Vnitřní šití po porodu

306
9.4.15 15:01

Vnitrni siti po porodu

Tak uz mi vcera skoncilo sestinedeli. Nikdy bych netusila, ze me konec sestinedeli bude mrzet. No spis se bojim, ze mi me krasne hodne miminko bide rust a ja bych nejradeji, aby zustalo porad takhle malinke :D no to nic.
Mela sem celkem tezky porod. Kontrakce sem citila jen v zadech a byla to ukrutna bolest. Malyho pak museli vytahovat zvonem a celkem dost me natrhli. Maly mel skoro 4 kg a 53 cm. Dnes sem byla na kontrole u gyndare a ten mi rekl, ze vnejsi siti je uz celkem pekne zahojene, ale vnitrni bude jeste trvat. Mam to vevnitr otekle a cokoli se „do vnitr strci“ celkem to boli. A ja uz mam celkem dost chut na sex :zed: Mam koupenou uz i antikoncepci a premylsim, zda ma smysl ji zacit uz brat, kdyz se to vnitrni zraneni muze samo leict az rok :,(
Ktera z vas byla taky tolik sita a kdy ste po sestinedeli zacali se sexem? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4441
9.4.15 15:19

Po prvnim porodu jsem byla taky vevnitr dost sita, malej mel 52cm a 4kg, sel ven bez nejaky pomoci a potrhal me fest, a ja citila dlouho po porodu pri sexu jizvu, mozna rok, rok a kus urcite, pak jsem mela strach po druhym porodu (to jsem mela jen siti hraze) a uz ji necitim vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
9.4.15 19:02

Proste mam jen starost, ze to po porodu bude bolet a zda neexistuje neco, cim to hojeni urychlit. Kdyby zalezelo jen na me tak bez sexu vydrzim, klidne i rok, ale pritel pomerne naleha a ja se bojim, ze mi zahne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.4.15 17:23

Já měla to stejné taky tahali zvonem a malej měl 4,45kg takže taky celkem masakr, já si připlatila za lubrikační gel( stál kolem 350kč, na silikonové bázi), sice to pořád není ono, ale dá se to akorát je to občas citlivější, ale žádná hrozná bolest a jsem dva a půl měsíce po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
13.4.15 17:34

Byla jsem taky pěkně prošitá a hematomy v pochvě mě boleli dlouho. :)
První sex jsme měli po dvou měsících. Měla jsem velkou chuť. Měli jsme lubrikant a bolelo to, ale dalo se to vydržet. Postupně se to upravilo. Byl to zvláštní pocit. :think:
Po druhém porodu cítím sem tam šití ještě teď. Ne pořád, ale ozve se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
13.4.15 17:37

@BersiEn

Já měla při dceři cca 60 stehů- vnitřní šití i nástřih a potrhání zvenku, šílený- sex mě bolel ještěasi dva roky, postupně míň a míň, pak už to bylo dobrý, občas mě bolela spíš ta jizva po nástřihu, teď se synem šití podobného rázu(jsem hodně hubená, mám úzkou pánev, obě děti se dusili, museli mi ty porody urychlovat..), no teď ještě nevím, neboť stále krvácim :zed: :zed:, obávám se, že tě moc nepotěším, ale jak píšou holky, kup si nějaký dobrý lubrikační gel a zkoušejte to- časem to bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.17 18:30

Holky chtěla bych se zeptat. Jsem vnitřně síta malý šel ručičkou napřed. venku nemám žádný steh. Ale po síti jsem byla zvenku strašně natekla teď jsem týden po porodu a oteklé už to mám jen minimálně. Poznali jste že vám vypadávají stehy.? A kdy jste si troufli mít sex.?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100