Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
a jí ve školce? Některé děti školkovou stravu odmítají a pak
to musí dohnat…
Jana
Taky bych to viděla spíš na to, že ve školce nejí, to samé měla kamarádka. Dala dvojčata do školky a najednou byly šíleně rozežraný a to předtím vůbec nejedly, prostě ve školce nechtěly jíst a doma to pak doháněly. M.
Diky za odpovedi, asi to bude opravdu tim jidlem ve skolce, udajne tam ji moc malo. Stolici jsem prohledla a nic. Jenom mi nejde do hlavy jak se do toho maleho briska vejde litrovy hrnec rizota… ![]()
hanka
Mam malou pochybnost. Muj trilety syn ma v poslednich dnech nezvykle neukojitelnou chut k jidlu a to v takove mire ze po sporadani dvojte porce vecere, bananu a 2 jablek a susenek stale krici ze ma jeste hlad. Dnes se dokonce probudil ve 3 v noci s placem ze ma hlad. Takova chut k jidlu u neho neni vubec obvykla takze si rikam jestli v tom nemuzou mit prsty nejaci paraziti.. Tim ze je pres den v skolce se mi zatim nepodarilo prohlednout stolici. Myslite ze bych mu mohla koupit nejake odcervovaci tablety preventivne nebo to mam pustit z hlavy?
Byslime v cizine tak navsteva detskeho lekare neni zrovna jednoduchou zalezitosti. A rikam si ze chut k jidlu prece neni priznakem nemoci… nebo nemam nic podcenovat?