Jaký dárek pro 8letého kluka?

5533
2.11.11 10:35

Jaký dárek pro 8-mi letého kluka?

Ahoj maminky a tatínkové,
začínám být na pokraji zoufalství. Vůbec netuším, co mám koupit svému téměř osmiletému chlapečkovi. Před vánocemi má svátek, po vánocích narozeniny a já vůbec nevím a nevím :zed: :zed: :zed:
Strašně se mu líbí Rošťácká myš, co jede v reklamách. Sice netuším, co to je, ale už jsem mu ji objednala. Potom mám objednaný mikroskop a doufám, že ho bude bavit, chtěl malé angličáky, takže už jsou také objednané… Ale co dál? Musím pro něj nakoupit i dárky pro babičky, dědy a tety
Nějaké vyložené koníčky nemá. Chodí hodně na sportovní kroužky. Doma nejraději počítač - od toho se ho snažím co nejvíce držet daleko - takže nechci počítačové hry…
Ale co takového kluka může zaujmout?
Nechci mu kupovat vyloženě zbytečné zbytečné hračky, které hodí do šuplíku :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
2.11.11 10:54

Ahoj :mavam: Já mám taky osmileťáka :-D Je David takže má po vánocích i svátek, ale to vyřešíme jen bonbonierkou, my na svátky moc nejsme. Na vánoce jsme mu koupili lego, vojáčky a ještě mu dokoupím hodinky. Hraje si ten tvůj na písku? Jestli jo jako ten můj, tak bych ti doporučila auta od Brudru, my jich máme celou stavební firmu a Davča a jeho kamarádi si s tím hrají celé dny. O mikroskopu jsem taky uvažovala, ale to mi přes chlapa neprošlo tak snad prý na narozeniny co má v květnu. Ještě mě tak napadl dalekohled. A co nějaká zajímavá stolní hra? To u nás taky jede :wink:

• Citovat
  • Upravit
95
2.11.11 11:19

A co Air Swimmers? Létající žralok nebo rybka nemo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
2.11.11 11:30

Za mne lego a stolní hry, jestli hraje :-D :palec:

• Citovat
  • Upravit
sssxxxssss
2.11.11 11:50

ahoj, tiež mám 8 ročného, požiadavky boli hodinky, lego a helikoptéra na diaľkové, čo striela rakety, no a dokúpim ešte nejakú spoločenskú hru.

• Citovat
  • Upravit
5533
2.11.11 11:50

Tak jsem si prcka přizvala k počítači, a na auta od Brudera mi bylo řečeno „Ale maminkooo, vždyť už nejsem malej“ :zed: :zed: :zed:
Hodinky ztratil, takže je dopisuji na seznam - děkujiii :kytka:
Lego moc nemusí. Raději má stavebnice od sevy - takže objednávám nějakou velkou (ať se nepere se ségrou a můžou si hrát oba).
Stolní hry máme - hodně, ale jeho baví jen člověče nezlob se, karty a pexeso…
Jo a ještě dostihy a sázky - ty máme taky :lol:

Ty létají ryby jsou nááádherný :andel: :andel: :andel: - teď jsem zkoukla video a přiznám se, že poprvé v životě. Jenže ty moje strašidla se mořských potvor bojííí :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:

Jo, ale na aukci si vybral jakýsi beyblade. Netuším co to je, ale chce to, tak to dostane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.11.11 12:02

Ahoj,
tak u nás vede lego a u známých e mu strašně líbil „dinosaurus“ na dálkové ovládání byl dost velký výška asi 30cm dlouhý ani 40-50cm i s ocasem. Nemůžu ho najít ve vyhledávači byl tuším na alfa.cz
Nebo jestli ho baví letadýlka na dálkové ovl.?
Nebo toto : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?…
hodně štěstí ve výběru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
2.11.11 15:57

Maruško, děkuji za typ, ale ten můj malý šmudla dostal ve škole v první tříde svačinový box od Ramy, a jelikož to má celá třída, tak ji chce nosit taky. A to má doma tři další a o moc hezčí :zed: :zed: :zed:
A svačiny by mi jedl i kdyby neměl box žádný. Je to hroznej žrout, takže může jíst prakticky pořád :lol: :lol: :lol:
Fakt nechápu, jak je možný, že je pořád tak hubenej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aalena
1.11.13 22:26

Mám také 8letého kluka a vřele doporučuji Mindok Smart hry. Jen je pak doma trošku bitka, kdo si bude hrát, jestli děti nebo rodiče. Vzhledem k tomu, že chodí do 2třídy, tak jsem koupila pohádky od Zdeňka Svěráka, ale to tuším nebude hitovka letošních vánoc. Jsme sportovně zaměření, takže u nás vedou dárky tipu kolo, koloběžka, lyže, brusle. Letos dostane držák na lahev, tachometr, zámek na kolo, novou helmu. A jelikož nechci půjčovat svůj drahý foťák a on chce pořád fotit, tak asi zakoupíme nějaký levnější tip. Samozřejmě touží po mobilu a tabletu, ale to necháme na jiné vánoce. Jo a prý si napíše o diabolo. A dostane také dárky-měkouše, ale ty tuším hned poletí někam do kouta. To je vše co mě napadá. A děkuji za tip na box na svačiny, bohužel není na skladě tak doufám, že do Vánoc dorazí.

• Citovat
  • Upravit
peka83
22.10.14 10:20

Ahoj oživuji diskuzi, protože zrovna řešíme tenhle problém. Malej má rád Lego, ale neumí si ho schovávat a jsem vždy hodně naštvaná, že nacházím lego kostky opravdu všude. Dnes jsem mu uklízela v pokoji, abych měla přehled co má a co nemá a zjistila jsem, že nemá skoro nic krom nějakých dvou zbraní na měkké náboje mějaký NERF nebo tak nějak se to jmenuje to dostal loni. A vůbec netuším co mu koupit. Knížek má dost, ale to ho moc nebere. A stolní hra u nás jede nejvíc člověče nezlob se, protože, když dostal loni nějakou stolní hru, tak sní poztrácel co šlo:-( (neumí si vážit hraček). Zajímá mě co to jsou ty létající ryby? To neznám?

• Citovat
  • Upravit
22074
22.10.14 10:27
@peka83 píše:
Ahoj oživuji diskuzi, protože zrovna řešíme tenhle problém. Malej má rád Lego, ale neumí si ho schovávat a jsem vždy hodně naštvaná, že nacházím lego kostky opravdu všude. Dnes jsem mu uklízela v pokoji, abych měla přehled co má a co nemá a zjistila jsem, že nemá skoro nic krom nějakých dvou zbraní na měkké náboje mějaký NERF nebo tak nějak se to jmenuje to dostal loni. A vůbec netuším co mu koupit. Knížek má dost, ale to ho moc nebere. A stolní hra u nás jede nejvíc člověče nezlob se, protože, když dostal loni nějakou stolní hru, tak sní poztrácel co šlo:-( (neumí si vážit hraček). Zajímá mě co to jsou ty létající ryby? To neznám?

Tak… zrovna v tomhle případě vůbec nechápu Tvůj problém… pokud syn nemá kromě lega, člověče nezlob se, knížek a dvou zbraní žádné hračky, tak máš dost velký prostor pro výběr.

Navíc, osmiletý kluk si přece sám dokáže říct, co by se mu líbilo - stačí se s ním pobavit, případně s ním i zajít do hračkářství, napsat seznam přání… To už není žádné batole, kde by se hádalo, co by ho mohlo zaujmout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
22.10.14 10:31

@BohunkaP chce právě LEGO. :-) řekl hodinky, tak hodinky jsem si již napsala :-) Aůe to Lego chce velkou policejní stanici, která stojí tři tisíce a neváží si hraček. To mi příjde moc.

• Citovat
  • Upravit
peka83
22.10.14 10:33

Proto bych raději ať je více typů na dárky a raději více menších, než jeden, kterej udělá parádu, ale nebude se umět podle mě k tomu chovat :-( Jinak letající rybu jsem již našla. vypadá to skvěle, ale helium s tam a rychle uniká a náhraní láhev je za 1000 korun :-D

• Citovat
  • Upravit
22074
22.10.14 10:41
@peka83 píše:
@BohunkaP chce právě LEGO. :-) řekl hodinky, tak hodinky jsem si již napsala :-) Aůe to Lego chce velkou policejní stanici, která stojí tři tisíce a neváží si hraček. To mi příjde moc.

Tomuhle opravdu nerozumím. :think:

Kluk má jasné přání… ale nebude mu splněno proto, že nechává po bytě kostičky… tak místo toho dostane spoustu levných kravinek, o které vlastně nestojí, aby je mohl nechávat válet, kde bude chtít?

Zvláštní přístup… osobně bych mu s klidem koupila to, co si přeje, a dohlédla na to, aby si uklízel (což mi tedy u osmiletého dítěte přijde beztak samozřejmost, že večer zkontroluju pokojíček, zda jsou všechny hračky na určených místech a v určených krabicíh)… ale holt, sto lidí, sto názorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
22.10.14 10:53

@BohunkaP dobře jinak:-) On má LEGA plný kýbl. A přenáší pár složených kostiček nahoru a dolů po domě. Není to o tom, že bych mu to nechtěla koupit, ale že toho Lega má opravdu hodně. Ale nedokáže si ani s tím množstvím vyhrát. A nevidím důvod kupovat nové lego za 2 nebo 3 tisíce, které se ztratí v tom velkém kýblu mezi jiným legem. Vždyť je to všechno to samé. To, že to Lego chce je jen proto, že v reklamách vidí sestavené lego a to ho láká. Jasné přání :-) to mám já jasné přání, ale taky nekradem a v Unoru čekáme druhé dítě. Nemluvě o tom, že právě syn bude mít v Lednu 8 let, takže zase dostane další dárek. ON má taky velké přání notebook :-). To kdyby měli rodiče přesně kupovat podle přání, tak by jim nezbylo ani na Štědrovečerní večeři. Vždy musí být nějaký kompromis. A já synovi již vysvětlila, že Ježíšek mu asi lego nedonese, že teď jsou na řadě děti, které, žádné lego nemají. A on má lega opravdu VELKEJ kýbl, který dostal.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný