Orgasmus 3 týdny po cs

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.4.15 17:07

Orgasmus 3 týdny po cs

Holky, jsem 3 týdny po císaři a v noci jsem mela takovou snovou nehodu :?
Od ty doby mi malinko táhne jizva. Myslíte ze jsem si tim mohla ublížit? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
17.4.15 17:10

Ne, orgasmus pomaha zavinovani delohy, bolet to malinko muze to je normalni…je to holt jizva…taky po cisari, se nemusi drzet klasicke sestinedeli ale staci 4nedeli…mam tri cisare.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.15 17:16

@KackaDoup to jako vázne? Nu ale tak to je dobra zpráva :oops: ja myslela že se drží klasicky tech 6 týdnů…
tak to Děkuji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11700
17.4.15 17:41
@KackaDoup píše:
Ne, orgasmus pomaha zavinovani delohy, bolet to malinko muze to je normalni…je to holt jizva…taky po cisari, se nemusi drzet klasicke sestinedeli ale staci 4nedeli…mam tri cisare.

Kdo ti to řekl o těch 4 týdnech? :think: To je zas nějaký moderní přístup? :lol:

Zakladatelko, myslím, že sis asi neublížila, holt co naděláš, když tělo chce :lol: - teda takto v noci, sex si ještě chvilku odpusť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
17.4.15 17:54

4 týdny? A to je co za novinku? K tomu orgasmu-ničemu to nevadí. Mě jizva občas zabolí i teď, půl roku po cs. A to ne při orgasmu, ale při změně počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.4.15 17:57

@anairda ne,to je tim ze cipek atd s porodem nijak nesouviseli…ale tyka se to jen planovanych cisaru..u tech akutnich uz se tam ty veci dely ;) na to jsme zapomela omlouvam se.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
17.4.15 17:59

Jak je to po komplikovaném porodu?
Stejně tak komplikovaný porod, velké porodní bolesti či klešťový porod nemají negativní vliv na poporodní sexuální prožitky ženy. Pokud došlo k porodnímu poranění, je vhodné začít s pohlavním životem trochu později, kdy je vše opravdu zhojeno. Ženy po císařském řezu můžou zahájit sexuální život dříve než ženy po vaginálním přirozeném porodu.

• Citovat
  • Upravit
17.4.15 18:04

@KackaDoup :palec:

Souhlasim, jsem po třech cs a vždy dodrženy 3-4 týdny. Sest ne. Prostě, az jsem se na to cítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
17.4.15 18:04
@Anonymní píše:
Holky, jsem 3 týdny po císaři a v noci jsem mela takovou snovou nehodu :?
Od ty doby mi malinko táhne jizva. Myslíte ze jsem si tim mohla ublížit? :nevim:

nemyslím, já měla „snovou nehodu“ hned první noc v porodnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
17.4.15 18:16
@Anonymní píše:
@KackaDoup to jako vázne? Nu ale tak to je dobra zpráva :oops: ja myslela že se drží klasicky tech 6 týdnů…
tak to Děkuji :mrgreen:
:lol: my vždy vydrželi max 3 týdny :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.4.15 18:25

@Markéta80 no vsak nevadi ;)po cisari je ot jine, ja na to mela chut taky brzy…tedy mazlili jsme se brzy..az do konce tedy, klasika prisla po tech 4t

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
17.4.15 18:26
@Kopretinkaobecna píše:
@KackaDoup :palec:Souhlasim, jsem po třech cs a vždy dodrženy 3-4 týdny. Sest ne. Prostě, az jsem se na to cítila.

tak to ma byt.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
17.4.15 18:27
@anairda píše:
Kdo ti to řekl o těch 4 týdnech? :think: To je zas nějaký moderní přístup? :lol:Zakladatelko, myslím, že sis asi neublížila, holt co naděláš, když tělo chce :lol: - teda takto v noci, sex si ještě chvilku odpusť.

ne, to je normalni pristup…protoze je to uplne jiny porod…

• Citovat
  • Upravit
11700
17.4.15 18:37

@KackaDoup
No já ti nevím, asi jak kde… :lol: Já teda měla šestinedělí úplně normálně, už od toho slova je to šestinedělí že, nehledě na druh porodu.
Ale proč ne, ať si každý dělá co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.4.15 19:02

@anairda ne, to se proste lis…vaginalni porod a cisarsky rez…To co jsem sem kopirovala je z oficilanich gyn, stranek..ja mam tri cisare…a vzdy to bylo to same. Proste porodni cesty nejsou nijak zmeneny, nepotrebuji se vracet do normalu…to je proste jine. Pokud to uz ovsem nebyl velmi rozbehly porod :think: ale to nevim presne jestli ma vliv…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100