Papoušci a miminko

misa5504
28.3.15 17:40

Papoušci a miminko

Zdravvím,
nemá nějaká maminka zkušenost s papoušky a miminkem na cestě? Za pár dní se nám Petříček narodí a mě začíná děsit představa dvou papoušků mniších, podotýkám velice rozmazlených a miminka. Na pár dní je dáme k rodičům, ale pak si je musíme zase vzít. Strašně nerada bych se jich vzdala, jsou to moji miláčci, ale mám z toho, jak to všechno zvládnu strach. Má někdo podobnou zkušenost?? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.3.15 17:45

Zkušenost s mimčem nemám, ale kámoška mám doma papuška korelu a prostě když prudí tak se přece zavře do klece. Mají ještě voliéru venku a tam není vůbec o čem mluvit. Nevím proč by to měl být problém? Radši anonymně kámoška sem chodí

• Citovat
  • Upravit
104
28.3.15 17:46

Vubec se nemusis bat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
28.3.15 17:47

Já bych papoušky nedávala pryč. nechala bych je zvyknout hned na miminko. stejně jako psa třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.3.15 17:47
@matrina píše:
Vubec se nemusis bat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.3.15 17:49

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
28.3.15 17:50
@Anonymní píše:
pičo zasraná
:D To je komentář k tématu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
28.3.15 17:51

Budou z toho v šoku, že jsou pryč a potom je na jejich „území“ nějaký „vetřelec“, o kterého se najednou všichni starají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.3.15 17:51
@PetraJ píše: :D To je komentář k tématu.

jo pipko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.3.15 17:52
@Anonymní píše:
jo pipko

ahoj jak se mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
28.3.15 17:53

K rodičům je nedávejte, změna prostředí a pak vetřelec doma, to by nemusel být nejlepší start.
Nevím jak moc je máš „vycvičené“, ale dala bych nějaké bydýlko poblíž přebalováku, aby se mohli koukat, až budeš opečovávat miminko. A během opečovávání jim šoupnout pár dobrůtek, aby si vytvořili spojení „mimino = příjemnost“. Pokud budou mít nějaké zakázané území, tak na tom trvat, ale nespojovat to s miminem (takže například nenechat je sedat na postýlku bez ohledu na to, jesti tam mimino aktuálně leží, nebo ne).
A jinak se snaž jim věnovat, jako dřív, ať nežárlí. Určitě to zvládneš v pohodě, některé maminky nemají papouštky, ale rozmazlenou dogu, a taky to musí zvládnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.3.15 17:54
@Etcetera78 píše:
K rodičům je nedávejte, změna prostředí a pak vetřelec doma, to by nemusel být nejlepší start.
Nevím jak moc je máš „vycvičené“, ale dala bych nějaké bydýlko poblíž přebalováku, aby se mohli koukat, až budeš opečovávat miminko. A během opečovávání jim šoupnout pár dobrůtek, aby si vytvořili spojení „mimino = příjemnost“. Pokud budou mít nějaké zakázané území, tak na tom trvat, ale nespojovat to s miminem (takže například nenechat je sedat na postýlku bez ohledu na to, jesti tam mimino aktuálně leží, nebo ne).
A jinak se snaž jim věnovat, jako dřív, ať nežárlí. Určitě to zvládneš v pohodě, některé maminky nemají papouštky, ale rozmazlenou dogu, a taky to musí zvládnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
28.3.15 17:57

Ty vogo co se tu děje :D nahlašuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.3.15 17:58
@peluani píše:
Ty vogo co se tu děje :D nahlašuju :lol:

ne prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
28.3.15 18:08

Ahoj, bohužel zkušenost nemám…ale určitě napiš jak to dopadlo :) máme doma mníška, slečnu… bohužel má ráda jenom přítele mě klove, když je puštěná a já stojím u kuchyňské linky tak ke mě doletí bezduvodne me klovne do krku a letí.. Bohužel na mě papoušek žárlí…dotknu se přítele a je konec…a co se týče řvaní.. z toho mám nejvetší strach řve skoro nonstop :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný