Parkování v Praze u Incheby?

2351
12.8.13 22:40

Parkování u Incheby?

Krásný večer přeji, mám dotaz ohledně parkování v Praze u Incheba arény. Sháníme parkovací místo a protože v Praze se moc nevyznáme :oops:,tak nevíme, kde nejblíž Incheby auto nechat a ideálně levně. Muž jede s mojí sestrou na koncert a vracet se budou cca před půlnocí. Poradí někdo? Moc vás prosím :kytka: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
napresdrzku
12.8.13 23:10

Na sedmičce se parkuje blbě, všude jsou zóny. Když jsem byl s dětma na Matějský, zkusil jsem to dát níž než je to ofiko parkoviště, bylo za závorama a jen pár aut, závory otevřený, parkovný žádný. Sice byly po návratu zpět zavřený a na nikoho se nedalo dozvonit (zvonek byl u brány), ale nebyl jsem v tom sám, kdo tenhle problém řešil a tak jsme si s pomocí auta za mnou závoru navzájem přidrželi a pohoda jazz :) Ale chce to minimálně někoho k ruce, kdybych říkal dětem, ať mi jí zvednou a podrží, asi bych nepochodil :)

• Citovat
  • Upravit
2351
12.8.13 23:44

:D Dobrý :palec:. Tak hlavně, že jste si poradili :-). Už jsem dostala pár tipů, tak snad mi tam ten chlap nezabloudí :-D. Ale díky za nápad, třeba se nakonec využije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
13.8.13 07:36

@Gabčulinda můj manžel nejraději parkuje na Černém mostě a potom sedneme na metro a dojedeme kam potřebujeme. Zatím nikdy nebyl problém a to jedno místo se tam vžy na zaparkování našlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.