Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte holky, mám první ms po šestinedělí a mám to strašně moc silné.. čím pomoct aby se krvácení zmírnilo? ![]()
Prvni ms je nejhorsi. uklidnim te, ze druha uz bude v poradku
nepomohlo mi nic.ani z domu jsem nemohla aspon 4 dny vyjit
Vydržet, nic jinyho nepomůže. Já měla děsny první 3 MS po porodu, pak se to srovnalo
@mrs.gendy no já doufám, že druhou už nedostanu
![]()
Díky holky
je to stejně sranda..
dva dny špinění, a pak ze me začalo lít jak kdyby mi tam někdo něco dole uřezal ![]()
Já měla první 3 MS taky šílený
Při první jsem si myslela, že snad vykrvácím
dokonce jsem to hledala tady na emiminu
jako neříkám, že další sláva, ale určitě krvácím míň
já měla vždycky slabounkou menstruaci a trvala krátkou dobu no a teď je silnější a trvá o trochu dýl
ale asi se to srovná
@silvusekk11 píše:
no já doufám, že druhou už nedostanu![]()
plánujete další?jestli se můžu zeptat?
No ja pri te prvni myslela, ze snad znova rodim.ani chodit jsem nemohla. fakt jsem byla jak smrt. tolik vlozek jsem nespotrebovala ani za cele sestinedeli… ![]()
@silvusekk11 ascorutin (obdoba vit C).. ale mi taky nepomohlo nic, ještě ke všemu jsem to měla 3 m v kuse ![]()
@anonymka227 snažíme se o další mimi. První těhotenství skončilo ve 32 tt. Prcek si zaškrtil pupečník.. ![]()
proto doufám, že příště už menzes nebude.
Jinak je to fakt síla, no já takhle nekrvácela ani po porodu.. a ted to je maras, snad se to už zklidní a odejde rychle ![]()
@silvusekk11
ježiš tak to mě moc mrzí, fakt jsem to nevěděla
tak hlavně ať se Vám to povede
říká se, že teď už je tělo nahnojené dopředu, takže to určitě půjde a hlavně to dobře dopadne
![]()
no já po porodu taky moc nekrvácela
ale při tý první menstruaci jsem si fakt myslela, že vykrvácím
já nestačila měnit vložky
nakonec jsem si vzala ty poporodní
vydrželi mi aspoň půl hodiny ![]()
@anonymka227 Díky, nic se neděje, já se o tom nebojím mluvit
už je to 7 týdnů od porodu :/
No tak já naštěstí až takovou menstruaci nemám, to bych asi umřela, ale teče to ze mě pěkně no
koupila jsem si i kontryhel, tak snad to trochu zvolní:)