14 dni do termínu, příznaky porodu

241
18.4.15 15:24

14 dni do termínu příznaky porodu

Ahojki chtela jsem se zeptat jestli jste na sobě pozorovali nejake změny před porodem třebas 14 dni? Ja jsem Teďkóm 38+4 a všechno me svedi hlavně bříško.. I spodek a to mi doktorka rikala, ze tam žádný zánět není.. Na obličeji se mi udělali vyrážky jako před MS.. A poslední dobou me silene páli zaha hlavně před spaním :( :D jestli mi můžete napsat co jste vnímáli vy před porodem? Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
275
18.4.15 15:32

Já jsem nic zvláštního nevnímala. 37+6 mi z ničeho nic ráno v 6h praskla voda. A to jsem si říkala kolik mám ještě času do porodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.4.15 15:34
@Petra131 píše:
Já jsem nic zvláštního nevnímala. 37+6 mi z ničeho nic ráno v 6h praskla voda. A to jsem si říkala kolik mám ještě času do porodu. :lol:

Ja uz bych chtela rodit:D a prave mamka mi rikala ze uz to bude za chvili ze se to tělo připravuje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
18.4.15 15:36

Ahoj ja iz dva tydny porozuji poslicky…a furt nic, jsem 38+6,a kdyz nic, tak v utery jdu na vyvolavacku, kvuli cukrovce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.4.15 15:40

@rences jejda tak to držím palečky ať je rychlý a bezproblémový porod!:) ja hlavně nechci přenášet a hodne se toho bojím… Tak jsem přemýšlela ze bych se na další kontrole zeptala doktroky jestli se nedá udělat něco pro to abych do termínu porodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.4.15 15:51

@mimiško12 Taky si myslím že se tvé tělo připravuje na porod. Když si tak vzpomenu tak jsem si asi ničeho nevšimla, protože jsem si myslela že mám ještě dost času na pozorování nějakých příznaků. Břicho jsem měla dole celé těhotenství a i kydž mi moje doktorka 2 dny před porodem řekla že už to tam dole je připravené nějak sem si to nepřipouštěla a myslela si že ty 3 týdny mám ještě čas.
Tvoje tělo ti určitě dává nějaké signály tak už se připrav a čekej to každým dnem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.4.15 15:55

@Petra131 no doufám :D včera jsme měli s přítelem vypuzovaci metody :D ale ani slabé kontrakce nic :/ no malému se u me proste líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.4.15 15:55

@mimiško12 A kdy jdeš na kontrolu? Doktorka by ti měla říct jak na tom jsi. Hodně se doporučuje sex. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.4.15 15:57

Já jsem taky kontrakce neměla. První mi postupně začala odtíkat voda a po hodině mi začaly bolesti rovnou po pěti minutách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
18.4.15 15:57

@mimiško12 rady na urychleni by se mi taky hodily :mrgreen: je to muj druhy porod a oba nejspis budou vyvolavany, tak nejak je mi lito, ze ani u jednoho nezaziju to prekvapeni :nevim: tohle me docela mrzi. Zkusit zeptat se muzes myslim, ze od 40tt uz mas na to pravo zazadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
18.4.15 16:02

Ahoj, dneska jsem 40+0 a nepozoruju absolutne nic :zed: A uz mi to zacina lezt na mozek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.4.15 16:03
@Petra131 píše:
@mimiško12 A kdy jdeš na kontrolu? Doktorka by ti měla říct jak na tom jsi. Hodně se doporučuje sex. :D

No me včera řekla ze se to uz pomalu připravuje :D měla jsem včera dvě deci svaraku sex a teplou vanu á´ nic :pocitac: takže nevím nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.4.15 16:04
@rences píše:
@mimiško12 rady na urychleni by se mi taky hodily :mrgreen: je to muj druhy porod a oba nejspis budou vyvolavany, tak nejak je mi lito, ze ani u jednoho nezaziju to prekvapeni :nevim: tohle me docela mrzi. Zkusit zeptat se muzes myslim, ze od 40tt uz mas na to pravo zazadat

No prý je dobrý pravidelný sex hlavně spermie vyvolávají porod :) ale nám rikala na kurzu PA ze to chce tak 3 denně k tomu svaracek a mělo by to jít ale zatím nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.4.15 16:05
@kokomo píše:
Ahoj, dneska jsem 40+0 a nepozoruju absolutne nic :zed: A uz mi to zacina lezt na mozek…

To me mrzí :( mam taky strach ze tak dopadnu kontrolu mam v pátek tak doufám ze do té doby se malý rozhodne přijít na svět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.4.15 16:10

Tak uvidíš. Máš ještě čas. Doktorka ti řekla že se už připravuješ tak bych řekla že tak do tří dnů porodíš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí