Papíry před druhým porodem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
19.4.15 21:29

papíry před druhým porodem

Ahoj maminy, poradíte mi některá? Mám 18ti měsíční dceru a za měsíc se má narodit druhé mimi. Jak mám vyřídit mateřskou? Dají mi zase na gyndě nějaké papíry pro zaměstnavatele? Díky, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
19.4.15 21:32

Meli by ti to dat tech 6-8 týdnů před porodem, podle toho, kdy chceš nastoupit na MD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
19.4.15 21:33

Ted jsem si všimla, že máš rodit už za měsíc…Zavolej ke sve gynegolozce, aby ti dali doklad pro PPM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
19.4.15 21:37

@hobbit A nezapomeń si ukončit rodičák na první dítě, pokud budeš pobírat PPM na to mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
19.4.15 21:39

Ano, na gynekologii vyplní formulář a s tím se pak vyřizuje MD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
19.4.15 21:48

@hobbit no papíry už jsi asi měla dostat dávno, pokud ti trvá poměr a máš nárok na ppm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.4.15 22:15

Papíry bys měla dostat stejné jako v prvním těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
20.4.15 07:38

Pokud ti pořád trvá smlouva se zaměstnavatelem, tak mu doručíš papír na PPM, který ti vydá gynekolog. Peníze z prvního rodičovského příspěvku, které jsi do výše 220 tis, nestihla vybrat, bohužel propadnou. Při trvající prac. smlouvě máš stejné podmínky pro čerpání ppm a rodičovské dovolené jako u prvního dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.4.15 09:10

Aha, tak já jdu volat. Jo smlouvu mám na dobu neurčitou. Zrušit mateřskou, formulář najdu asi na netu…Pošlu ho poštou, bo jsem z Třince a žiju v Praze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.4.15 17:32

Tak ve středu mi dá sestřička na gynděT tu žádost. Tu pošlu(kopii)své účetní. Do 3týdnů mi kolik budu dostávat. zajdu na Pražskou správu, dají mi potvrzení kolik přesně a pak to pošlu na socku do Třincevypočsocku. No snad to stihnu vyřídit před porodem. Dělaly jste to taky tak? :-) asi jo, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí