Paranormální jevy příběhy lidí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
7.3.25 13:02

Paranormální jevy příběhy lidí

Dobrý den všem zde na skupině,

jelikož začínáme pracovat na novém projektu, chtěl bych vás s veškerou pokorou a respektem k danému tématu požádat o vaše reálné setkání a příběhy s paranormálními jevy, spánkovou paralýzou, duchy, astrální projekcí a všeobecně zvláštními zážitky. Výběr z vašich příběhů bude použit v novém podcastu a zveřejněn, takže prosím pište pouze ti, kterým to nevadí a rádi se podělí o svůj příběh.
Abychom zachovali vaši anonymitu, bude použito pouze vaše křestní jméno nebo budete označeni jako anonym na začátku příběhu.

Příběhy pište prosím na e-mail posetmeni@gmail.com nebo přímo do diskuze.

Děkuji mnohokrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
274
7.3.25 13:53

Spánková paralýza

Popíšu Vám mou osobní zkušenost spánkové paralýzi. Dělala jsem na směny a tak jsem si chodila odpoledne před noční lehnout. Úplně poprvé se mi to stalo, když byl můj partner doma. Šla jsem jako vždycky před prací si lehnout na 2 hodinky. Partner šel zrovna vařit a zapl si digestoř. Já jsem usnula. Najednou jsem. se,,probudila" v ložnici prostředí vypadalo stejně jako když jsem si šla lehnout. Jediný divný na tom bylo, že jsem vše viděla, ale nemohla jsem se hýbat a mluvit. Najednou jsem ucítila jak mi někdo nebo něco kouše prsty u nohy. Chtěla jsem se kouknout, ale bohužel to nešlo. V pozadí jsem slyšela digestoř, která byla zaplá o místnost vedle. Zkoušela jsem volat, ale nic. Nešlo to. Začala jsem slyšet divné funění, které šlo slyšet právě od nohou. Bylo to hlasitější a hlasitější a v tu chvíli jsem se vzbudila. Letěla jsem za partnerem a s brekem jsem mu vyprávěla co se mi stalo. On se samozřejmě začal smát a koukal na mě jak z jara, ale já vím co jsem zažila.
Následující den jsem šla po noční si lehnout. Stalo se to znovu. Akorát to bylo tak, že jsem ležela na boku a někdo mě objal, myslela jsem, že to byl můj partner, ale zas jsem nemohla nic dělat, jen očima hýbat. Najednou mě ta ruka začala víc a víc mačkat jakoby mě někdo začal dusit. Nemohla jsem se nadechnout, zařvat, hýbat se. Prostě nic. Pak jsem se vzbudila celá spocená. Bylo toho více. Trápilo mě to rok a půl až jednoho dne to skončilo. Musím říct, že už bych to nechtěla zažít. Je to hrozně creepy a na psychiku to taky moc nepřidá. Naštěstí se mi to stávalo přes den. Takže v noci to by v poklidu. A to jen špetka mých příběhů že spánkové paralýzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 14:07

Pár týdnů pred tím než mi zemřela má blízká kamarádka ( 29 let) mi sdělila, že v práci v baru kde pracovala, začala vídat na schodech černou postavu…a že se jí bojí…za další měsíc zemřela na srdeční selhání…v práci…do dnes si to neumím vysvětlit…a to nejsem ezoterik…amonym důvěrné informace…diky

• Citovat
  • Upravit
1
31.10.25 01:29

Ahojky, jen se chci zeptat, jestli nemá nekdo stejne zážitky jako ja…bydlim v domku, ktery jsme koupili a po rozvodu a odstěhování manžela se nam začaly dít zvlastni veci..hlasy v dome, zvlastni chovani psu…vrčení, štěkání do rohu mistnosti, stíny ktere jsme viděli, dotyky od nekoho kdo v mistnosti nebyl, dokonce i meho syna neco vytahlo za nohu u postele…nasi psi to vidi a obcas na to útočí na to…kdyz dum vyčistíme tak je chvilku klid, ale po par mesicich se to opakuje…mate nekdo stejne zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
31.10.25 10:54
@martalik píše: Více

Edward a Lorraine Warrenovi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
31.10.25 13:47

@martalik Není to tím že se tam třeba sama necítíš dobře a máš strach? Třeba je to vše jen náhoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat