Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak me parky nepraskaj,davam je do vody hned na zacatku,snazim se varit na nejmensim a hned jakmile zacne varit voda je stahnu a jime.
Ahoj, párky by neměly vůbec projít varem, pak praskají.
Já je „vařím“ tak, že je dám do kastrůlku - jednou do nich lehce píchnu, v rychlovarn.konvici si uvařím vodu a tou pak ty párky přeleju a zakryju pokličkou, nechám to tak pár minut stát a je to hotové a nepopraskané ![]()
Fakt je nevaříte???? Mě to přijde, že by byly „syrové“. U nás doma se vařily párky 5 minut ve varu , klobásky a podobně 8minut . Manžel mě nutí vařit i párky 10 minut-a to je předtím ještě horkou vodou myju-doma jsme je nemyli.
Ahoj,
párky se přece jedí i studené, nejsou syrové ![]()
taky je dělam přesně tak jak holky, dam je ještě do studené a jen co začne voda bublat, tak to vypínám…
ahoj do horke vody vypnu troubu a dam parky na par minut bez varici a nepraskaji.mame nejradsi videnske parky.
Anonymni píše:
Fakt je nevaříte???? Mě to přijde, že by byly „syrové“. U nás doma se vařily párky 5 minut ve varu , klobásky a podobně 8minut . Manžel mě nutí vařit i párky 10 minut-a to je předtím ještě horkou vodou myju -doma jsme je nemyli.
a zapíjí to desinfekcí, ne ![]()
Amynka píše:Anonymni píše:a zapíjí to desinfekcí, ne
Fakt je nevaříte???? Mě to přijde, že by byly „syrové“. U nás doma se vařily párky 5 minut ve varu , klobásky a podobně 8minut . Manžel mě nutí vařit i párky 10 minut-a to je předtím ještě horkou vodou myju -doma jsme je nemyli.
Amynko - to snad né, když si ani po použití WC neumyje ruce
![]()
Violet píše:Amynka píše:Amynko - to snad né, když si ani po použití WC neumyje ruceAnonymni píše:a zapíjí to desinfekcí, ne
Fakt je nevaříte???? Mě to přijde, že by byly „syrové“. U nás doma se vařily párky 5 minut ve varu , klobásky a podobně 8minut . Manžel mě nutí vařit i párky 10 minut-a to je předtím ještě horkou vodou myju -doma jsme je nemyli.![]()
no on asi neni parek jako parek
![]()
Muj chlap praskle parky nezere!!!!
Zkusim mu navrhnout tu desinfekci, ale asi me posle ke kytickam ![]()
Normalka do studene vody- parky rovnou z mrazaku, na mirnem ohni prohreju
Amynka píše:Anonymni píše:a zapíjí to desinfekcí, ne
Jesus, co to je dneska za témata?
![]()
My je vaříme na páře… A když se propíchaj nožem na pár místech, nepraskají…
gabinka píše:Violet píše:no on asi neni parek jako parekAmynka píše:Amynko - to snad né, když si ani po použití WC neumyje ruceAnonymni píše:a zapíjí to desinfekcí, ne
Fakt je nevaříte???? Mě to přijde, že by byly „syrové“. U nás doma se vařily párky 5 minut ve varu , klobásky a podobně 8minut . Manžel mě nutí vařit i párky 10 minut-a to je předtím ještě horkou vodou myju -doma jsme je nemyli.![]()
![]()
![]()
Jak říkal můj nebožtík děda - starej masnej praktik:
" Párky se nevaří, párky se ohřívají! "
Takže před bodem varu vypnout a nechat dojít. Občas to teda neuhlídám a pak se vztekám…
Ty vogo, chtěla bych muškou být a u anonymní den strávit!! Fakt
![]()
Tolik založených témat úplně k prdu, někdo asi nemá co dělat ![]()
Párky taky nevařím, pouze ohřívám, jakmile projdou varem, praskají, to je známá věc. A jedí se přeci i syrové, tak nechápu to vaření po dobu 10 minut.
Zdravím manžela anonymní, to musí být vážně típek
![]()
Mám takový dotaz-taky vám při vaření praskají párky?
Vkládám je do vařící vody a po vložení stáhnu plamínek-aby jen probublávaly a stejně všechny prasknou a jsou nedobré. Dělají mi to skoro všechny. Máte nějaký recept jak na to ??