Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
ahojte holky, marně sháním papuče Befado ve Zlíně, poraďte, kde nakupujete? Nevyhovují mi (dceři) ty obyč papuče,na Befadu čtu jen samou chválu,ale nevím,kde koupit?
Chtěla jsem na MMB, ale tam u stejné velikosti píše každá prodávající jinou délku stélky, tak to nechci riskovat…
díky ![]()
já vím o obchůdku v Otrokovicích a ve Zlíně asi www.detskeboty.cz
Já je kupuji přes internet - poprvé jsem úmyslně koupila o číslo větší, ty s volnou špičou, na zapínací sponu. A nelituji, nožička v nich stejně dobře držela - vepředu byla vůle, ale malá nezakopávala - nějak se tem nadměrek rovnoměrně rozložil dopředu i dozadu a nám vydržely déle. Přinejhorším si na ně 2 měsíce počkáte, je to lepší, než koupit malé.
u Batě jsi nebyla já tam koupila celkem levně boty.Dám ti odkaz na papučky, přijatelné ceny.
http://www.bata.cz/…-detska-obuv
My jsme poprvé zajeli přímo do Zlína a tam jsme si je nechali zkusit a koupili si je. Od té doby je ale už nakupuju na internetu. Vždycky jak vidím, že jim velikost už je tak akorát, tak objednám na internetu o číslo větší a nehledím na to kolik kdo píše stélku. A tak jak píšeš, každý ji píše jinak dlouhou. Takže tak. Doporučuji si vyhledat kde máte nejblíž prodejnu s touto značkou a vyzkoušet, pak už můžeš objendávat přes net ![]()
my kupovali poprvé jak píše Enoulik, ve Zlíně - detskeboty.cz
Enoulik píše:
já vím o obchůdku v Otrokovicích a ve Zlíně asi www.detskeboty.cz
tento obchod znám, ale mají tam všechny boty předražené oproti jiným obchodům, tak bych raději jinde..no ale pokud mi nic jiného nezbyde, tak první budu muset koupit tam, a pak už teda asi přes net..
kdyby ještě někdo věděl kde jinde je mají..
ahoj jsem z Kroměříže- tady se taky Befádka prodavají…ale zlin to není, no
Ve Fare měli na jaře tenisky Befado, tak třeba by tam měli aj papuče…
Je fakt, že jsem je tam neviděla, ale nehledala jsem - šla jsem po těch jejich na sucháč a jsou super (taky za tu cenu aby nebyly
). Malému taky klasické nesedí, všecky se mu vyzouvají. Nechápu, co to má za nohu ![]()
Ahojte maminky,
já nakupuji papučky a botičky Befado a Fare od narození v obchůdku ve Fryštáku u Zlína. Ceny o 20% nižší než ve Zlíně, je tam příjemná Paní prodavačka (má tam i svoje mimčo ![]()
a když něco nemá, tak to objedná. Jsou tam capáčky, botičky, papučky, cvičky, sandálky atd. pořád to rozšiřuje a má tam taky oblečení. Můžete tam dát i Vy do komisního prodeje oblečení. Nakoupíte tam oblečení krásné a za pár drobných. A Na internetu to má taky.
Tak se mějte a neuhoňte se v tom horku ![]()
Mafka