Nějaký tip na vánoční dárek pro 11 letou slečnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
1.11.11 14:30

dárek pro 11 slečnu

Ahoj, poradíte mi nějaký tip na vánoční dárek pro 11 slečnu. Je to moje neteř,(sama mám dva kluky)čím jsou děti starší mám problém vybrat pěkný dárek.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.11.11 15:04

pytlík plný peněz, pěkné prádlo, triko, knížka, digitální foťák, nějaká sada na vlasy, náušnice, lego, řetízek, kvalitní pastelky nebo jiné výtvarné potřeby, poukaz na nákup,… záleží, co ona ráda a co potřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.11.11 19:20

Děkuji za tipy. Taky jsem myslela na nějakou parádu. Chce to možná i s motivem nějaké oblíbené filmové postavičky. Tak jdu ještě zapátrat po internetu. Vánoce se kvapem blíží a já ráda nakupuji dárky s předstihem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.11.11 19:28

Mezi holkama teď letí všechno s Hallo Kitty. Penály, batohy, obaly na mobil, přívěšky na mobil, kabelky, pomády, brýle, … je toho hrozně moc, záleží kolik hodláš investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.11.11 20:44

Tak jsem dárečky sehnala. Pro 11 neteř, jsem objednala pouzdro na mobil s pěkným holčičím motivem a od švagrové jsem zjistila, že má ráda Hannu Montanu. Tak jsem k tomu přidala ještě nějakou drobnost s jejím motivem. Dárek s motivem Hello Kitty mám pro 5 letou neteř. Doufám tedy, že se dárky budou líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný