Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Holky potřebuju radu, přítel si ze mě udělal na narozeniny srandu - poklekl - začal řeči typu : už jsme spolu nějaký ten pátek… ( Pak se zvedl a říkal, že chtěl jen vidět moji reakci a dělal si ze mě srandu…) Prý mají o ruku žádat ženy… Já mu to chci oplatit… Poradili by jste mi prosím nějaký žertík který půjde schovat do krabičky cca 5×5cm? Děkuju za rady
To jsou drsny vtipky
a co mu tam dat negativni tehu test? ![]()
@Annnit píše:
To jsou drsny vtipkya co mu tam dat negativni tehu test?
spíš falešně pozitivní ![]()
@Anonymní píše:
Holky potřebuju radu, přítel si ze mě udělal na narozeniny srandu - poklekl - začal řeči typu : už jsme spolu nějaký ten pátek… ( Pak se zvedl a říkal, že chtěl jen vidět moji reakci a dělal si ze mě srandu…) Prý mají o ruku žádat ženy… Já mu to chci oplatit… Poradili by jste mi prosím nějaký žertík který půjde schovat do krabičky cca 5×5cm? Děkuju za rady
Těhotenský test..
Edit: jste mě předběhly…
@Anonymní píše:
Tarantule? ![]()
Jinak moje známá si s manželem dělají tydle legrace pořád. Jednou si zaplatila na den Ferrari když měl ten její narozeniny, darovala mu klíče v krabičce a pak mu řekla, že vyhráli ve sportce, že mu to auto koupila a že chce rozvod s naprosto vážnou tváří. Na oslavě nás bylo asi 30cet všichni jsme čuměli jak péra ![]()
@Anonymní píše:
Králičí bobek ![]()
@Martha03 píše:
Jinak moje známá si s manželem dělají tydle legrace pořád. Jednou si zaplatila na den Ferrari když měl ten její narozeniny, darovala mu klíče v krabičce a pak mu řekla, že vyhráli ve sportce, že mu to auto koupila a že chce rozvod s naprosto vážnou tváří. Na oslavě nás bylo asi 30cet všichni jsme čuměli jak péra
@Jukat píše:
Nejlepší žertík bude, když vyrukuješ s tím zásnubákem
No jasně. Když mají žádat ty ženy… ![]()
Holky, mě jste navnadily s tím falešně pozitivním těhotenským testem ![]()
Asi teda nemám smysl pro humor, ale tyhle srandy mi přijdou úplně mimo ![]()
Jako my se s manželem i v rodině obecně celkem kočkujeme, ale má to opravdu vtipnou pointu. Ale dát mu test a hahaha, nejsem těhotná, no nevím. S tou svatbou je to taky moc povedený ti teda řeknu ![]()