Glykémie při kojení

343
3.4.15 19:43

Glykémie při kojení

Ahoj holky, možná budete znát odpověď. Zajímá mě, jak kojení ovlivňuje glykémii. Teď jsem se dočetla, že při OGTT po porodu by se ráno nemělo kojit, ale i potom před dalším náběrem. U prvního syna jsem to nevěděla a šla po šestinedělí a kojila ráno, za hodinu i pak. Teď jsem měla po druhém porodu jít opět po šestinedělí, ale prostě nestíhám a hlavně stále kojím. Malé je 9. měsíců. Pokud kojím, tak jaká je ta glykémie? Je při kojení vyšší nebo nižší? Moc děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1168
3.4.15 19:51

Ahoj, nevím, jak je to přímo s glykémií, ale já měla odsáto mléko z minulého dne a před ogtt a během něj sem nekojila, teď už si ale nepamatuji, jestli to bylo nařízení doktorky nebo jak to tehdy bylo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
3.4.15 20:00

Já mám glykemie pořád stené, bez ohledu na kojení. Teď kojím jen večer (syn má 27 měsíců) a glymče mám pořád stabilní. Ale to bylo prakticky už pořád (kromě lačné glymče) od cca 3. měs. po porodu, kdy jsem už byla bez inzulinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
3.4.15 20:04

A proč jdeš na ten test tak brzy po porodu? já jsem byla až 8 měsíců po porodu, když jsem už ráno nekojila. a nebo ty jsi měla něco závažnějšího než „běžnou“ těhotenskou cukrovku? jinak zkus napsat dotaz sem: http://www.tehotenskacukrovka.cz/…-a-komentare myslím, že ti poměrně fundovaně odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
4.4.15 09:07

@nozu U prvního syna jsem měla přijít po šestinedělí, tak u nás chodí všechny při těhot. diabetu. Teď po druhém dítěti jsem ještě nešla(malé je 9. měsíců). Na tehotenskacukrovka.cz jsem napsala, tak uvidíme. Děkuji za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí