Papuče Superfit

50
18.12.12 10:58

papuče superfit

Potřebuji poradit. Malá už více chodí než leze a tak uvažuju co doma na nohy. Co říkate na tyhle:

http://detskabota.cz/…l-kombi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1173
18.12.12 11:07

Ahoj, trošku se vtírnu, snad neva. Zrovna řeším to samé. Včera jsem se v obchodě dívala na tyhle http://detskabota.cz/…4011442.html. Prodavačka je vychvalovala. Zvažuji, že je koupím a na ven s botičkama zatím počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
18.12.12 11:21

@gabik19
Ahoj, tyhle od Fare jsou super, už jsme měli troje ;) Jen je potřeba je vyzkoušet na nožičce, přijde mi, že jsou pro vyšší nárt. U větších velikostí jsme je dotahovali na knop…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
18.12.12 12:02

Já osobně značku super fit preferuju. Malej měl od nich zimní i jarní boty i sandálky. Popravdě tyhle bačkůrky jsem u nás neviděla, takže když začal chodit, koupila jsem mu od super fitu letní sandálky i na doma. Nemůžu proti nim nic říct. Jednou jsem koupila bačkory befado a nebyla jsem s kvalitou vůbec spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
18.12.12 12:10

Tyhle nejsou sice tak krásné, ale mají koženou stélku. Osobně preferuju co nejvíce otevřenou botu, kvůli větrání, ale je to pouze můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.12.12 12:10

Já teda obecně Superfity taky doporučuji. Papučky teda nemáme, ale venkovní boty ano a nedám na ně dopustit. Jsou opravdu parádní - kvalitní, lehounké, ty venkovní goretexové, povolené šněrování až dopředu, takže se dobře nazouvají a splňují podmínky pro zdravé obouvání. Určitě neuděláš s těma Superfitama vůbec blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.12.12 12:18

Superfity backurky mame, ve skolce, jsou super, ohebny, kvalitni. Nicmene ja stejne zastavam nazor (a potvrdil mi to nas ortoped - spicka na detske kycle v Berline), ze doma uzavrenou botu ne, lepsi je protiskluzova ponozka, nebo kozene capacky. Navic kdyz stale jeste leze… :nevim:.

boticek si uzije dost. Pockala bych, az bude chodit vic a koupila boty jen na ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
24.3.15 08:53

Potrebovala bych koupit backurky Superfit na netu (tady je nemam kde koupit v obchode, aby je zkusil). Nema ani zadne jine Superfity, ale dvoje boty ma ted vel.24 a uz jsou „na hrane“. Takze chci koupit vel. 25. Muj dotaz je, prijde vam ze ty backurky odpovidaji tak nejak ostatnim velikostem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
24.3.15 09:42

Muzu tedy srovnat jen vetsi velikost, ale prijde mi, ze odpovidaji. Dcera ma nohu 29, botky uz ji kupuju 30ky a tyhle backorky ma také 30ky. Tedy asi budou o par mm mensi nez Fare nebo Befado (ty mi prijdou vetsi oproti ostatním znackam), ale s jinými značkami jsou srovnatelne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
26.4.16 18:30

Prosim nemate nekdo backurky ve velikosti 21 potrebovala bych premerit stelku.nase princezna se vzteka ze je nechce.ale podle velikosti co pisou na netu by mela, mit nadmerekjeste 1cm, ale kdyz je merim tak jsou ji akorat, ale blbe se mi to meri nemaji v yndavaci stelku. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková