a jejímu manželovi luxusní víkend na slevomatu. 3vagrová čeká mimi, takže něco pro něj. Pro naší cácorku zatím nevím, kupuju průběžně co je potřeba i to co není
zrovna jsem koupila ergo nosítko a budem kupovat sporták a vozík za běžky. Od babky dostane naušničky ,mluvícího medvídka a další. S manželem si nadělíme novou kuchyn a nový dřevěný podlahy.
tak u nás takto:
manžel: telefon+kalendář do kamionu z mých fotek
taťka s maceškou: domácí pekárna
mamka s partnerem: vysoká páková baterie na dřez
(si mamka nadiktovala)
Tchýně: ten šlapací mop, co se sám vyždíme
tchán: sada na pinec
ségra: šminky+čepka
druhá ségra: hranaté misky+čepka
brácha: čepka
(čepky pletu sama, tzv.houmlesačky)
babičky s dědama: digitální fotorámečky ![]()
u nás je to tak, že si většinou všichni řeknou, co by chtěli…
jo a naše mláďátko dostane chodítko+odrážedlo v jednom ![]()
jo a dárky pro rodiče a babičky, na ty se skládáme se ségrou, takže nás to vyjde levněji…
Tak my jsme pro starší objednali
http://www.facebook.com/…478913700836
paní velice milá, ochotná a domluva téměř na čemkoliv ![]()
Ježíš- to je krasný- ty TUTU sukýnky… na mě by to asi nevypadalo nic moc…
třeba tahle je rozkošná!!! Jahůdka. Ale krásny jsou všechny co jsem videla
Holky potřebuju radu, přítel si ze mě udělal na narozeniny srandu - poklekl - začal řeči typu : už jsme spolu nějaký ten pátek… ( Pak se zvedl a říkal, že chtěl jen vidět moji reakci a dělal si ze mě srandu…) Prý mají o ruku žádat ženy… Já mu to chci oplatit… Poradili by jste mi prosím nějaký žertík který půjde schovat do krabičky cca 5×5cm? Děkuju za rady ![]()