Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat. Jak dlouho jste krváceli po císařském řezu? Jsem už 3týdny ale krvácím pořád.
Ještě bych chtěla dodat, že plně kojím.
Jen bych chtěla vědět jak dlouho to bude ještě přibližně trvat a zdali je to normální.
Moc děkuji ![]()
@blondie_blondie píše:
Ahoj holky,chtěla bych se zeptat. Jak dlouho jste krváceli po císařském řezu? Jsem už 3týdny ale krvácím pořád.
Moc děkuji
Ještě bych chtěla dodat, že plně kojím.
Jen bych chtěla vědět jak dlouho to bude ještě přibližně trvat a zdali je to normální.
Já tenkrát taky velllllmmi krátce. zavolej radši na gyndu a zeptej se ![]()
Já krvácela 3 týdny, nejvíce v porodnici a doma to bylo už je slabé
5 týdnů, tohle je u každého indviduální a je jedno jestli jsi po přirozeném porodu nebo po císaři…
a někdy to vypadalo že to ustává a druhý den zas krve jak z vola… ale pokud se ti cokoliv nezdá, volej na gyndu
Podle mě to normální je, teda pokud to krvácení není nějak extrémě silné. Já jsem krvácela skoro 2 měsíce, i když posledních pár týdnů jen slabě, stačila na to intimnka.
Uz se to zmirnilo to ale jeste v porodnici. Ale nekdy uz mam pocit ze to ustane a potom zase znovu zacne.. Tak uz jsem si prave nebyla jista
Já mám za sebou dva císaře a pokaždé jsem krvácela celé šestinedělí. Naproti tomu po spontánním porodu jen dva týdny. Jinak po těch císařích jsem krvácela asi čtyři týdny pořád a pak se to střídalo - tři dny jo, dva dny ne atd…
Já jsem krvácela taky celé 6.nedělí. Pokud to není silné krvácení, tak bych nikam nevolala.
@blondie_blondie po první SC prakticky celý šestinedělí, po druhým týden, pak asi 14 dní nic a pak zase asi týden
Po normálním porodu i po císaři jsem krvácela cca 3 týdny, po zbytek šestinedělí jsem špinila, špinění pak na pár dní ustalo a přišla menstruace. Kojila jsem také plně.