Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@KackaDoup
Ano, já to chápu, ale těch 6 týdnů je snad standart ať se rodí jakkoliv ne? Ženy po císaři jak je tam psáno, sice můžou začít dříve, ale nikde jsem teda nikdy nečetla, že dříve než po těch 6 týdnech. To, že si to každá pak udělá podle svého, to už je věc jiná.
Jen mě překvapilo to, že to třeba někde takhle doporučí i doktoři.
@anairda ja jsem to cetla mockrat, viz odkaz a da se to najit a to same me rekli lekari…podle pocitu…klidne po 4tydnech ![]()
@KackaDoup píše:
@anairda ja jsem to cetla mockrat, viz odkaz a da se to najit a to same me rekli lekari…podle pocitu…klidne po 4tydnech
je to blbost, tohle si může ale asi někdo vyložit, ale, po porodu je 6tinedělí, pokud byl porod těžký a došlo k většímu poranění, potom je lepší, dodržet ho déle, ne, že se má po CS zkrátit
![]()
@KackaDoup Po porodu přirozenou cestou se pochva hojí asi 3 týdny… takže asi tak. Pochva je zahojená dříve než za 6 neděl. tady je o vnitřek, nicméně, pokud na to chce žena skočit po 3 týdnech, tak ji za to nikdo hlavu neutrhne, ale nikde, opravdu nikde není nic o tom, že by po CS bylo 6tinedělí pouze 4 týdny ![]()
@araw píše:
je to blbost, tohle si může ale asi někdo vyložit, ale, po porodu je 6tinedělí, pokud byl porod těžký a došlo k většímu poranění, potom je lepší, dodržet ho déle, ne, že se má po CS zkrátit![]()
![]()
![]()
@KackaDoup píše:![]()
![]()
No co kroutíš očima? najdi mi jeden názor od gynekologa, co ti dporučí zkrátit 6tinedělí
To co jsi sem vložila právě znamená, že po těžkých porodech je pak vhodné dodržet ho déle. Ono totiž 6tinedělí není jen kvůli porodním cestám
@araw sice je to už strašně dlouho, co jste tu řešili, ale díky vašemu výsměchu jsem se i zaregistrovala, abych se paní zastala… Takže prosim tady…