Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky.
Potřebuji akutně poradit nějaký origoš dárek pro známé.
O víkendu jdem na oslavu jejich narozenin a nějak pořád nevím co koupit.
Bydlí v RD, který opravují, mají 3m mimčo a známe se už hodně dlouho. Nechci nic, jako alkohol, čokoláda, květina. Může to být klidně nějaká sranda a mělo by to být do 500Kč.
Moc díky
ahoj, mně napadlo jim nechat udělat nějaký obraz - fotku na plátno. Ale nevím, jestli máte společné fotky?
Nebo něco jiného do domku? Napadla mě asi blbost, ale co jim koupit stromek, co si zasadí?
Zkus se podivat na www.naoko.cz; je tam spousta hezky, vicemene originalnich veci (nakupuju hodne v sekci sale-vyprodej).
Co třeba nechat jim udělat podle jejich fotky obraz - karikaturu? Dělají to i takoví ti malíři karikatur na ulici ( jestli u vás teda nějaké máte ). Ale nevím, kolik to stojí ![]()
Co koupit takové ty relaxační lávové kameny, kupovala jsem to tuhle na netu a stálo to asi 300kč bez poštovného, nebo nějakou legrační rohožku před dveře - pokud to má být i jako kolaudace, nebo třeba rozlišivátka na skleničky, někde jsem je taky viděla. Ten stromek taky není špatný nápad ve smyslu, postav dům zasaď strom, zploď syna.
Sama jsem zvědavá co tu padne za návrhy, taky nás čeká podobná návštěva.
Holky moc díky.
To jsem zvědavá co nakonec zítra koupíme ![]()
A čekám na další nápady
![]()
Ahojky. Máme jít o víkendu na oslavu k známím a nějak nevím co koupit za dárek. Mají oba narozeniny. Mělo by to být tak do 500Kč.
Mě napadlo kino, ale zrovna nic moc nedávají
.Nebo večeře, ale to by se za ty peníze asi moc nenajedli
.
Prosím, nemáte někdo nějaký nápad. Děkuji
Mrkni na slevomat a jiné podobné portály, tam bys večeři do 500,– ve vaší lokalitě sehnat mohla ![]()
Spolecenska hra, dobre vino, stiraci losy - sportka, listky do divadla, jestli jste z Prahy tak listky na " Neviditelnou vystavu" - to doporucuju skvelej zazitek