Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky.
Jsem 15 den po 2.porodu c. s.Skoro jsem už nekrvacela, ale teď v noci me vzbudilo krvácení docela silnější, jako vy v navalove vlně, na WC ze me vypadly 2 kusy srazene krve.Krev to není jasne červena. Docela me to vyděsilo
jak dlouho trvaly ocistky Vám? A nemůže to u me byt ve spojitosti s tim, ze se mi teprve teď začíná poradne dělat mlíčko a vic odstrikavam?
Malej je od narození na um a ja jen odstrikavam
@petrusepetrus ahoj myslím že to nic nebude. já jsem asi po dvou týdnech měla pocit že už jsme krvácet přestala a pak se to zase rozběhlo a krvácela jsem do konce šestinedělí
@petrusepetrus ahoj, ja krvacela cely mesic a pak se to postupne ztratilo. Takze to bude asi o k. Kazdopadne kdyby ses necitila dobre zajdi na gyndu.
Ahojky, já jsem to tak měla po třetím porodu - druhé sekci, kdy jsem krvácela chvíli, pak nic, pak se rozjelo znovu. Odsávání to může taky zlepšit (čištění) dělohy, protože tělo čeká na hormony spojené s kojením, líp a rychleji se zavinuje děloha.
@petrusepetrus mi to 4 dny po porodu ustalo, pár dní pauza a pak se to rozjelo znovu.. je to normální.
To je tu snad už obden. Je to ŠESTINEDĚLÍ, to znamená 6 týdnů. Je to normální
![]()
Mě doktor řekl, že pokud ze mě budou padat velke kusy jako ruka, tak to nemá byt, a pokud malé sraženinky tak v pohodě.. myslím, že se ještě čistítte.. mě to taky ustálo, už jsem špinila a potom najednou zas začlo ![]()
A muže to mit spojitost s tim ze se m teprve teď docela dost bolestive nalila prsa? V podbřišku me neboli, ani jizva. Teď přes den už více méně jen spinim zase.