Parkování v Praze u Incheby?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Parkování u Incheby?
Krásný večer přeji, mám dotaz ohledně parkování v Praze u Incheba arény. Sháníme parkovací místo a protože v Praze se moc nevyznáme
,tak nevíme, kde nejblíž Incheby auto nechat a ideálně levně. Muž jede s mojí sestrou na koncert a vracet se budou cca před půlnocí. Poradí někdo? Moc vás prosím
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na sedmičce se parkuje blbě, všude jsou zóny. Když jsem byl s dětma na Matějský, zkusil jsem to dát níž než je to ofiko parkoviště, bylo za závorama a jen pár aut, závory otevřený, parkovný žádný. Sice byly po návratu zpět zavřený a na nikoho se nedalo dozvonit (zvonek byl u brány), ale nebyl jsem v tom sám, kdo tenhle problém řešil a tak jsme si s pomocí auta za mnou závoru navzájem přidrželi a pohoda jazz
Ale chce to minimálně někoho k ruce, kdybych říkal dětem, ať mi jí zvednou a podrží, asi bych nepochodil ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý
. Tak hlavně, že jste si poradili
. Už jsem dostala pár tipů, tak snad mi tam ten chlap nezabloudí
. Ale díky za nápad, třeba se nakonec využije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabčulinda můj manžel nejraději parkuje na Černém mostě a potom sedneme na metro a dojedeme kam potřebujeme. Zatím nikdy nebyl problém a to jedno místo se tam vžy na zaparkování našlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.