Menstruace po šestinedělí, hm :)

307
7.4.15 12:17

menstruace po šestinedělí, hm :)

Ahojte holky, mám první ms po šestinedělí a mám to strašně moc silné.. čím pomoct aby se krvácení zmírnilo? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
307
7.4.15 12:40

Jo citron zkousím a zatím nic :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
7.4.15 12:48

@silvusekk11 to je normalni jedine vydrzet telo to potrebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
7.4.15 12:49

Prvni ms je nejhorsi. uklidnim te, ze druha uz bude v poradku :mrgreen: nepomohlo mi nic.ani z domu jsem nemohla aspon 4 dny vyjit

• Citovat
  • Upravit
12127
7.4.15 12:58

Vydržet, nic jinyho nepomůže. Já měla děsny první 3 MS po porodu, pak se to srovnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.4.15 13:06

@mrs.gendy no já doufám, že druhou už nedostanu :) :oops:

Díky holky :) je to stejně sranda.. :) dva dny špinění, a pak ze me začalo lít jak kdyby mi tam někdo něco dole uřezal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
7.4.15 13:07

Já měla první 3 MS taky šílený :D Při první jsem si myslela, že snad vykrvácím :lol: dokonce jsem to hledala tady na emiminu :lol: jako neříkám, že další sláva, ale určitě krvácím míň :lol: já měla vždycky slabounkou menstruaci a trvala krátkou dobu no a teď je silnější a trvá o trochu dýl :) ale asi se to srovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
7.4.15 13:09
@silvusekk11 píše:
no já doufám, že druhou už nedostanu :) :oops:
plánujete další? :) jestli se můžu zeptat? :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
7.4.15 13:10

No ja pri te prvni myslela, ze snad znova rodim.ani chodit jsem nemohla. fakt jsem byla jak smrt. tolik vlozek jsem nespotrebovala ani za cele sestinedeli… :roll:

• Citovat
  • Upravit
72725
7.4.15 13:11

@silvusekk11 ascorutin (obdoba vit C).. ale mi taky nepomohlo nic, ještě ke všemu jsem to měla 3 m v kuse :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.4.15 13:18

@anonymka227 snažíme se o další mimi. První těhotenství skončilo ve 32 tt. Prcek si zaškrtil pupečník.. :,(

proto doufám, že příště už menzes nebude.

Jinak je to fakt síla, no já takhle nekrvácela ani po porodu.. a ted to je maras, snad se to už zklidní a odejde rychle :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
7.4.15 13:22

@silvusekk11 :oops: ježiš tak to mě moc mrzí, fakt jsem to nevěděla :oops: :hug: tak hlavně ať se Vám to povede :kytka: říká se, že teď už je tělo nahnojené dopředu, takže to určitě půjde a hlavně to dobře dopadne :hug: :hug: :hug:

no já po porodu taky moc nekrvácela :lol: ale při tý první menstruaci jsem si fakt myslela, že vykrvácím :lol: já nestačila měnit vložky :) nakonec jsem si vzala ty poporodní :) vydrželi mi aspoň půl hodiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.4.15 13:34

@anonymka227 Díky, nic se neděje, já se o tom nebojím mluvit :) už je to 7 týdnů od porodu :/

No tak já naštěstí až takovou menstruaci nemám, to bych asi umřela, ale teče to ze mě pěkně no :)) koupila jsem si i kontryhel, tak snad to trochu zvolní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí