Papoušci a miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33022
28.3.15 19:58
@PetraJ píše:
Myslíš, že to psal ten její pětiletej syn, jo? :D

no když mu pořád něco zakazuje :mrgreen: tak přestal brečet a začal za ní psát tady :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
28.3.15 20:22

Hezký večer, omlouvám se asi za stupidní dotaz, ale to máte ty papoušky puštěné? To nejsou zavřené v kleci? (nemám s nimi žádnou zkušenost) My jsme třeba řešily příchod mimča a naši fenu, která to těžce nesla, žárlila, ale u papoušků by mě nenapadlo, že by mohly žárlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.3.15 20:31

@Purelily My třeba máme senegala a ten má klec jenom na dopoledne, kdy jsme v práci- a to z ní často uteče, protože si ji umí otevřít. Je pořád puštěný a chce být s námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa5504
29.3.15 09:22

Oni zase agresivní nejsou, ani na menší děti. Bydlíme v 2*1, takže ven je moc dát nemůžu, jedině na balkon a to by se sousedům moc nelíbilo. Tak snad to zvládnem, bojím se hlavně, že budou křičet, jsou fixovaní na mě, přítele spíš jen tolerují :)

• Citovat
  • Upravit
misa5504
29.3.15 09:27

A ano mají klec jen jako ložnici a jídelnu, většinu času tráví se mnou. Řekla bych, že s papouškem je to horší než se psem, my měli i psa a ten tolik pozornosti nepotřeboval:) Je to naše chyba, že jsme je tak rozmazlili.Po několika letech je těžké je něco přeučit :think:

• Citovat
  • Upravit
24870
29.3.15 11:03

Mníšci jsou dost uřvaní, vlastně se říká, že nejuřvanější mezi papoušky. Takže bych jim doma našla místo, kde si mohou řvát v době spaní mimča a nebudou ho budit. A když se jim páneček dost nevěnuje, dokáží být dost zlí a klovat jen tak, aby měli pozornost.

My jsme měli mníška, byl skvěle ochočenej, i z venku se vrátil domů. V kleci byl vlastně jen na noc. Měl své místo, kde si sra.jdil, takže i když byl na volno, nebyly hov. niska všude. Nejlepší bylo, když nám „čistil“ obličej, to bylo příjemný. A nejhorší bylo jídlo, to byl schopnej vlízt nám až do krku :lol: Rád nám obíral zuby a rty po jídle. Ale pak, jak páneček na něj neměl už tolik času, začal být zlý, kloval všechny až do krve :roll: Už teda nežije, je to x let zpátky..

Edit: teď čtu, že jste v bytě :think: No tak snad bude fungovat deka přes klec a řvát moc nebudou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
29.3.15 12:19

Holky děkuji za reakce, jsem zase o něco chytřejší :D
já bych se jich asi bála, že mě klovnou, ale já jsem poseroutka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.3.15 13:14
@Purelily píše:
Holky děkuji za reakce, jsem zase o něco chytřejší :D
já bych se jich asi bála, že mě klovnou, ale já jsem poseroutka :mrgreen:

To asi záleží na druhu. My máme našeho od holátka, dokrmovala jsem ho stříkačkou a nikomu by neublížil. Naopak, je to můj synáček mazlivej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa5504
29.3.15 14:48

My je máme taky oba od miminka, dokrmené, takže ani ten křik není tak hrozný. Jsou to miláčci, jen vyžadují neustálou pozornost :D Takže nebudu mít doma 1 mimino, ale rovnou tři :roll:

• Citovat
  • Upravit
978
29.4.17 16:12
@misa5504 píše:
My je máme taky oba od miminka, dokrmené, takže ani ten křik není tak hrozný. Jsou to miláčci, jen vyžadují neustálou pozornost :D Takže nebudu mít doma 1 mimino, ale rovnou tři :roll:

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jak to u vás dopadlo? Co mníškové a miminko? Máme taky dvě darebačky mniší a chceme mimiko, akorát mám strach jak to budu zvládat s tím křikem + brek.. Když ty dvě darebačky spustí je to hrůza :D.. bojím se, že mě z toho klepne. Jsou rozmazlené až hrůza, dokrmené od miminka.. Nerada bych se jich vzdala, nebo je někam zavírala atd. Klec máme v obýváku, obývák je propojený s kuchyní. Takže jsou zvyklé v centru pozornosti.Jen jsem se chtěla zeptat, jak to zvládáte? :) :kytka:

Jej koukám, že sem zakladatelka už nechodí, máte někdo podobnou zkušenost? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.4.17 23:32

Zakladatelka

Zdravim, prislo mi na mail upozorneni. Mam jiny profil..Mnisky jsem pred dvema mesici dala pryc a uprimne vam reknu, ze jsem to mela udelat davno. Trapila jsem se ja i ptacci, zalezi jak mate velky byt, zda se jim venuje i nekdo jiny nez vy. Ja to nezvladla, nemela jsrm na ne cas vubec, navic za chvili nastupuju do prace a to uz bych nemela ani minutu. Jsem rada, ze nasli novy domov, me se hrozne ulevilo,, ackoliv jsem tomu pred tremi lety nebyla schopna verit. Mam je hrozne rada, ale s ditetem mit v byte dva papousky a mimino je na blazinec
Moc vam preju at to tak nemate :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.5.17 13:27

Ano mám, jsou ve velké rodině a hned byli velice spokojeni. paní mi posílá fotky, jsem ráda, že se mají dobře, určitě lépe neý u nás. Zpetne me mrzi, ze jsem to neudelala driv. To mate fajn, muzete je dat v lete i ven, my bydlime v panelaku, takze to bylo peklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný