Orgasmus 3 týdny po cs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
17.4.15 19:58

@KackaDoup
Ano, já to chápu, ale těch 6 týdnů je snad standart ať se rodí jakkoliv ne? Ženy po císaři jak je tam psáno, sice můžou začít dříve, ale nikde jsem teda nikdy nečetla, že dříve než po těch 6 týdnech. To, že si to každá pak udělá podle svého, to už je věc jiná. :) Jen mě překvapilo to, že to třeba někde takhle doporučí i doktoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.4.15 20:06

@anairda ja jsem to cetla mockrat, viz odkaz a da se to najit a to same me rekli lekari…podle pocitu…klidne po 4tydnech :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14
24.4.15 06:16

Takovou nehodu bych chtela mit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
24.4.15 06:48
@KackaDoup píše:
@anairda ja jsem to cetla mockrat, viz odkaz a da se to najit a to same me rekli lekari…podle pocitu…klidne po 4tydnech :kytka:

je to blbost, tohle si může ale asi někdo vyložit, ale, po porodu je 6tinedělí, pokud byl porod těžký a došlo k většímu poranění, potom je lepší, dodržet ho déle, ne, že se má po CS zkrátit :zed: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
24.4.15 06:50

@KackaDoup Po porodu přirozenou cestou se pochva hojí asi 3 týdny… takže asi tak. Pochva je zahojená dříve než za 6 neděl. tady je o vnitřek, nicméně, pokud na to chce žena skočit po 3 týdnech, tak ji za to nikdo hlavu neutrhne, ale nikde, opravdu nikde není nic o tom, že by po CS bylo 6tinedělí pouze 4 týdny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.4.15 10:42
@araw píše:
je to blbost, tohle si může ale asi někdo vyložit, ale, po porodu je 6tinedělí, pokud byl porod těžký a došlo k většímu poranění, potom je lepší, dodržet ho déle, ne, že se má po CS zkrátit :zed: :lol: :lol: :lol:
:roll: :roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
17019
25.4.15 19:38
@KackaDoup píše: :roll: :roll: :roll:

No co kroutíš očima? najdi mi jeden názor od gynekologa, co ti dporučí zkrátit 6tinedělí :mrgreen: To co jsi sem vložila právě znamená, že po těžkých porodech je pak vhodné dodržet ho déle. Ono totiž 6tinedělí není jen kvůli porodním cestám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
26.4.15 08:49

@araw
Musím souhlasit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.22 21:33

@araw sice je to už strašně dlouho, co jste tu řešili, ale díky vašemu výsměchu jsem se i zaregistrovala, abych se paní zastala… Takže prosim tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí