FNH - Focal nodular hyperplasia

2
31.3.15 15:30

FNH - Focal nodular hyperplasia

Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, zda se tu najde maminka, která má diagnostikováno FNH. Zajímalo by mě, jestli s touto diagnozou mohla dotyčná maminka rodit přirozeně nebo jí bylo doporučeno (v podstatě nařízeno), že musí rodit císařským řezem. Mně osobně bylo FNH zjištěno čistě náhodně asi před pěti lety, nemám žádné potíže a nebýt toho náhodného nálezu, tak ani nevím, že něco takového v těle mám. Budu ráda za sdílené zkušenosti, nikoho takového dalšího v okolí neznám. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
156
8.4.15 18:31

Ahoj, já mám diagnostikováno FNH už 9 let. Také náhodně zjištěno, ložisko asi 11 cm. Mám rok po porodu chlapečka. Žádný z lékařů mně za celé těhotenství ani jednou neřekl, že bych nemohla rodit přirozeně. V těhu průkazce to zapsáno bylo. Nakonec jsem sice rodila císařem, ale kvůli vcestné placentě, což mimo jiné zjistili až ve 36 týdnu. To je už ale jiná kapitola. Každopádně kvůli FNH mně císařský řez nikdo nedoporučil a určitě by mě nechali rodit přirozeně. Doufám, že ti to pomohlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.6.15 22:04

Ahoj, strašně moc děkuju za odpověď :-) Po čase jsem už přestala sledovat můj příspěvek, protože jsem vůbec nedoufala, že by po tak dlouhé době někdo odpověděl. Aspoň mám trochu naději, že by to třeba nějak šlo.. Ještě jednou moc děkuji!!! A přeji krásné léto… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.6.15 10:04

@Cokolada8 Jsem ráda, že jsem ti mohla napsat zkušenost. Také nemám v okolí nikoho s touto diagnózou. Přeji krásný zbytek těhotenství, pohodový porod a zdravé miminko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
3.6.19 14:53

FNH v játrech

Mojí sestře diagnostikovali FNH v játrech. Je tady někdo s touto diagnosou? Jak velké máte ložisko, byl jste někdo operovaný? Snažíme se sestru uklidnit, že se s tím dá žít, když je to nezhoubné, ale nějak se nám to nedaří. Má právě strach z operace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.10.24 17:27

FNH jater

Ahoj mám už 4 roky FNH jater a má otázka zní můžu mít děti nemá to na to nějak špatný vliv či rizikové těhotenství apod? 🫢 🫤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí