Papinák x indukce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
87
2.4.10 22:07

Papinák x indukce

Který tlakový hrnec byste mi doporučili na indukční desku? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
2.4.10 22:34

ahoj mám papiňák od fagoru a jsem max spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
3.4.10 00:58

Tak já mám 2 od tefalu a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
3.4.10 06:31

Ja mam dva papinaky od gardeny a mam i indukcni desku jenze uz pres rok slozenou u nasich (diky manzilku), takze nevim - jsou oba urcene na indukci a nikdy me nenapadlo, ze by mohl byt nejaky problem - byva? Cetla jsem o problemu s panvickama nektere pry bzuci :-))))

no na starem el. sporaku funguji dobre :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
3.4.10 07:23

Ahoj,
máme na indukci od Tescomy a taky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.4.10 08:40
Pudloslava píše:
Ja mam dva papinaky od gardeny a mam i indukcni desku jenze uz pres rok slozenou u nasich (diky manzilku), takze nevim - jsou oba urcene na indukci a nikdy me nenapadlo, ze by mohl byt nejaky problem - byva? Cetla jsem o problemu s panvickama nektere pry bzuci :-))))no na starem el. sporaku funguji dobre :-))))

TAk já měla od tescomy..a každou chvíli jsem kupovala náhradní díly .. a nakonec je přestali vyrábět..takže si musím koupit nový…prostě z papináku byl normální hrnec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
3.4.10 11:53
Alfa píše:
Pudloslava píše:
Ja mam dva papinaky od gardeny a mam i indukcni desku jenze uz pres rok slozenou u nasich (diky manzilku), takze nevim - jsou oba urcene na indukci a nikdy me nenapadlo, ze by mohl byt nejaky problem - byva? Cetla jsem o problemu s panvickama nektere pry bzuci :-))))no na starem el. sporaku funguji dobre :-))))
TAk já měla od tescomy..a každou chvíli jsem kupovala náhradní díly .. a nakonec je přestali vyrábět..takže si musím koupit nový…prostě z papináku byl normální hrnec..

jasne, ja taky reklamovala jednu poklici - ale to snad neni problem indukce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.4.10 11:58
Pudloslava píše:
Alfa píše:
Pudloslava píše:
jasne, ja taky reklamovala jednu poklici - ale to snad neni problem indukce, ne?

a tak ale přeci některý na indukci nejsou ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
3.4.10 18:50
Alfa píše:
Pudloslava píše:
Alfa píše:
Pudloslava píše:
jasne, ja taky reklamovala jednu poklici - ale to snad neni problem indukce, ne?
a tak ale přeci některý na indukci nejsou ..

dneska to mas na kazdym tom hrnci na dne
a to by navic diskuse nepomohla, bo kazdy vyrobce dela indukcni a neindukcni
myslela jsem, jestli je diskuse zalozena proto, ze by obecne papinak na indukci nehaj zlobil - jako treba bzucici panvicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.4.10 19:33

Na indukci nádobí z feromagnetického materiálu. Hrnce, pánve, papiňáky. Plech, nerez, litina ano, hliník, sklo ne. Dobrá pomůcka je magnet, když drží je to OK. A dno musí být rovné, žádné prolisy atd.. A mělo by to být značeno )třeba IKEA to na všem varném nádobí má).
Já mám nějaký obyč nerezový, fuguje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.4.10 21:35

já mám prostě s papinákem špatný zkušennosti…a v obchodě nemůžu hodinu vybírat..nikdy nebzučel..ale pokaždý se rozbila poklice (mockrát)..byl od tescomy..a to jsem si myslela,že dělají kvalitní výrobky…Tak bych si nerada zas koupila něco takovýho, co jsem měla doma..
Jo chtěla jsem na indukci..ale podle testů mě docela přesvědčil http://www.extraceny.cz/…crocomputer/ já už prostě těm normálním papinákům nák nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.4.10 21:38
BaraF píše:
Na indukci nádobí z feromagnetického materiálu. Hrnce, pánve, papiňáky. Plech, nerez, litina ano, hliník, sklo ne. Dobrá pomůcka je magnet, když drží je to OK. A dno musí být rovné, žádné prolisy atd.. A mělo by to být značeno )třeba IKEA to na všem varném nádobí má).
Já mám nějaký obyč nerezový, fuguje dobře.

jo jo..to vím jak to poznat..ale mě jde o tu kvalitu,ale děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.10 08:57

Ja mam indukcni desku od Fagoru, tak jsem zvolila i panve a hrnce od Fagoru. Papinak je super, mam ho rok a zatim bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný