Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já myslím, že jsi nijak neublížila, dcerka dobře usnula a bude lépe…takové reakce na očkování bývají.
@pannda jj mě neděsí ta „reakce“, jak jsem psala, nebyla nijak hrozná ta horečka, spíš byla celkově taková schvácená a protivná a ubrečená - což ona je normálně opak. Ale já to myslela, že jí jakoby ulevim, že se vyspí atd
no a pak jsem teprve začla řešit, že jsem jí to dala asi zbytečně a do toho někde i píšou, že paracetamol snížuje imunitní reakci na očkování atd…no vim, nemám nic hledat…
Už si jí ho dala.Byla bych v klidu..myslím, že ublížit to nemůže. Běž spát
Snad bude zítra dobře!!!
Dcera mela po tomto ockovani take teploty, stridala jsem paralen s nurofenem po 6 hodinach.
Ze se nema davat, to je mysleno po hexe do 24h po ockovani. Vy jste 10.den.
@vlcacek01 dekuji ![]()
@Verun83 dcera dostala priorix..
Jinak v noci celkem spala ale ted uz je zas horka
tak jsem zvedava, snad bude brzy klid.
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
potřebuju spíše asi uklidnit. Dcera 3 roky je dnes 10 den po první dávce priorixu (odloženo ze zdrav. důvodů - jsem pro očkování). Odpoledne začala být protivná a horká. K večeru už rudé tvářičky a uši, ale čelním teploměrem sem naměřila max 37,9. Byla jen protivná a extra horečka myslím nebyla, tak jsem jí nechtěla trápit měřením a jen jsem kontrolovala čelním. Nicméně nic jsem na srážení odpoledne nedala, až večer (říkala jsem si na nocať se vyspí, že jí není dobře) dostala panadol. No a až následně mi naskočilo, že jednak se po očkování nemá dávat, myslím, že jsem to někde četla - že vadí paracetamol, a druhak že prostě neměla vysokou horečku…no a já teď trochu plašim, jak moc jsem něco „podělala“. Takže máte někdo zkušenost? Event místní lékařky, zda by věděly? Předem díky a prosím o anonym. Díky a pěkný večer
Ex post, ale jednala bych stejne. Tedy paralen ano. Nic jsi nepodelala. ![]()
@BellinkaX píše:
Ex post, ale jednala bych stejne. Tedy paralen ano. Nic jsi nepodelala.
@Anonymní píše:moc dekuji, zrovna v tvou reakci jsem doufala
není zač
mohla jsi napsat do soukromých, ale jsem tu tak max 1× týdně, nějak nestíhám.
@BellinkaX píše:
není začmohla jsi napsat do soukromých, ale jsem tu tak max 1× týdně, nějak nestíhám.
Dobrý večer,
ať se vyspí, že jí není dobře) dostala panadol. No a až následně mi naskočilo, že jednak se po očkování nemá dávat, myslím, že jsem to někde četla - že vadí paracetamol, a druhak že prostě neměla vysokou horečku…no a já teď trochu plašim, jak moc jsem něco „podělala“. Takže máte někdo zkušenost? Event místní lékařky, zda by věděly? Předem díky a prosím o anonym. Díky a pěkný večer 
potřebuju spíše asi uklidnit. Dcera 3 roky je dnes 10 den po první dávce priorixu (odloženo ze zdrav. důvodů - jsem pro očkování). Odpoledne začala být protivná a horká. K večeru už rudé tvářičky a uši, ale čelním teploměrem sem naměřila max 37,9. Byla jen protivná a extra horečka myslím nebyla, tak jsem jí nechtěla trápit měřením a jen jsem kontrolovala čelním. Nicméně nic jsem na srážení odpoledne nedala, až večer (říkala jsem si na noc