Zkušenost s parfémy od Nelči Slovakove
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Parfémy - Nelča Slovakova
Ahojky holky! Má tu někdo zkušenost s parfémama od Nely Slovákové? Přemyslim o jeho koupi.. ale cena vysoká, ano je to parfem a vim ze to stoji dost, ale prave vubec nemam zkusenosti s parfemama od nich! A nema nekdo vyzkoušenou přimo voňavku Vanella? Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V životě bych si nekoupil nic, co nese jméno nějakého influšaška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radši ty peníze dej na charitu, než za rádoby parfém a zrovna od ní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amalie122391 parfém není houska na krámě, která se dá klidně koupit online. Je potřeba ho vyzkoušet přímo na své kůži a chvilku s ním chodit. Nemusí ti totiž vůbec sednout a s každou pokožkou může reagovat jinak. Mám konkrétní zkušenost s jednou parfémovanou vodou značky Guerlain. Dceři na kůži voní krásně, u mě za chvilku zvláštně zreaguje a voním jako bych se vykoupala ve slivovici
fakt bych nekupovala žádný drahý parfém bez vyzkoušení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše: Více
Jj. Také si myslím, že to bude ukázkový podvod jako s tou její dekorativní kosmetikou a nebo zaručeně přírodními oleji. Ale lidi ji na to pořád skáčou, tak proč by přestávala, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo, upřímně se přizná, že parfémy kupuj7 fejkové na fb přes jednu skupinu a dovozem z Turecka…Joo kdysi jsem si koupila pravý Versace, ale vzhledem k tomu, že platím vše sama, bez muže, tak 2 nebo 3 stovky jsou pro mě ok…a voní stejně..v tomhle jsem barbar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MamaZBrd píše: Více
Na tom není absolutně nic špatného.
Kdyby mi manžel vždycky na Vánoce nekupoval pravidelně kvalitnější parfém, tak jsem klidně na toaletkách z drogerky ![]()
To je zrovna věc na které šetřím. Raději si kupuji kvalitnější šampony, nebo pleťové krémy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malachi píše: Více
Předraženej šunt. Ovšem pokud chceš vyhodit peníze z okna, tak si to kup.Ale ty ty influencerky asi dost žereš, když je to Nelča ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amalie122391 píše: Více
Kup si z drogerie, udělá stejnou, ne-li lepší službu a zbytek pošli sem ![]()
https://www.dobryandel.cz/jak-pomahat/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si vždycky říkala, jak si od takové kreatury může někdo něco koupit? A asi ano… Komu není rady…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na trhu je mnoho kvalitních parfémů, které si můžeš i fyzicky očuchat než kupovat nějaké předražené parfémy od Nelči
ale jsou to tvoje peníze, ty ji budeš nákupem podporovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amalie122391 píše: Více
Určitě bych neváhala a koupila hned dva ![]()
Za prvé komáří sezona se blíží a postřik se bude hodit, prý to zabíjí komáry hned v letu a za druhé Nelča bude potřebovat novou kabelku nebo botičky a každá korunka od hlupaček se počítá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kousavysvetr píše: Více
Se neorientuju, co provedla tak strašného? Krom toho že je ta influecerka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám a vím, že to není předmětem diskuze, ale v životě bych si od toho tvora nic nekoupila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit