Parní čistič z Top shop

176
26.2.13 12:08

Parni čistič z Top shop

Ahoj holky! Zajimalo by mě, jestli nahodou nemate někdo zkušeností s parním čističem 5 v 1 z TOP SHOPU??? http://www.topshop.cz/…5-elite.html V televizi když ho předvadí vypada to tak slibně, ale jak je to ve skutečností??? Já bych to potřebovala hlavně na čištění kobercu. Mame zviřatko a ditě, a naš koberec po půl roce už vypadal jako po 2. světové :lol: :oops: Všude nějáke fleky, ani nevím kde se tam vlasně vzali :roll: Píště pokud mate nějaké zkušenosti s timto mopikem jak řikaj v TV :-) Anebo jestli třeba nemate vyzkoušené nějáke jiné prostředky na koberce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2481
26.2.13 12:26

Ahoj, mám ho doma od Vánoc, a snad to není mýma rukama, ale na koberec je to absolutně nepoužitelné, jako koberec ti to,, nadýchá,, i vidíš ten,,hadr,, špinavý, ale že by to jako dostalo fleky dolů, no to vubec, zkoušela jsem s tím i sedačku vyčistit a vůbec to taky nešlo. Na oknech jsem neměla ještě šanci zkoušet moc, jen tak jsem tím trochu projela okno a nechalo mi to tam mapy na oknech. Používám to jen na vytírání lina a potom na kachličky a sporák. Asi s tím fakt neumím :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
26.2.13 12:35
Jejda :-( Tak to je smula. Ještě že jsem se tu zminila, jinák bych byla stejně zklamana :-( A neznáš třeba nějaké jiné prostředky na čištění kobercu?
@Vergis píše:
Ahoj, mám ho doma od Vánoc, a snad to není mýma rukama, ale na koberec je to absolutně nepoužitelné, jako koberec ti to,, nadýchá,, i vidíš ten,,hadr,, špinavý, ale že by to jako dostalo fleky dolů, no to vubec, zkoušela jsem s tím i sedačku vyčistit a vůbec to taky nešlo. Na oknech jsem neměla ještě šanci zkoušet moc, jen tak jsem tím trochu projela okno a nechalo mi to tam mapy na oknech. Používám to jen na vytírání lina a potom na kachličky a sporák. Asi s tím fakt neumím :roll: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
26.2.13 12:36

Domácí parní čističe nejsou určený na koberce, ale na tvrdý povrchy a desinfekci, textilie to opravdu spíš jen napaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
26.2.13 12:51
No ale v televizi když to ukažou, tak řikaj že to snad výčisti uplně všechno
@Allee píše:
Domácí parní čističe nejsou určený na koberce, ale na tvrdý povrchy a desinfekci, textilie to opravdu spíš jen napaří.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
26.2.13 12:52

Tak si kup nejaky cistic kobercu, vetsinou je to vysavac s vodou, ale pocitej s tim, ze to pak musi schnout. Jina cesta bohuzel neni a ani to ti nevycisti uplne vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
26.2.13 12:54
Nemuzes verit vse co rikaji v tv, oni taky tvrdi ze s temahle zazracnyma pilulkama zhubnes 7 kg za tyden.. Ono to uz jako ve sve podstate nemuze fungovat, jako bys naparila flek na triku zehlickou, taky se ti zazracne nevysaje.
@Tom.Tamara píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
26.2.13 12:56

Jde jim o to, aby jich prodali co nejvic, nekdo to treba vrati, ale spousta lidi si to necha i kdyz nejsou spokojeny :-O moje mama ho chtela taky koupit, tak jsem si udelala na internetu pruzkum (hlavne teda hodnoceni na amazon. com) a zjistila jak to s tema cisticema je. Nakonec jsem jeden koupila (ne na koberce), ale ne tenhle.

@Tom.Tamara píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
26.2.13 13:00

Ahoj, naše babi z tohoto mopu byla taky v televizi nadšená, tak jsme jí ho koupili. Dělám s tím v podstatě jen já, ona už není moc pohyblivá. Zkoušela jsem s tím třeba kachličky v koupelně od usazenin, spáry mezi dlažbou, sporák, kolečka na bílým parapetu od keramických květináčů a tak (takovou tu „zažranou“ špínu). Na tohle to funguje. Z kachliček teče úplně žlutá voda, ze spár v dlažbě černá voda, sporák to vyčistilo, no funguje to. Ale ono na jakou špínu nezabere vřelá voda, viď? :) Pára na špínu funguje. Ale je to hodně hračička, že musíš pomalu po kousíčkách, hraju si tam s tím taknějak občas na návštěvě, že jí tam něco vyčistím po částech, protože je to fakt na dlouho. Jinak podlahu musíš mít prvně samozřejmě vysátou, abys tam neměla smetí, drobky. Koberec to pěkně „načechrá“ a jakoby oživí, ale nějaké starší fleky ti to asi moc nevyčistí. A na okna se chystám teď v březnu, tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimji
2.3.13 19:55

Ahojte, parní čistič 5v1 z Top shopu mě zaujal. Chci se přeptat, zda máte zkušenosti s čištěním plovoucích podlah (mám je v celém bytě). Četla jsem, že to může plovoučky zničit. Prosím máte ososbní zkušenost? Předem děkuji a přeji hezký den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
176
2.3.13 23:52
Ahoj, naší mají parní čístlič, ale ne tenhle. Prý když mamka čistila lino, tak se jí to dostalo do vedlejšího pokoje, kde bylo pvc, no a ta podlaha se zvedla, nabouchla, no prostě hruza. :(
@kimji píše:
Ahojte, parní čistič 5v1 z Top shopu mě zaujal. Chci se přeptat, zda máte zkušenosti s čištěním plovoucích podlah (mám je v celém bytě). Četla jsem, že to může plovoučky zničit. Prosím máte ososbní zkušenost? Předem děkuji a přeji hezký den :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
20.8.14 21:43

Parní čistič nebo mop?

Ahoj holky, mamka si přeje parní mop, viděla v reklamě, že vyčistí podlahy a koberce. Já tomu až tak nevěřím. Co myslíte vy? Jde jí o podlahy, kde jsou dlaždice, dále nízké koberce a příp. WC a okna. Není lepší parní čistič? Jaký je mezi tím rozdíl? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí