Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, jaký používáte parfém na prádlo prosím, který voní a zároveň to není agresivní a hlavně aby to vydrželo vonět i ze sušičky. Předem děkuji ❤️.
Zkoušela jsem:
Celkově mě kolikrát přijde že ta sušička pohltí vůní a na pradlu nezbude nic.
Děkuji ❤️
Puella hlavne rozezira pracku.. je to brutalni chemicky koktejl ![]()
Příspěvek upraven 17.12.25 v 08:04
@Ketris píše: Více
Přesně tak. Teď v týdnu jsem na FB viděla pod jejich reklamou tolik negativních komentářů, že jsem se nestačila divit. Docela jsem se divila, protože v rychlosti mazání jsou mistři.
Puella je prý pěkný hnus.
Mně nejlíp voní samo vyprané prádlo, nevidím důvod ho něčím parfémovat.
Já dávám přednost klasickým parfémům z parfumérie. Takže pro mě je prioritou, aby prádlo nevonělo. Navíc já používám jiné parfémy než dcera. Ta by mě taky hnala s navoněným prádlem…
Já používám prací kapsle Ariel extra+ ( do pračky 1-2 kapsle dle potřeby ).. a jeden ubrousek do sušičky DALLY. Když peru lůžkoviny/ručníky tak přidám víčko Lenor UNstoppables Fresh perličky. Prádlo voní i po týdnu.
@Sleepee píše: Více
Já jsem si nedávno koupila tento https://www.marutina.cz/…-queen-500ml a fakt wow. Dali mi ještě vzorek ylang ylang a ten mi po uschnutí spíš smrděl.
Giovani také miluji. Dřív jsem používala tesori, ale přijde mi, že už vůbec ten stříbrný nevoní.
Už zase reklama na ten hnus?
Používám prací prášek Ariel a aviváž Coccolino modrou. Mám pračku 2v1 a prádlo po usušení voní krásně. Bez problémů vydrží i po uložení ve skříni.
Používám Herbow. Pak Jelen gel konvalinka krásně voní. A jednou jsem zkusila dát do sušičky látkový kapesník s pár kapkami aroma oleje a taky prádlo vonělo.
Ja nesnáším silné vůně a výše jmenované je pro me ideální.
@Aries6
Používáte jakože klasický aroma olej do se dává do aromalampy nebo to je úplně něco jiného 😅.
Je neco co voni jako modra avizaz? Tusim ze Lenor nebo Azurit. Nekdy je i bila.