Zkušenost s parfémy od Nelči Slovakove

1.3.26 17:32

Parfémy - Nelča Slovakova

Ahojky holky! Má tu někdo zkušenost s parfémama od Nely Slovákové? Přemyslim o jeho koupi.. ale cena vysoká, ano je to parfem a vim ze to stoji dost, ale prave vubec nemam zkusenosti s parfemama od nich! A nema nekdo vyzkoušenou přimo voňavku Vanella? Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1146
1.3.26 17:40

V životě bych si nekoupil nic, co nese jméno nějakého influšaška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6526
1.3.26 17:46

Radši ty peníze dej na charitu, než za rádoby parfém a zrovna od ní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21924
1.3.26 17:46

@amalie122391 parfém není houska na krámě, která se dá klidně koupit online. Je potřeba ho vyzkoušet přímo na své kůži a chvilku s ním chodit. Nemusí ti totiž vůbec sednout a s každou pokožkou může reagovat jinak. Mám konkrétní zkušenost s jednou parfémovanou vodou značky Guerlain. Dceři na kůži voní krásně, u mě za chvilku zvláštně zreaguje a voním jako bych se vykoupala ve slivovici :mrgreen: fakt bych nekupovala žádný drahý parfém bez vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21924
1.3.26 17:48
@Markéta188 píše: Více

Jj. Také si myslím, že to bude ukázkový podvod jako s tou její dekorativní kosmetikou a nebo zaručeně přírodními oleji. Ale lidi ji na to pořád skáčou, tak proč by přestávala, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
1.3.26 18:18

Ty jo, upřímně se přizná, že parfémy kupuj7 fejkové na fb přes jednu skupinu a dovozem z Turecka…Joo kdysi jsem si koupila pravý Versace, ale vzhledem k tomu, že platím vše sama, bez muže, tak 2 nebo 3 stovky jsou pro mě ok…a voní stejně..v tomhle jsem barbar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
1.3.26 18:21

Překlep:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6526
1.3.26 20:16
@MamaZBrd píše: Více

Na tom není absolutně nic špatného.
Kdyby mi manžel vždycky na Vánoce nekupoval pravidelně kvalitnější parfém, tak jsem klidně na toaletkách z drogerky :lol:
To je zrovna věc na které šetřím. Raději si kupuji kvalitnější šampony, nebo pleťové krémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5353
1.3.26 21:06
@malachi píše: Více

Předraženej šunt. Ovšem pokud chceš vyhodit peníze z okna, tak si to kup.Ale ty ty influencerky asi dost žereš, když je to Nelča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
1.3.26 23:34
@amalie122391 píše: Více

Kup si z drogerie, udělá stejnou, ne-li lepší službu a zbytek pošli sem ;)
 https://www.dobryandel.cz/jak-pomahat/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
2.3.26 01:25

Já jsem si vždycky říkala, jak si od takové kreatury může někdo něco koupit? A asi ano… Komu není rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9295
2.3.26 06:48

Na trhu je mnoho kvalitních parfémů, které si můžeš i fyzicky očuchat než kupovat nějaké předražené parfémy od Nelči :lol: :lol: ale jsou to tvoje peníze, ty ji budeš nákupem podporovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40775
2.3.26 07:23
@amalie122391 píše: Více

Určitě bych neváhala a koupila hned dva :)

Za prvé komáří sezona se blíží a postřik se bude hodit, prý to zabíjí komáry hned v letu a za druhé Nelča bude potřebovat novou kabelku nebo botičky a každá korunka od hlupaček se počítá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151847
2.3.26 07:26
@Kousavysvetr píše: Více

Se neorientuju, co provedla tak strašného? Krom toho že je ta influecerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
2.3.26 07:33

Nemám a vím, že to není předmětem diskuze, ale v životě bych si od toho tvora nic nekoupila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat