Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky a tatínkové,
začínám být na pokraji zoufalství. Vůbec netuším, co mám koupit svému téměř osmiletému chlapečkovi. Před vánocemi má svátek, po vánocích narozeniny a já vůbec nevím a nevím
![]()
Strašně se mu líbí Rošťácká myš, co jede v reklamách. Sice netuším, co to je, ale už jsem mu ji objednala. Potom mám objednaný mikroskop a doufám, že ho bude bavit, chtěl malé angličáky, takže už jsou také objednané… Ale co dál? Musím pro něj nakoupit i dárky pro babičky, dědy a tety
Nějaké vyložené koníčky nemá. Chodí hodně na sportovní kroužky. Doma nejraději počítač - od toho se ho snažím co nejvíce držet daleko - takže nechci počítačové hry…
Ale co takového kluka může zaujmout?
Nechci mu kupovat vyloženě zbytečné zbytečné hračky, které hodí do šuplíku
![]()
Ahoj
Já mám taky osmileťáka
Je David takže má po vánocích i svátek, ale to vyřešíme jen bonbonierkou, my na svátky moc nejsme. Na vánoce jsme mu koupili lego, vojáčky a ještě mu dokoupím hodinky. Hraje si ten tvůj na písku? Jestli jo jako ten můj, tak bych ti doporučila auta od Brudru, my jich máme celou stavební firmu a Davča a jeho kamarádi si s tím hrají celé dny. O mikroskopu jsem taky uvažovala, ale to mi přes chlapa neprošlo tak snad prý na narozeniny co má v květnu. Ještě mě tak napadl dalekohled. A co nějaká zajímavá stolní hra? To u nás taky jede ![]()
ahoj, tiež mám 8 ročného, požiadavky boli hodinky, lego a helikoptéra na diaľkové, čo striela rakety, no a dokúpim ešte nejakú spoločenskú hru.
Tak jsem si prcka přizvala k počítači, a na auta od Brudera mi bylo řečeno „Ale maminkooo, vždyť už nejsem malej“
![]()
Hodinky ztratil, takže je dopisuji na seznam - děkujiii ![]()
Lego moc nemusí. Raději má stavebnice od sevy - takže objednávám nějakou velkou (ať se nepere se ségrou a můžou si hrát oba).
Stolní hry máme - hodně, ale jeho baví jen člověče nezlob se, karty a pexeso…
Jo a ještě dostihy a sázky - ty máme taky ![]()
Ty létají ryby jsou nááádherný
- teď jsem zkoukla video a přiznám se, že poprvé v životě. Jenže ty moje strašidla se mořských potvor bojííí
![]()
Jo, ale na aukci si vybral jakýsi beyblade. Netuším co to je, ale chce to, tak to dostane ![]()
Ahoj,
tak u nás vede lego a u známých e mu strašně líbil „dinosaurus“ na dálkové ovládání byl dost velký výška asi 30cm dlouhý ani 40-50cm i s ocasem. Nemůžu ho najít ve vyhledávači byl tuším na alfa.cz
Nebo jestli ho baví letadýlka na dálkové ovl.?
Nebo toto : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?…
hodně štěstí ve výběru!
Maruško, děkuji za typ, ale ten můj malý šmudla dostal ve škole v první tříde svačinový box od Ramy, a jelikož to má celá třída, tak ji chce nosit taky. A to má doma tři další a o moc hezčí
![]()
A svačiny by mi jedl i kdyby neměl box žádný. Je to hroznej žrout, takže může jíst prakticky pořád
![]()
Fakt nechápu, jak je možný, že je pořád tak hubenej ![]()
Mám také 8letého kluka a vřele doporučuji Mindok Smart hry. Jen je pak doma trošku bitka, kdo si bude hrát, jestli děti nebo rodiče. Vzhledem k tomu, že chodí do 2třídy, tak jsem koupila pohádky od Zdeňka Svěráka, ale to tuším nebude hitovka letošních vánoc. Jsme sportovně zaměření, takže u nás vedou dárky tipu kolo, koloběžka, lyže, brusle. Letos dostane držák na lahev, tachometr, zámek na kolo, novou helmu. A jelikož nechci půjčovat svůj drahý foťák a on chce pořád fotit, tak asi zakoupíme nějaký levnější tip. Samozřejmě touží po mobilu a tabletu, ale to necháme na jiné vánoce. Jo a prý si napíše o diabolo. A dostane také dárky-měkouše, ale ty tuším hned poletí někam do kouta. To je vše co mě napadá. A děkuji za tip na box na svačiny, bohužel není na skladě tak doufám, že do Vánoc dorazí.
Ahoj oživuji diskuzi, protože zrovna řešíme tenhle problém. Malej má rád Lego, ale neumí si ho schovávat a jsem vždy hodně naštvaná, že nacházím lego kostky opravdu všude. Dnes jsem mu uklízela v pokoji, abych měla přehled co má a co nemá a zjistila jsem, že nemá skoro nic krom nějakých dvou zbraní na měkké náboje mějaký NERF nebo tak nějak se to jmenuje to dostal loni. A vůbec netuším co mu koupit. Knížek má dost, ale to ho moc nebere. A stolní hra u nás jede nejvíc člověče nezlob se, protože, když dostal loni nějakou stolní hru, tak sní poztrácel co šlo:-( (neumí si vážit hraček). Zajímá mě co to jsou ty létající ryby? To neznám?
@peka83 píše:
Ahoj oživuji diskuzi, protože zrovna řešíme tenhle problém. Malej má rád Lego, ale neumí si ho schovávat a jsem vždy hodně naštvaná, že nacházím lego kostky opravdu všude. Dnes jsem mu uklízela v pokoji, abych měla přehled co má a co nemá a zjistila jsem, že nemá skoro nic krom nějakých dvou zbraní na měkké náboje mějaký NERF nebo tak nějak se to jmenuje to dostal loni. A vůbec netuším co mu koupit. Knížek má dost, ale to ho moc nebere. A stolní hra u nás jede nejvíc člověče nezlob se, protože, když dostal loni nějakou stolní hru, tak sní poztrácel co šlo:-( (neumí si vážit hraček). Zajímá mě co to jsou ty létající ryby? To neznám?
Tak… zrovna v tomhle případě vůbec nechápu Tvůj problém… pokud syn nemá kromě lega, člověče nezlob se, knížek a dvou zbraní žádné hračky, tak máš dost velký prostor pro výběr.
Navíc, osmiletý kluk si přece sám dokáže říct, co by se mu líbilo - stačí se s ním pobavit, případně s ním i zajít do hračkářství, napsat seznam přání… To už není žádné batole, kde by se hádalo, co by ho mohlo zaujmout.
@BohunkaP chce právě LEGO.
řekl hodinky, tak hodinky jsem si již napsala
Aůe to Lego chce velkou policejní stanici, která stojí tři tisíce a neváží si hraček. To mi příjde moc.
Proto bych raději ať je více typů na dárky a raději více menších, než jeden, kterej udělá parádu, ale nebude se umět podle mě k tomu chovat
Jinak letající rybu jsem již našla. vypadá to skvěle, ale helium s tam a rychle uniká a náhraní láhev je za 1000 korun ![]()
@peka83 píše:
@BohunkaP chce právě LEGO.řekl hodinky, tak hodinky jsem si již napsala
Aůe to Lego chce velkou policejní stanici, která stojí tři tisíce a neváží si hraček. To mi příjde moc.
Tomuhle opravdu nerozumím. ![]()
Kluk má jasné přání… ale nebude mu splněno proto, že nechává po bytě kostičky… tak místo toho dostane spoustu levných kravinek, o které vlastně nestojí, aby je mohl nechávat válet, kde bude chtít?
Zvláštní přístup… osobně bych mu s klidem koupila to, co si přeje, a dohlédla na to, aby si uklízel (což mi tedy u osmiletého dítěte přijde beztak samozřejmost, že večer zkontroluju pokojíček, zda jsou všechny hračky na určených místech a v určených krabicíh)… ale holt, sto lidí, sto názorů.
@BohunkaP dobře jinak:-) On má LEGA plný kýbl. A přenáší pár složených kostiček nahoru a dolů po domě. Není to o tom, že bych mu to nechtěla koupit, ale že toho Lega má opravdu hodně. Ale nedokáže si ani s tím množstvím vyhrát. A nevidím důvod kupovat nové lego za 2 nebo 3 tisíce, které se ztratí v tom velkém kýblu mezi jiným legem. Vždyť je to všechno to samé. To, že to Lego chce je jen proto, že v reklamách vidí sestavené lego a to ho láká. Jasné přání
to mám já jasné přání, ale taky nekradem a v Unoru čekáme druhé dítě. Nemluvě o tom, že právě syn bude mít v Lednu 8 let, takže zase dostane další dárek. ON má taky velké přání notebook
. To kdyby měli rodiče přesně kupovat podle přání, tak by jim nezbylo ani na Štědrovečerní večeři. Vždy musí být nějaký kompromis. A já synovi již vysvětlila, že Ježíšek mu asi lego nedonese, že teď jsou na řadě děti, které, žádné lego nemají. A on má lega opravdu VELKEJ kýbl, který dostal.