Papucky pre mimino

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.7.10 22:07

Papucky pre mimino

Pokusam sa usit domace plienky, a ostali mi fleecove ustrizky, tak by som chcela skusit usit z nich papucky. Lenze prcek je este stale v brusku … S akou dlhou nozickou mam pocitat? Ja absolutne nemam ani najmensiu predstavu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
21.7.10 23:32

Predstav si tu nejmensi nozicku, pak pulku uber…a stejne mu budou veliky :lol: :lol: :mrgreen: Doroste do nich ale rychle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
21.7.10 23:56
IMI píše:
Predstav si tu nejmensi nozicku, pak pulku uber…a stejne mu budou veliky :lol: :lol: :mrgreen: Doroste do nich ale rychle :wink:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44178
22.7.10 06:49

No, tak já nevím, ale moje dcerka se narodila s velkými chodidly.Pokusím se najít otisk nožičky a změřit. Ale veškeré nejmenší novorozenecké botičky a bačkůrky - byla zimní, které jsme dostali a dopředu koupili, jí byly malé. Schovali jsme jí je na panenky a šli nakoupit o číslo větší..Samozdřejmě se potom růst nohy zpomalil a teď je úměrný tělu. Má boty velikosti 21 ve 20 měsících. To je docela málo,syn měl v tomto věku vel.24
Ale malá jako novorozenec měla velké tlapy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.7.10 09:19

Ahoj, já našla otisk Ondrovy nožičky, který u nás v porodnici dělají na sále - naměřila jsem 9cm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat