Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ne, orgasmus pomaha zavinovani delohy, bolet to malinko muze to je normalni…je to holt jizva…taky po cisari, se nemusi drzet klasicke sestinedeli ale staci 4nedeli…mam tri cisare.
@KackaDoup to jako vázne? Nu ale tak to je dobra zpráva
ja myslela že se drží klasicky tech 6 týdnů…
tak to Děkuji ![]()
@KackaDoup píše:
Ne, orgasmus pomaha zavinovani delohy, bolet to malinko muze to je normalni…je to holt jizva…taky po cisari, se nemusi drzet klasicke sestinedeli ale staci 4nedeli…mam tri cisare.
Kdo ti to řekl o těch 4 týdnech?
To je zas nějaký moderní přístup? ![]()
Zakladatelko, myslím, že sis asi neublížila, holt co naděláš, když tělo chce
- teda takto v noci, sex si ještě chvilku odpusť.
4 týdny? A to je co za novinku? K tomu orgasmu-ničemu to nevadí. Mě jizva občas zabolí i teď, půl roku po cs. A to ne při orgasmu, ale při změně počasí.
@anairda ne,to je tim ze cipek atd s porodem nijak nesouviseli…ale tyka se to jen planovanych cisaru..u tech akutnich uz se tam ty veci dely
na to jsme zapomela omlouvam se.
Jak je to po komplikovaném porodu?
Stejně tak komplikovaný porod, velké porodní bolesti či klešťový porod nemají negativní vliv na poporodní sexuální prožitky ženy. Pokud došlo k porodnímu poranění, je vhodné začít s pohlavním životem trochu později, kdy je vše opravdu zhojeno. Ženy po císařském řezu můžou zahájit sexuální život dříve než ženy po vaginálním přirozeném porodu.
Souhlasim, jsem po třech cs a vždy dodrženy 3-4 týdny. Sest ne. Prostě, az jsem se na to cítila.
@Anonymní píše:
Holky, jsem 3 týdny po císaři a v noci jsem mela takovou snovou nehodu
Od ty doby mi malinko táhne jizva. Myslíte ze jsem si tim mohla ublížit?
nemyslím, já měla „snovou nehodu“ hned první noc v porodnici ![]()
@Anonymní píše:
@KackaDoup to jako vázne? Nu ale tak to je dobra zprávaja myslela že se drží klasicky tech 6 týdnů…
tak to Děkuji
@Markéta80 no vsak nevadi
po cisari je ot jine, ja na to mela chut taky brzy…tedy mazlili jsme se brzy..az do konce tedy, klasika prisla po tech 4t
@Kopretinkaobecna píše:
@KackaDoupSouhlasim, jsem po třech cs a vždy dodrženy 3-4 týdny. Sest ne. Prostě, az jsem se na to cítila.
tak to ma byt.
@anairda píše:
Kdo ti to řekl o těch 4 týdnech?To je zas nějaký moderní přístup?
Zakladatelko, myslím, že sis asi neublížila, holt co naděláš, když tělo chce
- teda takto v noci, sex si ještě chvilku odpusť.
ne, to je normalni pristup…protoze je to uplne jiny porod…
@KackaDoup
No já ti nevím, asi jak kde…
Já teda měla šestinedělí úplně normálně, už od toho slova je to šestinedělí že, nehledě na druh porodu.
Ale proč ne, ať si každý dělá co chce…
@anairda ne, to se proste lis…vaginalni porod a cisarsky rez…To co jsem sem kopirovala je z oficilanich gyn, stranek..ja mam tri cisare…a vzdy to bylo to same. Proste porodni cesty nejsou nijak zmeneny, nepotrebuji se vracet do normalu…to je proste jine. Pokud to uz ovsem nebyl velmi rozbehly porod
ale to nevim presne jestli ma vliv…
Holky, jsem 3 týdny po císaři a v noci jsem mela takovou snovou nehodu

Od ty doby mi malinko táhne jizva. Myslíte ze jsem si tim mohla ublížit?