Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte holky
,
Loni jsem dostala tuto květinu a nádherně nám kvetla, poté jsme jí přesadily a začala nahoře usychat…máte s tím některá zkušenosti? Nevím, co mám děkat. Děkuji za rady a tipy přidávám foto, jak by květina měla vypadat
Ahoj,
nevyznám se konkrétně v kytce, ale napadá mě, zda nemáte suchý vzduch, zkusila bych rosit. I dle vzhledu mi přijde, že to bude kytka, co má ráda více vlhko.
Je to balzamína, proč usychá nevím, ale nejde zkusit vít řízek a nechat zakořenit ve vodě?
A má dost vlhký substrát? raději má přistínění, tak jestli ji třeba nemáte na jižním parapetu?
@PcPrincess Je strašně náchylná, mě chcípla pokaždý, měla už jsem jí asi 3×, pokaždé v jiném bytě. Nejdýl mi vydržela na slunném okně. Kamarádka jí má teda už asi 100let a pořád jí drží a ta jí má pro změnu na okně, ale spíše stinném.
Děkuju vám holky moc
jdu rosit a pak jí tedy zkusím nařízkovat a znova zakořenit
no je teda fakt, že jí mám na okně na jih…
Ještě na kytky doporučuji mít frmol a rodinu. Když jsem chodila do práce, kytky nepřežívaly déle než 6měs. a to jsem pracovala klidně 12hod. Nyní zjistím, že jsem je nezalila, pak zase přelila a drží
a za 7let na mateřské snad jedniná nezahynula a všichni je obdivují, jak kvetou - hold nemají péči
.