15. den po CS a silnější krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1318
10.4.15 02:01

15.den po c.s a krvaceni

Ahoj maminky.
Jsem 15 den po 2.porodu c. s.Skoro jsem už nekrvacela, ale teď v noci me vzbudilo krvácení docela silnější, jako vy v navalove vlně, na WC ze me vypadly 2 kusy srazene krve.Krev to není jasne červena. Docela me to vyděsilo :think: jak dlouho trvaly ocistky Vám? A nemůže to u me byt ve spojitosti s tim, ze se mi teprve teď začíná poradne dělat mlíčko a vic odstrikavam?
Malej je od narození na um a ja jen odstrikavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1004
10.4.15 06:22

@petrusepetrus ahoj myslím že to nic nebude. já jsem asi po dvou týdnech měla pocit že už jsme krvácet přestala a pak se to zase rozběhlo a krvácela jsem do konce šestinedělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
10.4.15 06:42

@petrusepetrus ahoj, ja krvacela cely mesic a pak se to postupne ztratilo. Takze to bude asi o k. Kazdopadne kdyby ses necitila dobre zajdi na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.4.15 06:53

Ahojky, já jsem to tak měla po třetím porodu - druhé sekci, kdy jsem krvácela chvíli, pak nic, pak se rozjelo znovu. Odsávání to může taky zlepšit (čištění) dělohy, protože tělo čeká na hormony spojené s kojením, líp a rychleji se zavinuje děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.4.15 07:02

@petrusepetrus mi to 4 dny po porodu ustalo, pár dní pauza a pak se to rozjelo znovu.. je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
10.4.15 07:45

To je tu snad už obden. Je to ŠESTINEDĚLÍ, to znamená 6 týdnů. Je to normální :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
10.4.15 07:53

@araw no jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
10.4.15 09:25

Mě doktor řekl, že pokud ze mě budou padat velke kusy jako ruka, tak to nemá byt, a pokud malé sraženinky tak v pohodě.. myslím, že se ještě čistítte.. mě to taky ustálo, už jsem špinila a potom najednou zas začlo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
10.4.15 18:39

A muže to mit spojitost s tim ze se m teprve teď docela dost bolestive nalila prsa? V podbřišku me neboli, ani jizva. Teď přes den už více méně jen spinim zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí