Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, mamka si přeje parní mop, viděla v reklamě, že vyčistí podlahy a koberce. Já tomu až tak nevěřím. Co myslíte vy? Jde jí o podlahy, kde jsou dlaždice, dále nízké koberce a příp. WC a okna. Není lepší parní čistič? Jaký je mezi tím rozdíl? Děkuji
![]()
@yourlady za mě 100% parní vysavač Kärcher. Viděla jsem ho v akci (má ho švagrová) a toužím po něm, ale je drahý jak ďas ![]()
Tak já mám marní mop na koberce, dlažbu, pakety, lamino a jeto na dvě věci. Zakleknu a jedu po staru
jsou to opravdu vyhozené peníze. Tchýně si to půjčila a taky vrátila, že děkuje a nikdy více. Koupila jsem na koberce vysavač na mokro a jinak vytírám.
@yourlady To si s dovolením počkám na odpovědi. ![]()
Jinak jsem doma měla paní, která mi předváděla čištění parou a byla jsem nadšená. Ten přístroj samože i nabízela k prodeji (40.000,–) a už jsme v rodině vážně uvažovali, že si ho koupíme. Jakože dohromady s mamkou a babičkou, ale zas jsem si říkala, že když se zrovna ráno rozhodnu tím umývat okna nebo cokoliv, ale čistič bude u někoho jiného, tak je to takové složité.
Kdyby byl levnější a jen můj, tak to by se mi líbilo.
Jinak s tím čistila koberce, sedačku, radiátory, troubu, spáry, okna, vodní kámen, wc, odpady… paráda. ![]()
Pokud ano, tak bohužel už ty drahý mašiny 15tis. a výš, aby to k něčemu bylo. Jinak to nestojí za nic a jsou to vyhozené peníze.
@klenice a jaky prosim myslis? muzes mi treba tady napsat, ktery to je? http://www.karchershop-sas.cz/
rada bych ji koupila neco, co funguje.
pred parnim mopem tu holky na emiminu varuji, doporucuji tu spis parni cistic…tak nevim???
@yourlady mrkni na http://www.karcher-satter.cz/…cher-sv-1802 to je on a fakt je švagřice naprosto spokojená.
Já jem dostala z tv schopu profi parní mop a sice na koberce to fakt není ale lino, plovačka a dlažba je krásn čistá. Když to z toho sundám mám parní čistitč a jedu koupelnu a kachličky a nedám na něj dopustit. Ono jo není to jako ty za desítky tisíc (tuším že stojí do dvou tisíc) ale práci to udělá vlastně stejnou a nemám zase mega plochy a krásně to dám. A při dětech kdy musím pořád vytírat tak k nezaplacení. Nevím proč před ním varují nečetla jsem ale jediné co je náročnější tak e že když si nedokoupíš víc těch hadrových utěráku tak pořád pereš ale tak to je takové v poho.
@MarketaR Ahoj Markétko, a jaký doporučuješ koupit a jaké příslušenství? Dík
Nejake dalsi nazory? co tedy koupit? mamka ma zdr. potize a para by ji mohla ulehcit uklid…dik
A proč je na velké kulové? já mám tenhle http://www.tvproducts.cz/…rni-mop-5v1/?…
@MarketaR a můžu se zeptat, jak jsi s ním spokojená? Dá se to použít i na pvc podlahu, nemáš zkušenost? Díky
Čistím s ním lino, dlažbu a jakoby oživuji koberec a jsem spokojená. Koupila jsem si náhradní hardy a upatlanou podlahu od dětí super a na na kachličky taky. Dá se z toho udělat ruční.
@MarketaR díky za info.ta cena jde. chystáme se k výměně podlah kvůli dětem, jsou astmatici, budeme dávat právě pvc. myslím, že tou párou to může být i kvalitněji vytřeno než vodou s jarem, nevím…
A je něco, co na něm vyloženě vadí?